Erdoğan-Barlas samimiyeti

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Erdoğan-Barlas samimiyeti

İletigönderen Efe » Cmt Şub 24, 2007 18:18

Başbakan Erdoğan, ''Başarıya Giden Yolda Fırsatlar Ülkesi Türkiye'' konulu konferansta konuştu. Konuşma sonrasında Erdoğan ile gazeteci Mehmet Barlas bir süre görüştü. İkili arasındaki samimiyet objektiflere böyle yansıdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, küresel sermayenin Türkiye'deki temsilcisi olan şirket sayısının 14 bin 955 olduğunu ve bunların 8 bin 203'ünün AB üyesi ülkelerden oluştuğunu ifade ederek, ''Bazı sorumluluk sahibi olduğuna inandığım insanlar açıklama yaparken bunlara çok dikkat etmeli. Hamaset türküleri okumakla bu iş olmuyor'' dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Başarıya Giden Yolda Fırsatlar Ülkesi Türkiye'' konferansında, yurt dışından gelen konuklarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konferans için Uluslararası Yatırımcılar Derneğine (YASED) teşekkür etti.

Resim

Dün bir başka görüntü daha yer aldı ajanslarda. Bu kez objektiflere takılan İçişleri Bakanı Aksu ve gazeteci Can Dündar samimiyeti idi.

AA
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Sandra » Pzt Şub 26, 2007 13:58

Mehmet Barlas ESKI devrimci asiri derecede akilli bir adam ama ne yaptigini anlamiyorum bazen sahsen
ben bazen yani genelde izliyorum onun emre kongarla olan programini bazen cok asiri sagci bazen cok asiri solcu bazen gerikafali bazen cok ileri göruslu olabiliyor onu anlamak gercekten cok zor

zaten eski solcu dedigin zaman is bitiyor malesef hepsi öyle
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x