Erdoğan açıkladı: Cumhurbaşkanı adayımız Gül

Genel & Güncel Konular

İletigönderen logical » Sal Nis 24, 2007 16:47

:artis: hayırlı olsun ne diyelim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen Veled » Sal Nis 24, 2007 17:52

ha tayyip olmuş ha gül fark eden birşey yok allahım sen sabır ver :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Pisagor » Sal Nis 24, 2007 21:29

Deniz Baykal'ın "HALKIN ZAFERİDİR" sözünü duydumda harbiden bu sözler yakışmadı.CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor.Ancak şu var ki AKP zihniyetini istemeyenler AKP'ye bu muhalefet anlayışı ile AKP ömür tanımıştır.AKP geleceği olmayan bir parti görürken şimdi akisen daha güçlü görüyorum.

Erdoğan seçilseydi ne olurdu ? Erdoğan seçilir 6 yıl CUmhurbaşkanlığı yapar o sürede AKP çalkantılı bir döneme girer.Arınç gibi sadece kendi sözünü dinlenmesini isteyen bir insanla partililer arasında kavga olur ve seçimde AKP tek başına iktidar olamazdı.Ancak şimdi hem Erdoğan'ın istediği bir isim Cumhurbaşkanı oldu hemde AKP birdaha ki seçimin en kuvvetli adayı oldu.Muhalefet populizm yerine birazcık düşünerek hareket etseydi bu kadar tehlikeli buldukları AKP zihniyetini tasviye bile edebilirdi.

Şimdi Tuncay Özkan vb.. Abdullah Gül'ün eşinin yaptığı hareket için bol bol malzeme çıktı.Bol bol kaşısınlar eşleri çocukları.Herkes kendi ahlakına yakışır davranır zaten.

Açıkçası son Kıbrıs'taki konuşmasından sonra Diplomat mayası görmediğim bir insanın Cumhurbaşkanlığa oturacak birisi görmüyorum.Yakıştıramadım belkide Haberturk'un dün attığı saçma FLAŞ VECDİ GÖNÜL ADAY haberi doğru olmasını dilerdim.Bir diğer iyi gelişmede artık Türbanlı birisi Çankaya'ya(Resmi olarak Cumhurbaşkanı olmasada artık kesin gibi bakıyoruz) çıkınca artık Üniversitelere girmesinde sorun olmayacak.BAŞKOMUTAN sıfatı olan birisinin eşinini Türbanlı olması artık bu kavgayı bitirecek ve artık AKP türban konusunda kendisine oy alıp bundan siyaset yapamayacak.

"Rejim Tehlikede" ayaklarına yatıp suni kaos kuru gürültü yapılacağına hayırlısını olmaını temenni ediyorum.Ülkenin yüzü güldürecek hareketlerde bulunur umarım.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen seanpaulfb » Sal Nis 24, 2007 21:37

Abdullah Gül Cumhurbaskanı olursa (ki olacak) ben akp'nin seçimlerde tek basına ikditarda olacagını düşünmüyorum...muhtemelen koalisyon hükümeti olur..
gerci bu işin baska bi tarafı....

Ama Akp gercekten sağ gösterip sol vurdu ...

Açıkçası ben Abdullah Gül'ün gelmesinden rahatsız değilim...

Ama hakikaten sürpriz oldu..

Benim kafama takılan baska bi nokta var...

Bülent Arınç(TBMM Baskanı) 8.Cumhurbaskanı Rahmetli Turgut Özal'ın mevlidine katılıyor..ve orda basına demeç veriyor..Diyorki ''Dinine bağlı bir cumhurbaskanı seçicez''....Bu ne demek...Bu cümleden okadar art niyetli sonuc cıkarılırki...Neyani Bülent arınç şeriat mı istiyo...cok karısık mevzular valla
BY SOLETMEZ
Kullanıcı küçük betizi
seanpaulfb
Üye
Üye

İletiler: 48

İletigönderen Ram » Sal Nis 24, 2007 21:46

CHP ve Mitingdeki zihniyet bu olayı galibiyet zannediyor

Mitingdeki şerefli insanları nasıl olurda "zihniyet" olarak nitelendirebiliyorsun¿? (Basit anlamından çok, kaba manâsıyla yazılmış!)

Bu bin tane dirilmiş insandan faydalanmak için, onların yanında gözüken Baykal ve ekibini, nasıl olurda bu güzide insanlarla bir tutabilirsin¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen MedceziR » Sal Nis 24, 2007 21:54

"Rejim Tehlikede" ayaklarına yatıp suni kaos kuru gürültü yapılacağına hayırlısını olmasını temenni ediyorum.Ülkenin yüzü güldürecek hareketlerde bulunur umarım.
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Pisagor » Sal Nis 24, 2007 22:01

Ram yazdı:

Mitingdeki şerefli insanları nasıl olurda "zihniyet" olarak nitelendirebiliyorsun¿? (Basit anlamından çok, kaba manâsıyla yazılmış!)

Bu bin tane dirilmiş insandan faydalanmak için, onların yanında gözüken Baykal ve ekibini, nasıl olurda bu güzide insanlarla bir tutabilirsin¿?

Bir tutmuyorum zaten öyle.Ayrıca ona buna "şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın.Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum.Senin gibi kimseye kolayda şerefsiz demediğim için şerefsiz vs'de görmüyorum.Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?Karşı olduklarıda AKP zihniyeti bunda darılacak gücenek birşey yok.Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz.Meselem miting değil ben seçim hakkında söyleyeceğimi söyledim.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Nis 24, 2007 22:02

Aynı zihniyetin (çürük elmanın) diğer parçası :evil:

bi de Kayserili derler... hadi L.N :evil:

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Ram » Sal Nis 24, 2007 22:11

Pisagor yazdı:
Ram yazdı:

Bir tutmuyorum zaten öyle.Ayrıca ona buna "şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın.Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum.Senin gibi kimseye kolayda şerefsiz demediğim için şerefsiz vs'de görmüyorum.Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?Karşı olduklarıda AKP zihniyeti bunda darılacak gücenek birşey yok.Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz.Meselem miting değil ben seçim hakkında söyleyeceğimi söyledim.

Sen beni tanıyor musun¿? Bu ne üslûptur¿? Ahır mıdır burası¿?

"Akape denilen sözde partide yok yoktur. İrticacıdır, Cumhuriyet karşıtı, AB-ABD yanlısıdır. Ülkeyi soymuşlar, yolsuzluk yapmışlardır. Dini, siyasete alet ederek oy kazanırlar. Ölülere oy kullandırtırlar. Kürtçüdürler. Dış politikaları sayesinde haysiyetimiz yerlerdedir. Pekaka teröristlerini, askerlikten muaf ederek dağdan indirmeye çalışırlar. Her türlü bağımlılık, bağnazlık ve hainlik içindedirler!"

Hem bunlara katılmayacaksın, hem bunlar olacak, hem bana akapeyi savunacaksın, hem mitingdeki insanları kötüleyeceksin, hem beni tanımadığın halde itham edeceksin, bir de benimle tartışmaya kalkacaksın! Aklından zorun mu var, yoksa çok mu safsın¿? Mantıksız ve gerici konuşmaların, senin de zihniyetini ortaya koymaktadır! Mitingler yapmak, toplantılar düzenlemek, sesimizi duyurmak, bize ATATÜRK'ün mirasıdır! Oradaki insanlar, "Ne mutlu Türküm diyene!" diye haykırdılar. Yoksa sen, "Ne mutlu Türkiyeliyim diyene!" sözünü mü tercih ederdin¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Nis 24, 2007 22:18

Pisagor, sokakta , elinde Türk bayrağı ve Atatürk resmiyle Ne Mutlu Türküm Diyene , diye bağıran bir AK partili Türkiyeli vatandaş gördün mü :?: :evil:

Bu milletin zaaflarını da iyi biliyorlar...

AKP genel merkezi tarafından gönderilen reklam afişleri yine bayram mesajında olduğu gibi jan-janlı bi şekilde şehrin dört bir yanına asılmış... :twisted:

Afişte Atatürk , arka fonda kocaman bir Türk Bayrağı ve Atatürk'ün bir sözü yazıyor: Milli Egemenlik milletin , onuru , şerefi , namusudur !

M. Kemal Atatürk

Ulan Milli Egemenliğe önem veren , milli egemenliği savunan bir parti olsa da ciğerim yanmasa :evil:

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Pisagor » Sal Nis 24, 2007 22:34

Ram yazdı:
Pisagor yazdı:
Ram yazdı:[quote]

Sen beni tanıyor musun¿? Bu ne üslûptur¿? Ahır mıdır burası¿?

"Akape denilen sözde partide yok yoktur. İrticacıdır, Cumhuriyet karşıtı, AB-ABD yanlısıdır. Ülkeyi soymuşlar, yolsuzluk yapmışlardır. Dini, siyasete alet ederek oy kazanırlar. Ölülere oy kullandırtırlar. Kürtçüdürler. Dış politikaları sayesinde haysiyetimiz yerlerdedir. Pekaka teröristlerini, askerlikten muaf ederek dağdan indirmeye çalışırlar. Her türlü bağımlılık, bağnazlık ve hainlik içindedirler!"

Hem bunlara katılmayacaksın, hem bunlar olacak, hem bana akapeyi savunacaksın, hem mitingdeki insanları kötüleyeceksin, hem beni tanımadığın halde itham edeceksin, bir de benimle tartışmaya kalkacaksın! Aklından zorun mu var, yoksa çok mu safsın¿? Mantıksız ve gerici konuşmaların, senin de zihniyetini ortaya koymaktadır! Mitingler yapmak, toplantılar düzenlemek, sesimizi duyurmak, bize ATATÜRK'ün mirasıdır! Oradaki insanlar, "Ne mutlu Türküm diyene!" diye haykırdılar. Yoksa sen, "Ne mutlu Türkiyeliyim diyene!" sözünü mü tercih ederdin¿?[/quote]

Sakin ol.Kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim.Burası ahır olmadığı kesin ama önüne gelen "Şerefsiz" deniliyorsa o zaman buranın adını sen koy.

Şimdi AKP hakkında ezber lafları söyledin.Burada slogan sözlerini bir güzel söyledin.Ama ilginçtir analiz etmeden söylüyorsun.Neyse senin üslup neyse bende o üslüpla gideceğim.AKP hakkında ne söylediğimin bile farkında değilsin.Burada üyelere sen gençsin şusun busun demeyi bırakın ortada olanları söyleyin.Yazımda AKP lehine bir söz göremezsin.Ne diyorum tekrar oku.Muhafeletin ve Mitingdeki tavır AKP'nin ekmeğine yağ sürmüştür diyorum.AKP ömrü uzamıştır diyorum.Bunun sebebi bu olaylardır diyorum sen bana gelip AKP'yi övüyorsun diyorsun?Burada ortada görülen gerçekler söylenemeyecek mi?Bura ciddi anlamda AKP'li bir üye gelse sizin sabır ölçünüz nasıl olacak.Ayrıca burada AKP küfredenler mi kimlik veriyorsunuz? Şimdi bana aklından zorun mu var
yada saf gibi kendince terbiyesizce beni küçültmeye çalışan sözler söylüyorsun.Cevap vermiyorum zaten konuşarak yeterince küçülüyorsun

Mantıksız ve gerici konuşmaların gibi ithamlar ağrıma gitmiyor.Gerici'lik ne olduğunun farkında bile diyorsunuz.Diyorum ya artık ezberi sloganı bırakında önünüzdeki olaylara bakın.Ben zihniyetimle gurur duyuyorum çünkü hiçbir idolojinin kölesi değilim.Derdim şudur budur demiyorum çünkü böyle ortamlarda ben buyum şuyum demek bana komik geliyor.Sen kendini kanıtlasan ne olacak?Ayrıca bana ne ?Burada bir iki satır birşeyler yazmaya birşeylerde öğrenmeye geldim.Eğer yönetici olduğun için senle tartışamayacaksan sana hatırlatıyorum sen alıntı yaptın.

Keşke yazımı okuyup tahammül sınırları içersisinde cevap versen."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" olayına gelince ,bırakın bu sorularıda önünüzdeki olaya bakın(Şimdi soruna cevap vermiyorum çünkü sen sordun diye.Ama yoksa onun cevabıda var)
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Sal Nis 24, 2007 23:08

Pisagor, kime şerefsiz deniyormuş¿? Vatanı satanlara şerefsiz denmesinden daha olağan ne olabilir¿?

Ben ezber konuşmadım. En kısa şekilde özetledim. Maddeleri çoğaltıp sayafalarca açıklaması yapılır, sorun olmaz. Yapılmıştır da, okuma zahmetinde bulunduysan görebilirsin. Akape hakkında bir şey yazmadım diyorsun. Miting bu hükümete karşı yapıldı bilmem haberin var mı¿? Sen mitingdeki insanlara zihniyet diyor, onları küçük görüyorsun. Kimseye maval okuma, amacını da gizlemene gerek yok.

Mitingdeki yükseliş, haykırış ve gerçeği gören insanlar, Akape denilen ne idüğü belirsiz oluşumun ekmeğine nasıl yağ sürebilir¿? Aklı başında bir insan, bunun Akapeyi nasıl rahatsız ettiğini, medyalamaya nasıl sansür uygulattığını görebilir.

Biz gerçekleri söylüyoruz. Akapeyi savunursan, senin bileceğin iş, uygun cevaplar alırsın. Savunurken o mitingdeki insanları küçük düşürüyorsan orada dur.

Devamlı aynı şeyleri yazmışsın, ezber... Ezber olmadığını kanıtlamam gerekirse, memnuniyetle gerçekleri belgeleriyle ortaya koyarım. Konulmuştur da... Ancak her zaman bir kılıf bulunur öyle değil mi¿?

Sen kendini kanıtlasan ne olacak?Ayrıca bana ne ?

O zaman karşıma geçip "ezber de ezber" demeyeceksin. Kendimi değil, ezber konuşmadığımı kanıtlarım, o da keyfim isterse.

Burada bir iki satır birşeyler yazmaya birşeylerde öğrenmeye geldim.Eğer yönetici olduğun için senle tartışamayacaksan sana hatırlatıyorum sen alıntı yaptın.

Yıldızları görme olur biter, yeterki üslûbun yanlış olmasın. Çünkü, yanlış üslûp kullanırsan, istemeyeceğin cevaplar alırsın. İlk karşı cevabında atılırsın. Bu benim sorumluluğum altında değildir. Tekrar diyorum, gocunman varsa eğer, o üstteki yıldızları görme, kimseden ayrıcalıklı değilim. Ters pisikoloji kullanmak çözüm değil.

."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" olayına gelince ,bırakın bu sorularıda önünüzdeki olaya bakın(Şimdi soruna cevap vermiyorum çünkü sen sordun diye.Ama yoksa onun cevabıda var)

Neden, ben sorunca ne farkediyor¿? Söyleyince kötü mü hissedeceksin kendini¿? "Ne mutlu Türküm diyene!" demek bu kadar mı zor¿? Sen bilirsin.
Şimdi bana aklından zorun mu var
yada saf gibi kendince terbiyesizce beni küçültmeye çalışan sözler söylüyorsun.Cevap vermiyorum zaten konuşarak yeterince küçülüyorsun

Sen benim sorularıma, yanlış bir üslûpla ve insanları kötülemeye devam ederek cevap verirsen, ben de böyle yazarım, zoruna gitmesin.

ÖR:

("şerefli"yada "şerefsiz" deme ayaklarını bırakın) Üslûp 1
(Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum) Hakaret 1
(Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?) Hakaret 2
(Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz) Küçümseme 1

Gördüğün gibi, sadece ikinci mesajının % 90'ını alıntıladım. İstersen ve göremiyorsan, üstte yazılanların nesinin yanlış olduğunu da açıklayabilirim. Malûm, görememek suç değil, görmemek suç.

"Bura ciddi anlamda AKP'li bir üye gelse sizin sabır ölçünüz nasıl olacak.Ayrıca burada AKP küfredenler mi kimlik veriyorsunuz?"

Gelsin, daha önceden de geldiler, çok anımız oldu, geceleri hoş vakit geçirdik sevgi kelebekleriyle.

Üslûbunu hiç tasvip etmiyorum, hem de hiç. Bir şeyler öğrenmeye ya da paylaşmaya geldiysen, doğru kelimeleri seçip doğru cümleler kurmalısın.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Pisagor » Sal Nis 24, 2007 23:38

Ram yazdı:

Varan 1:Burada zihniyet'in anlamı anlayış demektir.( http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6 ... e=zihniyet).Burada tek bir kelime bile olumsuz değil olumluda değil.Oradaki Mitingdekileri Atatürkçü veya Kemalist diyebilirdim.Ama demiyorum çünkü kendisinine her Atatürkçü'yüm diyene bu sözü söylemiyorum.Bu farklı konu.Ancak burada tek bir kelime hatası yokken anlam bozukluğu yokken artık bu kelimeyi kafanda nasıl kurguladıysan fitili sen ateşledin.

Sonra ;

Pisagor yazdı:
Ram yazdı:

"Şerefli" ayaklarını bırakın dedim hala diyorum.Lütfen ama lütfen KLAVYE CENGAVERLİĞİ yapmayın.Mitingde toplanmış insanları "sen" şerefli haysiyetli görürken bende onları haysiyetli ve şerefli görmüyorum dedim.Ama şerefsiz görüyorumda demedim.Diyemem çünkü orada kimler var kimler yok belli değil.Onlara bu lafı söyleyipte kendi dostlarımada bunu demiş olabilir.Ama Mitinge katılmanın Şeref namus onur ile uzaktan yakından alakası olmadığına halada söylüyorum.Dikkat ediyorum dünden beri bana karşı böyle imalı laflar söyleniyor bir yere varılmaya çalışılıyor.Herhalde beni akşam muhabbet ettiğiniz AKP'lilere benzetip birşey demeye karar verdiniz ama dostum ben AKP'li değilim ki :D.Halada diyorum Miting düzenleyenleri sırf tuttukları bayrak ve söyledikleri slogan yüzünden kutsal görmemi beklemeyin.Oraya onları çağıranların tek derdi İKTİDAR bunu adım kadar eminim.Ama insanlar kanmış gitmiş olabilir diyeceğim birşey yok.

Pisagor, kime şerefsiz deniyormuş¿? Vatanı satanlara şerefsiz denmesinden daha olağan ne olabilir¿?

Ben ezber konuşmadım. En kısa şekilde özetledim. Maddeleri çoğaltıp sayafalarca açıklaması yapılır, sorun olmaz. Yapılmıştır da, okuma zahmetinde bulunduysan görebilirsin. Akape hakkında bir şey yazmadım diyorsun. Miting bu hükümete karşı yapıldı bilmem haberin var mı¿? Sen mitingdeki insanlara zihniyet diyor, onları küçük görüyorsun. Kimseye maval okuma, amacını da gizlemene gerek yok.

Mitingdeki yükseliş, haykırış ve gerçeği gören insanlar, Akape denilen ne idüğü belirsiz oluşumun ekmeğine nasıl yağ sürebilir¿? Aklı başında bir insan, bunun Akapeyi nasıl rahatsız ettiğini, medyalamaya nasıl sansür uygulattığını görebilir.

Biz gerçekleri söylüyoruz. Akapeyi savunursan, senin bileceğin iş, uygun cevaplar alırsın. Savunurken o mitingdeki insanları küçük düşürüyorsan orada dur.

Devamlı aynı şeyleri yazmışsın, ezber... Ezber olmadığını kanıtlamam gerekirse, memnuniyetle gerçekleri belgeleriyle ortaya koyarım. Konulmuştur da... Ancak her zaman bir kılıf bulunur öyle değil mi¿?

Zihniyet konusunda prim yapmayı geçelim.Bak "hala sen AKP savunursun" söyleyip konuyu başka yerlere çekmeye çalışma.Savunmuyorum ama at gözlükleri ilede tekme atmıyorum.Görünen her olaya göre yorum yaptım.Gelipte Emine Erdoğan'ın Yunan Başbakanına selamlaşmasını sanki mahrem ahlaksız görüp bunla alay etmiyorum.Uygun cevapları vermiyorsun yada veremiyorsun.Kendiniz yazıp kendiniz oynuyosunuz.Yahu siz ne demeye geliyorsunuz?Burada onun bunun eşini karıştırıp millete AKP'yi kötüleceğine adam gibi Ekonomide yaptıkları zenginleri daha zengin edip fakirleri yerin dibine batırdıkları politikaları söyleseniz buradaki üyeler değil tüm internet forum üyeleri imzalarına AKP'ye hakaret yazmıştı.Ortada konu varsa gel tartış.Sana veremeyeceğim cevap yok.Ama seninde sınırında yok ki ben kardeşim

Yıldızları görme olur biter, yeterki üslûbun yanlış olmasın. Çünkü, yanlış üslûp kullanırsan, istemeyeceğin cevaplar alırsın. İlk karşı cevabında atılırsın. Bu benim sorumluluğum altında değildir. Tekrar diyorum, gocunman varsa eğer, o üstteki yıldızları görme, kimseden ayrıcalıklı değilim. Ters pisikoloji kullanmak çözüm değil.

:) Zora geldik mi hemen demagoji ,populizm laflarını kullanıp konuyu o kadar kıvrandırıyorsunuz ki gerçekten yaptığınız ayıp.Yıldızları görmezden geleyimde kardeşim ucunda engellenme var diyorsun.Engellenmişim yada Banlanmışım ne olacak ki.Bu forum yada ben birşey kaybetmem.Sadece birkaç değişik fikir edinmiştim ondan mahrum olurum.Elinden geleni ardına goma

Neden, ben sorunca ne farkediyor¿? Söyleyince kötü mü hissedeceksin kendini¿? "Ne mutlu Türküm diyene!" demek bu kadar mı zor¿? Sen bilirsin.

İlkokul ve ortaokulda 8 yıl boyunca bu sözü her sabah söylüyordum ve ne söylediğimi biliyordum.Dedimya bu basmakalıp sözleri bırakın.

Sen benim sorularıma, yanlış bir üslûpla ve insanları kötülemeye devam ederek cevap verirsen, ben de böyle yazarım, zoruna gitmesin.

ÖR:

(Oradaki mitingdekileri, vatan elden giderken bu ülkenin kurtuluşu için orada toplanmış haysiyetli onurlu..vs insanlarda görmüyorum) Hakaret 1
(Ama oraya gelenlerin belli bir zihniyeti içinde geldiği kesin değil mi?) Hakaret 2
(Türk Bayrağını sallayıp Atatürk resmini göstereni vatanı savunan kutsal insan mertebesine mi koyacam? Siz koyun isterseniz) Küçümseme 1

Gördüğün gibi, sadece ikinci mesajının % 90'ını alıntıladım. İstersen ve göremiyorsan, üstte yazılanların nesinin yanlış olduğunu da açıklayabilirim. Malûm, görememek suç değil, görmemek suç.
--------------------------------------------------------------------------------

"Bura ciddi anlamda AKP'li bir üye gelse sizin sabır ölçünüz nasıl olacak.Ayrıca burada AKP küfredenler mi kimlik veriyorsunuz?"

Gelsin, daha önceden de geldiler, çok anımız oldu, geceleri hoş vakit geçirdik sevgi kelebekleriyle.

Üslûbunu hiç tasvip etmiyorum, hem de hiç. Bir şeyler öğrenmeye ya da paylaşmaya geldiysen, doğru kelimeleri seçip doğru cümleler kurmalısın.

Tavsiye için sağol ama senden almıyım.Hala üslup diyorsun ama diyorum ya gelen geçen önüne "Şerefsiz" diyen bir üslubun var.Ne diyebilirim ki cahillerle(yada yazımı okumayanlarla) tartışmadan hiçbirzaman galip çıkamadım.Selametle
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş Nis 25, 2007 1:37

Bu gece komiklik yapmazsın diye düşünmüştüm, yanılmışım. :)

Pisagor yazdı:
Ram yazdı:

Varan 1:Burada zihniyet'in anlamı anlayış demektir.( http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6 ... e=zihniyet).Burada tek bir kelime bile olumsuz değil olumluda değil.Oradaki Mitingdekileri Atatürkçü veya Kemalist diyebilirdim.Ama demiyorum çünkü kendisinine her Atatürkçü'yüm diyene bu sözü söylemiyorum.Bu farklı konu.Ancak burada tek bir kelime hatası yokken anlam bozukluğu yokken artık bu kelimeyi kafanda nasıl kurguladıysan fitili sen ateşledin.

İlk mesajımda ne demişim¿? Neden görmezden geliyorsun¿? :) (Basit anlamından çok, kaba manâsıyla yazılmış!)

