Erdoğan'ın Davos Çıkışı

Tartışma Alanı

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 29, 2009 23:08

İsrail Cumhurbaşkanı'nın son derece küstah bir biçimde Türkiye Cumhuriyeti başbakanına bakarak(onun Tayyip Erdoğan kimliği değil,Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı kimliği önemlidir benim için ve tüm TÜRKLER için,vakt-i zamanında Suriye'de bir otelin barında o zaman ki Cumhurbaşkanı Demirel'e ana avrat küfür eden Ermenilerle birbirimize girdiğimizi unutamam ki Demirel'i günahım kadar sevmem)yüksek sesle,elini-kolunu sallayarak,sözleriyle de aşağılayarak konuşması elbette ki yapılacak davranış değildir.Paneli yönettiğini sanan hıyaroğlu hıyarın da yine Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın omzuna ikide bir dokunarak onun konuşmasını kesmesi kabul edilemez.
Meselelere sadece sonundan baktığımızda Tayyip Erdoğan'a HELAL OLSUN demek kaçınılmaz.

Ama meseleye bütün olarak baktığımızda bu kadar kolay HELAL OLSUN diyebilir miyiz?
Baştan beri HAMAS ÖRGÜTÜ'nü terör örgütü olarak değil FİLİSTİN'in temsilcisi olarak görme politikasını inatla ve ısrarla sürdürmektedir Tayyip Erdoğan.Oysa ki pek çok Arap hükümeti ile birlikte neredeyse tüm dünya HAMAS'ı bir terör örgütü olarak kabul etmektedir.Aslına bakarsanız rastgele roket-füze sallayarak masum insanların yaralanmasından,ölümünden sorumlu olan kişiler terörist değil de ne olarak adlandırılabilir?İsrail AKP'nin Hamas heyetini kabulü sırasında tepki vermişti,bir İsrailli diplomat ''sizin için PKK ne ise bizim için HAMAS odur''demişti.
Neticede HAMAS gerçekten de Filistin'in çoğunun desteğini alan bir TERÖR ÖRGÜTÜ'dür.Ama bu durum bizim Türkiye Cumhuriyeti olarak ve hem de arabuluculuğa soyunduğumuz bir ortamda HAMAS'ı savunmamızı haklı gösterebilir mi?

İşte birden aklıma(hani insanım ya,hani şeytan da dürter ya adamı)acaip bir düşünce geldi!!
Acaba bu tartışma(ki az önce Peres'in Erdoğan'ı arayıp özür dilediği haberleri bazı tv kanallarında haber olarak verildi-doğruluğunu bilemiyorum-)acaba bir tezgah olabilir mi?Hani ABD ve onun kankası İsrail;bölgedeki sadık müttefikleri Türkiye ve onun başbakanı Tayyip Erdoğan'a bir kıyak mı tezgahladı?Yaklaşan belediye seçimleri için hem CHP'den ve hem de SP'nin yükselişinden endişe eden Tayyip Erdoğan'a acaba bir kıyak mı yaptılar.Hani vatandaş,''Helal olsun Kasımpaşalı'ya!Nasıl da ağzının payını verdi Peres'e!''diye düşünecek ya,ki şimdiden televizyonlardaki yorumlardan bu ana fikir çoktan çıkmış durumda;benim aklıma böyle bir tezgah yapılmış olabilir mi sorusu ister istemez geliyor.

Kimse kusura bakmasın bu şekilde bir düşüncenin aklıma gelmesinden dolayı.Çünkü aynı başbakan ne Amerikalılar Türk askerinin başına çuval geçirdiğinde ve sonrasında,ne onlarca Mehmetçiğimiz şerefsiz Barzani-Talabani'nin gözetimindeki vatan haini o....pu çocukları tarafından şehit edildiğinde,ne ABD günlerce Irak'ta ki çocukları,kadınları kısacası sivil halkı bombaladığında uygun ortamlar bulmasına rağmen bu tavırları ya da benzer tavırları göstermedi.O zaman ''bu tepki sadece Peres'in kendisine yaptığı son derece tahrik edici mimikler,jestlereydi''şeklinde ki düşünce bana hakim oluyor.

Başa dönersek,meselere çok yönlü ve tabi çok yönden bakmak gereklidir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Prş Oca 29, 2009 23:09

ne ab,ne abd diyenler bu kadar prim yapmadi..vay be millet ne cabuk tus oldu..iste bizim milletimiz balik gibi dibini gormeden atladi 10 lar 6 lar yok mu arttiran?
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen alienaquila76 » Prş Oca 29, 2009 23:10

Bu adam BOP eşbaşkanı değil mi?

Neden Irak'ta ölen binlerce masum için zamanında tepki koymamıştır?

İşte ucuzluk buradan gelir, kimse kanmasın.
Kullanıcı küçük betizi
alienaquila76
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 29, 2009 23:15

Çetin Taş yazdı:Çünkü aynı başbakan ne Amerikalılar Türk askerinin başına çuval geçirdiğinde ve sonrasında

Kendi planladigi olaya tepki mi verecekti Cetin? :) http://www.guncelmeydan.com/forum/tayyip-ve-abdullah-cuval-olayini-onceden-biliyor-muydu-vt18244.html

There's No Business Like Show Business
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen antalyalim » Prş Oca 29, 2009 23:16

