CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor
"Rejim Tehlikede" ayaklarına yatıp suni kaos kuru gürültü yapılacağına hayırlısını olmasını temenni ediyorum.Ülkenin yüzü güldürecek hareketlerde bulunur umarım.
Ram yazdı:CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor
Mitingdeki şerefli insanları nasıl olurda "zihniyet" olarak nitelendirebiliyorsun¿? (Basit anlamından çok, kaba manâsıyla yazılmış!)
Bu bin tane dirilmiş insandan faydalanmak için, onların yanında gözüken Baykal ve ekibini, nasıl olurda bu güzide insanlarla bir tutabilirsin¿?
Pisagor yazdı:Ram yazdı:CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor
Mitingdeki şerefli insanları nasıl olurda "zihniyet" olarak nitelendirebiliyorsun¿? (Basit anlamından çok, kaba manâsıyla yazılmış!)
Bu bin tane dirilmiş insandan faydalanmak için, onların yanında gözüken Baykal ve ekibini, nasıl olurda bu güzide insanlarla bir tutabilirsin¿?
Bir tutmuyorum zaten öyle.Ayrıca ona buna "şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın.Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum.Senin gibi kimseye kolayda şerefsiz demediğim için şerefsiz vs'de görmüyorum.Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?Karşı olduklarıda AKP zihniyeti bunda darılacak gücenek birşey yok.Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz.Meselem miting değil ben seçim hakkında söyleyeceğimi söyledim.
Ram yazdı:Pisagor yazdı:Ram yazdı:[quote]
Bir tutmuyorum zaten öyle.Ayrıca ona buna "şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın.Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum.Senin gibi kimseye kolayda şerefsiz demediğim için şerefsiz vs'de görmüyorum.Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?Karşı olduklarıda AKP zihniyeti bunda darılacak gücenek birşey yok.Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz.Meselem miting değil ben seçim hakkında söyleyeceğimi söyledim.
Sen kendini kanıtlasan ne olacak?Ayrıca bana ne ?
Burada bir iki satır birşeyler yazmaya birşeylerde öğrenmeye geldim.Eğer yönetici olduğun için senle tartışamayacaksan sana hatırlatıyorum sen alıntı yaptın.
."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" olayına gelince ,bırakın bu sorularıda önünüzdeki olaya bakın(Şimdi soruna cevap vermiyorum çünkü sen sordun diye.Ama yoksa onun cevabıda var)
Şimdi bana aklından zorun mu var
yada saf gibi kendince terbiyesizce beni küçültmeye çalışan sözler söylüyorsun.Cevap vermiyorum zaten konuşarak yeterince küçülüyorsun
Ram yazdı:CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor
Pisagor yazdı:Ram yazdı:CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor
Pisagor, kime şerefsiz deniyormuş¿? Vatanı satanlara şerefsiz denmesinden daha olağan ne olabilir¿?
Ben ezber konuşmadım. En kısa şekilde özetledim. Maddeleri çoğaltıp sayafalarca açıklaması yapılır, sorun olmaz. Yapılmıştır da, okuma zahmetinde bulunduysan görebilirsin. Akape hakkında bir şey yazmadım diyorsun. Miting bu hükümete karşı yapıldı bilmem haberin var mı¿? Sen mitingdeki insanlara zihniyet diyor, onları küçük görüyorsun. Kimseye maval okuma, amacını da gizlemene gerek yok.
Mitingdeki yükseliş, haykırış ve gerçeği gören insanlar, Akape denilen ne idüğü belirsiz oluşumun ekmeğine nasıl yağ sürebilir¿? Aklı başında bir insan, bunun Akapeyi nasıl rahatsız ettiğini, medyalamaya nasıl sansür uygulattığını görebilir.
Biz gerçekleri söylüyoruz. Akapeyi savunursan, senin bileceğin iş, uygun cevaplar alırsın. Savunurken o mitingdeki insanları küçük düşürüyorsan orada dur.
Devamlı aynı şeyleri yazmışsın, ezber... Ezber olmadığını kanıtlamam gerekirse, memnuniyetle gerçekleri belgeleriyle ortaya koyarım. Konulmuştur da... Ancak her zaman bir kılıf bulunur öyle değil mi¿?
Yıldızları görme olur biter, yeterki üslûbun yanlış olmasın. Çünkü, yanlış üslûp kullanırsan, istemeyeceğin cevaplar alırsın. İlk karşı cevabında atılırsın. Bu benim sorumluluğum altında değildir. Tekrar diyorum, gocunman varsa eğer, o üstteki yıldızları görme, kimseden ayrıcalıklı değilim. Ters pisikoloji kullanmak çözüm değil.
Neden, ben sorunca ne farkediyor¿? Söyleyince kötü mü hissedeceksin kendini¿? "Ne mutlu Türküm diyene!" demek bu kadar mı zor¿? Sen bilirsin.
Sen benim sorularıma, yanlış bir üslûpla ve insanları kötülemeye devam ederek cevap verirsen, ben de böyle yazarım, zoruna gitmesin.
ÖR:
("şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın) Üslûp 1
(Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum) Hakaret 1
(Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?) Hakaret 2
(Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz) Küçümseme 1
Gördüğün gibi, sadece ikinci mesajının % 90'ını alıntıladım. İstersen ve göremiyorsan, üstte yazılanların nesinin yanlış olduğunu da açıklayabilirim. Malûm, görememek suç değil, görmemek suç.
--------------------------------------------------------------------------------
"Bura ciddi anlamda AKP'li bir üye gelse sizin sabır ölçünüz nasıl olacak.Ayrıca burada AKP küfredenler mi kimlik veriyorsunuz?"
Gelsin, daha önceden de geldiler, çok anımız oldu, geceleri hoş vakit geçirdik sevgi kelebekleriyle.
Üslûbunu hiç tasvip etmiyorum, hem de hiç. Bir şeyler öğrenmeye ya da paylaşmaya geldiysen, doğru kelimeleri seçip doğru cümleler kurmalısın.
Varan 1:Burada zihniyet'in anlamı anlayış demektir.( http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6 ... e=zihniyet).Burada tek bir kelime bile olumsuz değil olumluda değil.Oradaki Mitingdekileri Atatürkçü veya Kemalist diyebilirdim.Ama demiyorum çünkü kendisinine her Atatürkçü'yüm diyene bu sözü söylemiyorum.Bu farklı konu.Ancak burada tek bir kelime hatası yokken anlam bozukluğu yokken artık bu kelimeyi kafanda nasıl kurguladıysan fitili sen ateşledin.
Sonra ;Pisagor yazdı:Ram yazdı:[quote]
Pisagor, kime şerefsiz deniyormuş¿? Vatanı satanlara şerefsiz denmesinden daha olağan ne olabilir¿?
Ben ezber konuşmadım. En kısa şekilde özetledim. Maddeleri çoğaltıp sayafalarca açıklaması yapılır, sorun olmaz. Yapılmıştır da, okuma zahmetinde bulunduysan görebilirsin. Akape hakkında bir şey yazmadım diyorsun. Miting bu hükümete karşı yapıldı bilmem haberin var mı¿? Sen mitingdeki insanlara zihniyet diyor, onları küçük görüyorsun. Kimseye maval okuma, amacını da gizlemene gerek yok.
Mitingdeki yükseliş, haykırış ve gerçeği gören insanlar, Akape denilen ne idüğü belirsiz oluşumun ekmeğine nasıl yağ sürebilir¿? Aklı başında bir insan, bunun Akapeyi nasıl rahatsız ettiğini, medyalamaya nasıl sansür uygulattığını görebilir.
Biz gerçekleri söylüyoruz. Akapeyi savunursan, senin bileceğin iş, uygun cevaplar alırsın. Savunurken o mitingdeki insanları küçük düşürüyorsan orada dur.
Devamlı aynı şeyleri yazmışsın, ezber... Ezber olmadığını kanıtlamam gerekirse, memnuniyetle gerçekleri belgeleriyle ortaya koyarım. Konulmuştur da... Ancak her zaman bir kılıf bulunur öyle değil mi¿?
Zihniyet konusunda prim yapmayı geçelim.Bak "hala sen AKP savunursun" söyleyip konuyu başka yerlere çekmeye çalışma.Savunmuyorum ama at gözlükleri ilede tekme atmıyorum.Görünen her olaya göre yorum yaptım.Gelipte Emine Erdoğan'ın Yunan Başbakanına selamlaşmasını sanki mahrem ahlaksız görüp bunla alay etmiyorum.Uygun cevapları vermiyorsun yada veremiyorsun.Kendiniz yazıp kendiniz oynuyosunuz.Yahu siz ne demeye geliyorsunuz?Burada onun bunun eşini karıştırıp millete AKP'yi kötüleceğine adam gibi Ekonomide yaptıkları zenginleri daha zengin edip fakirleri yerin dibine batırdıkları politikaları söyleseniz buradaki üyeler değil tüm internet forum üyeleri imzalarına AKP'ye hakaret yazmıştı.Ortada konu varsa gel tartış.Sana veremeyeceğim cevap yok.Ama seninde sınırında yok ki ben kardeşim
Yıldızları görme olur biter, yeterki üslûbun yanlış olmasın. Çünkü, yanlış üslûp kullanırsan, istemeyeceğin cevaplar alırsın. İlk karşı cevabında atılırsın. Bu benim sorumluluğum altında değildir. Tekrar diyorum, gocunman varsa eğer, o üstteki yıldızları görme, kimseden ayrıcalıklı değilim. Ters pisikoloji kullanmak çözüm değil.
Zora geldik mi hemen demagoji ,populizm laflarını kullanıp konuyu o kadar kıvrandırıyorsunuz ki gerçekten yaptığınız ayıp.Yıldızları görmezden geleyimde kardeşim ucunda engellenme var diyorsun.Engellenmişim yada Banlanmışım ne olacak ki.Bu forum yada ben birşey kaybetmem.Sadece birkaç değişik fikir edinmiştim ondan mahrum olurum.Elinden geleni ardına goma
Neden, ben sorunca ne farkediyor¿? Söyleyince kötü mü hissedeceksin kendini¿? "Ne mutlu Türküm diyene!" demek bu kadar mı zor¿? Sen bilirsin.
İlkokul ve ortaokulda 8 yıl boyunca bu sözü her sabah söylüyordum ve ne söylediğimi biliyordum.Dedimya bu basmakalıp sözleri bırakın.
Sen benim sorularıma, yanlış bir üslûpla ve insanları kötülemeye devam ederek cevap verirsen, ben de böyle yazarım, zoruna gitmesin.
ÖR:
("şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın) Üslûp 1
(Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum) Hakaret 1
(Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?) Hakaret 2
(Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz) Küçümseme 1
Gördüğün gibi, sadece ikinci mesajının % 90'ını alıntıladım. İstersen ve göremiyorsan, üstte yazılanların nesinin yanlış olduğunu da açıklayabilirim. Malûm, görememek suç değil, görmemek suç.
--------------------------------------------------------------------------------
"Bura ciddi anlamda AKP'li bir üye gelse sizin sabır ölçünüz nasıl olacak.Ayrıca burada AKP küfredenler mi kimlik veriyorsunuz?"
Gelsin, daha önceden de geldiler, çok anımız oldu, geceleri hoş vakit geçirdik sevgi kelebekleriyle.
Üslûbunu hiç tasvip etmiyorum, hem de hiç. Bir şeyler öğrenmeye ya da paylaşmaya geldiysen, doğru kelimeleri seçip doğru cümleler kurmalısın.
Tavsiye için sağol ama senden almıyım.Hala üslup diyorsun ama diyorum ya gelen geçen önüne "Şerefsiz" diyen bir üslubun var.Ne diyebilirim ki cahillerle(yada yazımı okumayanlarla) tartışmadan hiçbirzaman galip çıkamadım.Selametle
Okumaktan mahrum Pisagorum, yarı çaplı çemberim, ne demişim bak
Ya, işte Pisagorum pamuk helvam... Hayat zor. Yine cevap yazar mısın, kim bilir... "Tayyip köşke çıcak mı, çıkmayacak mı¿?" sorusu gibi saçma bir düşünce oldu değil mi¿? Şimdi yazarsan, bazı dediklerime karşı şunları da diyebilirsin: "Dediklerinden bir şey anlamıyorum." Hani bahsettiğin "ayaklar" var ya, ha, o işte... Ayak yapmazsın umarım.
Görüşmemek üzere, her nerede düşünüp bana laf yetişdirmeye çalışıyorsan... İyi geceler Pisuvarım, pardon Pisagorum...
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: İlteriş Kağan ve 0 konuk