Hey be Pisagoruma bak be, kendi alıntı yapıyor fakat görmüyor. :)

Sonra ;

Pisagor yazdı:
Ram yazdı:[quote]

"Şerefli" ayaklarını bırakın dedim hala diyorum.Lütfen ama lütfen KLAVYE CENGAVERLİĞİ yapmayın.Mitingde toplanmış insanları "sen" şerefli haysiyetli görürken bende onları haysiyetli ve şerefli görmüyorum dedim.Ama şerefsiz görüyorumda demedim.Diyemem çünkü orada kimler var kimler yok belli değil.Onlara bu lafı söyleyipte kendi dostlarımada bunu demiş olabilir.Ama Mitinge katılmanın Şeref namus onur ile uzaktan yakından alakası olmadığına halada söylüyorum.Dikkat ediyorum dünden beri bana karşı böyle imalı laflar söyleniyor bir yere varılmaya çalışılıyor.Herhalde beni akşam muhabbet ettiğiniz AKP'lilere benzetip birşey demeye karar verdiniz ama dostum ben AKP'li değilim ki :D.Halada diyorum Miting düzenleyenleri sırf tuttukları bayrak ve söyledikleri slogan yüzünden kutsal görmemi beklemeyin.Oraya onları çağıranların tek derdi İKTİDAR bunu adım kadar eminim.Ama insanlar kanmış gitmiş olabilir diyeceğim birşey yok.[/quote]

Öyle diyorsun da Pisagorum, yandan çizilmiş üçgenim, hipot-anüsüm; bu ayakları bırakın demek yanlış üslûba giriyor ne yazıkki. :) Klavyeden yazmayacaksak, nasıl sana cevap verebileceğim¿? Adresimi mi, telefonumu mu istiyorsun. Ya da telepatik bir iletişim mi kuralım¿?

Şerefli ve haysitli görmüyorsan, nasıl görüyorsun, zihniyetsiz koyun seni. :) Şerefsiz görüyorum da dememişmiş. :) Oğlum, evlâdım, git sen kelebekliğini yap saf insanları kandır, hey Allahım.. :) Madem kimler olup olmadığını bilmiyorsun, nasıl olurda haysiyetli görmezsin onları¿? Haysiteli görmemen için hangi nedenlerin var bakalım¿? :) Dur bakalım, okudukça devam ediyor Ahmet Hakanlığın. Neredeyse, aynı aymazlık. :)

Mitinge katılmanın şeref-namus olduğunu kim söyledi¿? :) Ben de katılmadım, katılmak isterdim, ama işlerim el vermedi, ben namussuz mu oluyorum şimdi, kim demiş¿? Uydurmayalım, başka bir yerimizden anlamayalım. :)

Yahu sen kimsinki, sana bir şey deyip bir yere varalım. :) Çok mu önemli birisin yoksa¿? :) Olabilir tabi, ancak haftada iki-üç kere karşılaşıyorum, sen ilk değilsin, bil diye söylüyorum. Tabi, diğerlerinden farkın yok değil hani. :)

İşte en büyük yanlışı burada yapıyorsun Pisagorum, 90-60-90 üçgenim;

Madem akapeli değilsin, diretiyorsun, tamam senin dediğin gibi olsun. Ama dolaylı yoldan savunuyorsun, önceki tüm yazılarını okudum. :twisted: Belkide farkında değilsin, öyle mi¿? Akapeyi kötülerken, karşı tarafı da kötülüyorsun. Ya da diyelim Akapelisin, bu bir şeyi değiştirir mi¿? Akapeli ol ya da olma, ne olursa olsun, adam gibi bir üslûpla yazana, yazılanı anlayıp düzgün cevap verene, tek bir sözümüz olamaz, olmadıda. Böyle bir intiba kafanda oluştuysa, affola. :) Forumda o partiye oy veren, o partiyi destekleyen arkadaşlarımız da vardır elbet. Yalnız bu saatten sonra can pazarı, kimse kusura bakmasın. Belgeyi koyduğumuz halde, halâ "akape akape" diye bağıranlara tahammülümüz yoktur. Olaki, kıt aklıyla biri tonla saçmalayıp akıllanmazsa, doyana kadar beslenir. Sen bunları yaptın mı, hayır. Ama bugün yanlış üslûp kullandın, kullanmaya devam ettiğin içinde, yavaş yavaş beni sana karşı ısındırıyorsun. :) Akapeli misin¿? Değilim diyorsun. Olsan da olur, olmasanda, kusura bakma ithamım için. Üslûbunu değiştir, güzelce tartışalım. Fakat bu yazının seyri, böyle gidecek gibi görünmüyor, bakalım. :)

Zihniyet konusunda prim yapmayı geçelim.Bak "hala sen AKP savunursun" söyleyip konuyu başka yerlere çekmeye çalışma.Savunmuyorum ama at gözlükleri ilede tekme atmıyorum.Görünen her olaya göre yorum yaptım.Gelipte Emine Erdoğan'ın Yunan Başbakanına selamlaşmasını sanki mahrem ahlaksız görüp bunla alay etmiyorum.Uygun cevapları vermiyorsun yada veremiyorsun.Kendiniz yazıp kendiniz oynuyosunuz.Yahu siz ne demeye geliyorsunuz?Burada onun bunun eşini karıştırıp millete AKP'yi kötüleceğine adam gibi Ekonomide yaptıkları zenginleri daha zengin edip fakirleri yerin dibine batırdıkları politikaları söyleseniz buradaki üyeler değil tüm internet forum üyeleri imzalarına AKP'ye hakaret yazmıştı.Ortada konu varsa gel tartış.Sana veremeyeceğim cevap yok.Ama seninde sınırında yok ki ben kardeşim

Benim prim yaptığımı söylüyorsun da, sen kaç para aldın onu söyle? :) Söz, iki katı benden, zihniyetsizlerin fiyatı olurda ondan diyorum, söz meclisten dışarı. :)

Ben konuyu başka yerlere çekmiyorum be Pisagorum. Hadi seni mi kıracağım, Akapeli değilsin, ben öyle düşündüm sadece. :) Ah be gülüm, ben ne zaman Emine Erdoğan'dan bahsetmişim¿? Bahsetsem bahsetsem, dini sembolle Çankaya'da oturamaz demişimdir. Bana ne Emine'den. :) Başkalarının yaptıklarını, üzerime atacağına, bahsettiğin akape yanlışlarını açığa vur da, bilmeyen arkadaşlarımız da öğrensin. :)

:) Zora geldik mi hemen demagoji ,populizm laflarını kullanıp konuyu o kadar kıvrandırıyorsunuz ki gerçekten yaptığınız ayıp.Yıldızları görmezden geleyimde kardeşim ucunda engellenme var diyorsun.Engellenmişim yada Banlanmışım ne olacak ki.Bu forum yada ben birşey kaybetmem.Sadece birkaç değişik fikir edinmiştim ondan mahrum olurum.Elinden geleni ardına goma

Okumaktan mahrum Pisagorum, yarı çaplı çemberim, ne demişim bak: "Bu benim sorumluluğum altında değildir." :) Ah be gülüm, asıl demagoji denen lafebeliğine, kabaca dalavereye sen girdin. :) Bu arada bunu yazmışsın: :arrow: "Burada bir iki satır birşeyler yazmaya birşeylerde öğrenmeye geldim.Eğer yönetici olduğun için senle tartışamayacaksan sana hatırlatıyorum sen alıntı yaptın." Madem derdin-tasan yoktu, peki bunu neden yazdın¿? :D Ayrıca ben seni uyardım. "Bana, yanlış kelime kullandım, düzeltiyorum." diyebilirdin. Ama nerde... :) Savunuyor bir de.

Mahrum olma değişik fikirlerden, kal-gitme ne olur... :) Ama senin için rica ediyorum, atmasınlar. Eğlendiriyorsun beni, iyi kıvırtıyorsun. :) Hatırlarsın hani, bir-iki ay önce. :twisted:

İlkokul ve ortaokulda 8 yıl boyunca bu sözü her sabah söylüyordum ve ne söylediğimi biliyordum.Dedimya bu basmakalıp sözleri bırakın.

Basma kalıp ha. Tabi "Hepimiz saçmalıyoruz!" sözü gibi mi¿? :D Türk değilsen, değilim de, utanılacak ne var ki¿? :) Türk olmadığın için aşağılamayız seni. :) Proletarya latincedeki kökenini bilir misin¿? 18 Mart mıydı neydi¿? Allah Allah, bak şimdi. :) O gün "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" değil miydi aynı zamanda¿? :) Sosyâl sınıfımın, hayli sosyâl vatandaşı. Atatürk'ün sözlerine, basma kalıp demek sana yaraşır bir hakarettir. :)

ÖR:

--------------------------------------------------------------------------------

Tavsiye için sağol ama senden almıyım.Hala üslup diyorsun ama diyorum ya gelen geçen önüne "Şerefsiz" diyen bir üslubun var.Ne diyebilirim ki cahillerle(yada yazımı okumayanlarla) tartışmadan hiçbirzaman galip çıkamadım.Selametle

Allah. :shock: İnanmak mümkün değil, bunu da bir cevap yetiştirmemişsin. Yetiştiremediğinden değil yanlış anlama, sen de lâf çoktur. Nerede çokluk, orada Pisagor. Böyle değildi bu deyim herhalde, :roll: neyse... Ben, sadece hainliği tescillenmişlere şerefsiz derim. Ha bu arada, "Ne mutlu Türküm diyene!" diyemiyor ya da demiyorsan sorun olmaz. Türk olmadığını var sayarız. Ancak, Türksen ve bunu sırf bazı bağnaz düşüncelere kapıldığın için söylemiyorsan, yazıklar olsun derim. Şerefine kalmış...

Ya, işte Pisagorum pamuk helvam... Hayat zor. Yine cevap yazar mısın, kim bilir... "Tayyip köşke çıcak mı, çıkmayacak mı¿?" sorusu gibi saçma bir düşünce oldu değil mi¿? Şimdi yazarsan, bazı dediklerime karşı şunları da diyebilirsin: "Dediklerinden bir şey anlamıyorum." Hani bahsettiğin "ayaklar" var ya, ha, o işte... :twisted: Ayak yapmazsın umarım.

