Erdinçten milli isyan!

Futbol ile ilgili hersey burada.

Erdinçten milli isyan!

İletigönderen Veled » Pzt Nis 09, 2007 15:08

Erdinç'ten milli isyan!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Erdinç Yavuz, bordo-mavili takım forması altında şampiyonluk yaşadıktan sonra, futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi.

Erdinç Yavuz, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısındaki röportajında, sezon başında teknik direktör Sebastiao Lazaroni ile anlaşamadığını ve bu nedenle Sakaryaspor'a kiralık olarak gittiğini, ancak daha sonra da Ziya Doğan ve bazı yöneticilerin isteğiyle Trabzonspor'a döndüğünü belirtti.

Sakaryaspor'da kafa olarak kendini toparladığını ifade eden Erdinç Yavuz, "Psikolojik olarak yenilendim. İyi ki gitmişim diye düşünüyorum. Takıma döndüğümde birçok yeni isim vardı. Her şey eskisi gibi değildi. Bir de ilk yarıda alınan kötü sonuçlar nedeniyle bir eziklik yaşanıyordu. Ancak devre arasında yapılan transferler ve çalışmalarla toparlandık" dedi.

Trabzonspor'a sanki ilk kez transfer olmuş gibi kendisini heyecanlı hissettiğini ifade eden Erdinç, şöyle konuştu: "Farklı duygular içindeyim. Bende büyük bir hırs var. Yeni doğmuş gibiyim. Takım olarak da kalan maçlarımızın tümünü kazanıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Asıl hedefimiz kupa şampiyonluğu. Kupayı alarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. En büyük hedefim, bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşadıktan sonra futbolu bırakmak. Tamamen buna yoğunlaşmış durumdayım. Trabzonspor'da futbolu bırakmak herkese nasip olmaz."

MİLLİ TAKIM KONUSU
Erdinç, milli takıma çağrılmayı beklediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini ifade ederek, "Kendimi adapte etmiştim. Ama olmadı. Bunun altında farklı şeyler aramak istemiyorum, ancak takımında toplam 2 maç oynayan oyuncular davet edilirken, ben çağrılmadım. Ne diyebilirim ki. Ben bu performansımla milli takıma gidemiyorsam, bundan sonra gitmek istemem. Psikolojik olarak çok etkilendim" dedi.

Trabzonspor'a ilk geldiği zamanlarda Avrupa'ya gitmek gibi bir hayalinin olduğunu dile getiren Erdinç, "Ancak kaliteli bir lig ve takımda forma giymek için milli takımda sürekli oynamak gerekiyor. Bu eksikliğim nedeniyle hedefim sona erdi. Bundan sonra da beklentim yok" diye konuştu.

Erdinç, futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlık ve menajerlik yapmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ve futbol ile ilgilenmeyeceğini de kaydetti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen yattara » Cmt Nis 14, 2007 22:12

Adam hklı gıbıme gelıyor defanslar sakat neden cagırmıyor erdıncı anlamıorum
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye