Bop eşbaşkanı1 başbakan.
Bop eşbaşkanı2 Cumhurbaşkanı.
Ama deniz baykal'da bu çap yok!
yine haklisinAma ben o sağ yalaka partilerinin kıçlarının buna yemeyeceğini biliyorum.
* Evet, haber kaynaklarım ne derece haklı çıkacak, birkaç gün içinde göreceğiz. 'AKP'nin şok edici adayı Edibe SÖZEN' iddiasını ilk defa bu köşede okuyorsunuz, kaynaklarım haksız çıkarlarsa, Demirel'in "Türkiye'de 24 saat içinde her şey değişebilir" sözünü hatırlamakta yarar var diyorlar.
* Kamuoyu şok aday bekliyor. Ben de siyasi arenada ŞOK OLAYLAR bekliyorum...
Panzehir yazdı:Bakalım, yazarın kaynakları doğru çıkacak mı, merak ediyorum...Gerçi kaynağın haberi yanlış çıkacak olursa da kılıfı hazırlamış yazar.
Ama doğru bir yaklaşım tabi... Son 24 saatte bile herşey değişebilir...
Erdoğanla seçime gidilip-AKPnin güçlü iktidara dönmesi ve Edibe Sözen'in 7 yıl değil en fazla 1 yıl sonra cumhurbaşkanlığından istifa etmesi sonra da Başkanlık sistemine geçişle Tayyip beyin 'yukarı' çıkması en güçlü senaryodur.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayını düzenlediği meclis toplantısında açıkladı. MKYK toplantısına MKYK üyesi olmamasına karşın katılan Abdullah Gül'ün AKP'nin resmi Cumhurbaşkanı adayı olduğunu Başbakan Erdoğan açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazdı:"Önümüzdeki dönemde Türkiye'yi bekleyen de gölge ve güdümlü cumhurbaşkanlığı tecrübesi olacaktır. Her işi ayağa düşüren ve çirkinleştiren bu çarpık ve çapsız siyaset anlayışından, en sonunda yüce cumhurbaşkanlığı makamı da nasibini almıştır. Başbakan'ın tek seçici olarak ve parti içi hizipler arasında yürütülen pazarlık sonucunda belirlediği Gül'ün ismi son anda açıklanarak, AKP Meclis grubundan da kaçırılmıştır. Devletin birliğini temsil eden 11'inci cumhurbaşkanının bu şekilde seçilecek olması, 87'nci kuruluş yıl dönümünü idrak eden Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Türk demokrasisi için bir utanç vesilesi teşkil edecektir. Türkiye buna layık değildir."
Türk-Kan yazdı:MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazdı:"Önümüzdeki dönemde Türkiye'yi bekleyen de gölge ve güdümlü cumhurbaşkanlığı tecrübesi olacaktır. Her işi ayağa düşüren ve çirkinleştiren bu çarpık ve çapsız siyaset anlayışından, en sonunda yüce cumhurbaşkanlığı makamı da nasibini almıştır. Başbakan'ın tek seçici olarak ve parti içi hizipler arasında yürütülen pazarlık sonucunda belirlediği Gül'ün ismi son anda açıklanarak, AKP Meclis grubundan da kaçırılmıştır. Devletin birliğini temsil eden 11'inci cumhurbaşkanının bu şekilde seçilecek olması, 87'nci kuruluş yıl dönümünü idrak eden Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Türk demokrasisi için bir utanç vesilesi teşkil edecektir. Türkiye buna layık değildir."
++ Türk-Kan
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk