Erdoğan:adayımızı beğenmiyorlar

Genel & Güncel Konular

Erdoğan:adayımızı beğenmiyorlar

İletigönderen Veled » Sal Nis 24, 2007 16:57

"ADAYIMIZI BEĞENMİYORLAR"

Başbakan Erdoğan, muhalefetin, cumhurbaşkanlığı sürecinde "çıldırdığını" ileri sürerek, "Bir adayımız çıktı, beğenmiyorlar" dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, her zaman kendilerinden beklenenleri yaptıklarını ve milletin ideallerini akamete uğratacak geriye doğru bir tek adım atmadıklarını söyledi. Türkiye'nin, kendileriyle birlikte büyüdüğünü, geliştiğini ve kalkındığını kaydeden Erdoğan, "Biz de Türkiye ile büyüdük, geliştik ve kalkındık" dedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumları arasında ahenge özen gösterdiklerini ifade eden Erdoğan, "Devletin ahengine, dirlik ve düzenine nasıl sahip çıkmışsak, milletin haklarına da aynı duyarlıkla sahip çıktık. Hem devletimiz hem milletimiz, gücüne güç kattı" diye konuştu.

Erdoğan, devlet-millet kaynaşmasıyla az zamanda çok işler yaptıklarını belirterek, iktidarları döneminde pek çok sorunun çözüldüğünü ve ekonominin büyüdüğünü anlattı. İktidarları döneminde siyaset kurumu ve TBMM'nin hak ettiği itibara kavuştuğunu kaydeden Erdoğan, milli iradenin yansımasıyla, demokrasinin tartışmalı olmaktan çıkarıldığını söyledi. Türkiye'ye yaşattıkları istikrar tablosundan onur duyduklarını ifade eden Erdoğan, "(Her şey Türkiye için) diyerek, ne yaptıysak, Anadolu toprakları ve Türkiyemiz için yaptık. Bugün de önceliğimiz Türkiye'dir, önceliğimiz milletimizin yüce iradesidir" diye konuştu.

"ÖNEMLİ BİR SEÇİM"
Başbakan Erdoğan, bugün önemli bir seçimin arifesinde olduklarını ifade ederek, TBMM'nin, 11. cumhurbaşkanını seçmeye hazırlandığını söyledi.Başvuruların yarın sona erdiğini hatırlatan Erdoğan, bu konuda Anayasada yer alan ilkelere bağlı kalma konusunda hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Türkiye'ye hizmet edebilmek için her günü, her saati değerlendirdiklerini, demokrasiyi akamete uğratacak her şeyden uzak durduklarını bildiren Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin en saygın makamını tartışma konusu yaptılar. Biz bu tartışmalara tenezzül etmedik" dedi.

"HİÇ DEĞİLSE, BAYRAMDA..."
Erdoğan, konuşmasında isim vermeden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek, şunları söyledi:"Milli egemenlik gününde bile milli iradeyi küçümseyen, 23 Nisan Çocuk Bayramında bile milyonlarca çocuğumuza kötü örnek olmaktan sakınmayan, TBMM'nin kuruluşunun 87. yıldönümünde bir çok devletin temsilcilerinin izleyici olarak olarak bulunduğu Meclisin mehabetini (büyüklüğünü) bozmaktan çekinmeyen bir ortamda, biz milletin vakarını temsil ediyoruz.

Biliyorum, bazılarının siyasi ömrü, kısır çekişmeler kavga ve sürtüşmelerle geçiyor. Hiç değilse Milli Egemenlik Bayramında özel gündemle toplandığımız bir günde milli beraberliğe uygun hareket edebilselerdi. Hiç değilse milletimizin kardeşlik ve huzur beklentisine uygun davransalardı. O zaman bu ülkenin huzur ve istikrarına katkıları olurdu. Türkiye'de huzur ve istikrar varsa, biliniz ki onlara rağmen vardır. Onların gerilim siyasetlerine rağmen vardır. Bundan milletim, ülkem adına büyük üzüntü duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum.Milletimiz, gerginlikten beslenen bu siyaset tarzından rahatsız oluyor."

"VATANDAŞLARIN NABZINI TUTTUM"
Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi sürecinde, sivil toplum örgütleri, partililer ve milletvekillerinin hissiyatını tespit etmeye çalıştıklarını anlatarak, dün gece de bazı bakan arkadaşlarını dinlediğini bildirdi. Geçmiş dönemlerde yapılan cumhurbaşkanı seçimlerinde bu denli geniş bir kamuoyu yoklaması yapılmadığını ifade eden Erdoğan, "Ben balıkçıya gittim, balıkçının da nabzını tuttum. İstanbul sahillerinde piknik yapan vatandaşların da nabzını aldım. Bursa'da halkımın nabzını aldım. Bir hafta önce Karadeniz'de halkımın nabzını aldım" diye konuştu.

"SİZ NİÇİN ADAY ÇIKARMIYORSUNUZ?"
Cumhurbaşkanı seçimi sürecinde "muhalefetin çıldırdığını" ileri süren Erdoğan, "Bir adayımız çıktı, beğenmiyorlar. Milli iradeye, halkın seçip gönderdiği adaya, siz saygısızlık yaptınız, hakaret ettiniz. Peki bugüne kadar muhalefet hep adayını çıkarmıştır. Siz niçin adayınızı çıkarmıyorsunuz? Yok mu içinizde bir tane cumhurbaşkanı olacak kişi?" diye sordu. Erdoğan, kendileri için mevki ve makamların önemi olmadığını belirterek, "Niye heyecanlanıyorsunuz? Eninde sonunda gideceğimiz yer belli" diye konuştu.

show tv güncel haberler bölümü
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen logical » Sal Nis 24, 2007 17:04

AKP kararını verdi simdi bunun neyini begenmiyorlar :S
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen Veled » Sal Nis 24, 2007 17:10

logical, akp kararını verdi kardesim ancak beğenilmeyecek o kadar çok yönü var ki okuduğun için sağol :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen TÜRKHAN » Sal Nis 24, 2007 17:12

Semih R.Cabalar, haber için sağol
bence doğru bir karar oldu
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen logical » Sal Nis 24, 2007 17:17

Semih R.Cabalar, kardeş neyni begenmiyorlar ?
RTE olmasın dediler olmadı bunlarında istekleri bitmiyor.bunlar emirkulu degilki istediklerini yaparlar sonucta onları halk secti %34 oyla iktidara geldiler.bu oyle 500 bin kisinin eylem yapmasına benzemez.70 milyonun %34ü al bakayım kac yapıyor.500 bin nerde o sayı nerde.biseyleri isterken sadece kendimize göre düsünmeyelim lütfen.sen istemiyorsan baskası isteyebilir.bende RTEyi istemiyordum.ama ABDULLAH GÜLede ses cıkarmasınlar artık ;)

70 milyonun %34ü 23 milyon eder ;)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
logical
Üye
Üye

İletiler: 204
Konum: Dünyadan Mekan:67 Vatan:55 Görev:Tehlike Takım:Besiktash ;) Age:18 Sex: Y Location:PBoard.net/org

İletigönderen Veled » Sal Nis 24, 2007 17:29

TÜRKHAN, eyvalah kardesim okuduğun için sağol
logical, şimdi hesabına birşey demem kardesim :D ancak inan bana akp yi istemeyenler bu halkın yarısından fazla dış siyaset kötü iç siyaset kötü bir dillerinde diplomasi onuda yapamıyorlar neyse 7 yıl dikene katlanacağız :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x