Görüşmemek üzere, her nerede düşünüp bana laf yetişdirmeye çalışıyorsan... İyi geceler Pisuvarım, pardon Pisagorum...

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Pisagor » Çrş Nis 25, 2007 16:22

Aslında konuşarak yeterince aşağılanıyorsun ama cevap vermeszem veremedi derler.Lafların arkasından anlayıpta şereftenn bahseden mahluk.Klavye Cengaverliği yapma dedim Klavyeden yazma demedim.Başınıza güneş mi çarptıda lafları böyle anlıyorsunuz.Ciddi anlamda burada gelip ,siz gençler diyip sesleniyorsun ama birazda sussun birşey öğrenin.

Pisagorum üçgenim falan acaba ne kadar bu sözleri araştırmak için zaman harcadın bilmem ama yaptığın "aşağılıktır" ve diyorum ki ,bu kadar söz tahrikinden sonra elinden geleni ardına koymazsan adam değilsin.

Miting konusunda ne diyorum adam gibi dinle ama adam gibi kıvırmadan delikanlıca ,ahlakça.Oraya katılan şerefli insanlara nasıl zihniyet dersin diyorsun.Bir zihiniyet onları oraya getirmedi mi?Yok getirmediyse koyunda mı ki oraya onları çoban mı getirdi ? Kendi anlayışları yüzünden orada toplandırlar.Bunun şerefle alakası yok.(Oraya katılan herkes şereflidir.Ben ise değildir dedim çünkü bu şeref meselesi değil.Dostum şeref sözü sözlükten bakılıpta öğrenilmez öyle yaşaman gerekiyor)Ama senin gibi ota ... şerefsiz demedim.

Ne dediğimin farkındayım tek farkımız var.Sen gökten düşen taşa AKP düşürdüm diyecek kadar körsün ancak ben bunu gökten düşmüş diyecek ,kadar açık sözlüyüm.Burada 6-7 Eylül olaylarını DP'nin işi görenlere direk bunu yapanları itirafları yayınlamam rağmen genede aynı görüşlerine devam ediyor.Burada mesele AKP falan değil.Madem karşı görüş ki gerçekler bunlar bunları tahammül edemiyorsunuz o zaman kendini başlık açın kendini küfredin egonuzu tatmin edin ..vs.Ancak böyle -cum -cim laflarını bırakın.Bilgisayar başından Nutuk atmak kolay.

Prim konusunda kıvırma.Rica ediyorum delikanlıca tartışın.Prim demek para mı demek.Bunu kullanma diyorum sen bana kaç para aldın diyorsun.Ne parasından bahsediyorsun?

Okumaktan mahrum Pisagorum, yarı çaplı çemberim, ne demişim bak

Seviyesizlik diz boyu....

Demagoji'yi ben yapıyorum diyorsun ancak yazıları görmemenden ibaret bir olay.Yazının başından beri Pisagor'a belli kalıplar takarak kuyruk acını dindirmeye çalışan ben miyim?Dostum benim nick'im PİSAGOR ben kendim değilim.Asıl sen kimsinde senle tartışmaya gireyim.Adam gibi alıntı yapıp adam gibi cevaplasaydın adam gibi tartışırdık ancak sen "şeref"i seçtin.Burada kendine çok rol biçmişsin ancak yazık ki ancak "+rep " "abi haklısın" gibi pohpohlanmaya gelirsiniz.

Sen beni uyaramassın dostum.Hatalı olmadığım sürece susmam.Ancak Forum Panosundan beni engelleyerek yazmama engel olabilirsin.

Kıvırmak senin sanatın "ŞEREF" diyorum başka birşey demiyorum Klavye delikanlısı.Burada kurduğunuz bir kurgu kuyruk acınızı dindirin.ABİ HAKLISIN +REP hoşuna gitti umarım.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sözünde söylediğim sözünü ama kıvırmanın bu kadarı.

Ya, işte Pisagorum pamuk helvam... Hayat zor. Yine cevap yazar mısın, kim bilir... "Tayyip köşke çıcak mı, çıkmayacak mı¿?" sorusu gibi saçma bir düşünce oldu değil mi¿? Şimdi yazarsan, bazı dediklerime karşı şunları da diyebilirsin: "Dediklerinden bir şey anlamıyorum." Hani bahsettiğin "ayaklar" var ya, ha, o işte... Ayak yapmazsın umarım.

Görüşmemek üzere, her nerede düşünüp bana laf yetişdirmeye çalışıyorsan... İyi geceler Pisuvarım, pardon Pisagorum...

Komik çocuk.Eğlendin umarım.Bu kadar gülücüğü arada attın ama ben birden atayım :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Üslüp eleştiriyorsun bahane ,adam olmayan birisi herkese şerefsiz diyenden ancak bu kadar beklenir forumun dansözü.(Yaptığın hakaretlere bu söz az bile).Bundan önceki başka Platformda Çetin Taş üslubumu eleştirdi ama adam gibi söyledi ve cevapta vermedim.Vardır bir hatam belkide diye sustum.Ancak burada hakaret ederek tatmin olduysan devam et Klavyenin Hünkarbeyi
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: İlteriş Kağan ve 0 konuk

x