Yahu benim canim sayin basbakanim, tamam delikanlisin, sonucta türk evladisin ama senin tek bir lafina inanirim o da "Allah birdir" olur.Inanirim ama onuda sen söylüyorsun diye dogrulugundan süphe ederim.Simdi senin bu fevri hareketlerinin sebebi; BOP es baskani olmana ragmen Israilin seni takmamasi mi? Yoksa secimlerin yaklasmasi ve Ergenekonun fossss cikmasi mi?Eger diyorsan ki;" Israil beni sallamiyor ama nasil olur ben BOP es baskaniyim, ben hatta es kaza Türkiye Cumhuriyeti'nin de Basbakaniyim " ---O zaman Amerikali Yahudi Lobilerinin sana verdigi madalyalari geri ver, bütün diplomasini kes Israille, onlar seni kapilarda 30 dakika beklettiyse sende onlari bu memlekete 30 yil sokma."Ermeni Soykirimi" hikayesini basiniza bela ederiz diyorlar.Desinler.Sen kürt halkina yaptigin TRT6 nin devami olarak TRT7yi Ermeniler icin cikartmicaksan korkma yürü üstlerine.Eger ki TRT 7 de cikarsa onlar da sana döner der ki:" olsun bu da bir adimdir, bize kanal verdiler yakinda topraklarimizida aliriz, üstüne birde tazminat aliriz". Tutarli ol.Basimiza illa ki coban arama, yok Obama gelsin mis, yok Obama isik olsun mus. Kimsenin Obamaya ihtiyaci yok. Biz bize yeteriz.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 29, 2009 23:17

« Çetin Taş » yazmış:Çünkü aynı başbakan ne Amerikalılar Türk askerinin başına çuval geçirdiğinde ve sonrasında

Kendi planladigi olaya tepki mi verecekti Cetin? http://www.guncelmeydan.com/forum/tayyi ... t18244.htm l

Ben de onu diyorum aslında Türkan.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Oca 29, 2009 23:23

sogukkanli bakinca bu sira disi cikisin bir nedeni olmali..bence bunun altindan turk milletine buyuk bir kazik cikabilir..dikkatli ve temkinli olmakta fayda var bu sova donuk davranisin bir nedeni olmali :?: mutlaka bir nedeni var :?: ulkemiz bence cok buyuk bir tehlikenin icinde :!: herkese kolay gelsin...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Prş Oca 29, 2009 23:30

sogukkanli bakinca bu sira disi cikisin bir nedeni olmali..bence bunun altindan turk milletine buyuk bir kazik cikabilir..dikkatli ve temkinli olmakta fayda var bu sova donuk davranisin bir nedeni olmali mutlaka bir nedeni var ulkemiz bence cok buyuk bir tehlikenin icinde herkese kolay gelsin...

Canım kardeşim.Bu çıkış neticesinde yarın borsanın dibe vuracağını ve dolayısıyla Dolar-Euro'nun fırlayacağını öngörmek mümkün.Ama herhalde bu çıkışın nedeni budur demek için Dolar-Euro'nun 2'ye katlanması ve Kılıçdaroğlu'nun bu katlamadan RTE ve yandaşları ile ilgili KATLAMA SONUÇLARI'nı ortaya çıkartması gerekir :wink:
Bunun haricinde ise o kadar çok şey olabilir ki neden olarak.
Ve inanın aklıma gelen bu nedenlerin birini bile yazmaktan endişe ediyorum.
Yaşayıp göreceğiz.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Oca 29, 2009 23:31

Millet olarak çok sıcakkanlıyız. Düşüncelerimiz ve tepkilerimiz anlık. 1-2 gün bekleyelim bu işin kokusu ortaya çıkar. Benim şahsi düşüncem seçimlere dönük manevra. Halkımız bu oltaya gelir mi göreceğiz.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 0:02

Hadi herkes havaalanina, 01:30'da Istanbul'a iniyormus RTE :)

Iste Türkiye böyle bir ülke. Ellerinde 1,5 milyon müslüman Irakli'nin kani olan Kasimpasali BOP Esbaskani icin karsilama töreni düzenleniyor. Her zamanki gibi yalakalik diz boyu!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen father_tommy » Cum Oca 30, 2009 0:04

Ben artiriyorum 10 dan 100 e.Beni Akp yada Basbakan in ismi ilgilendirmiyor.Ulkemin basbakan ina nerede ise gecen cuma gunu kurulmus bir devletin cumhurbaskani bagirarak,asigalarcasina konusacak ve ondan sonra benim ulkemin basbakan inin yaptigi fevri vs olacak.Yok boyle yagma.

Askerlik yapanlar bilir.Askerde selam komutana ,kisiye verilmez rutbeye verilir.TSK genel kurmay baskani Abdullah gul e mi selam veriyor? O makama veriliyor.Benim verdigim puan da mevkiye dir.Isme degil.
Kullanıcı küçük betizi
father_tommy
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 0:10

father_tommy, artir, artir, sayilarin sonu yok nasilsa :) Peres'e "Öldürmeyeceksin" dedikten sonra kalkmasaydi, Peres de "Yahu Tayyip, benim ölüm pilotlarimi sen egitiyorsun" deseydi, ne cevap verecekti o makami isgal eden zat merak etmekteyim :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen AlpereN » Cum Oca 30, 2009 0:11

Eğer RTE bunu seçim yatırımı için yapmışsa ki ben öyle olduğunu düşünüyorum yazıklar olsun derim başka bişey demem.Irakta ölen 1.5 milyon insan,Kerkükte katledilen Türkmenlerin hala kanları yerde azarlayıversin bakalım Barzaniyi ve Bushu ,takiyyeden başka birşey değil.

RTE eninde sonunda yıkılacaksın,bundan öncekiler yıkıldığı gibi sende yıkılacaksın.Ve inan arkandan küfreden yeni nesiller olduğunu gördüğün zaman belki için birazda olsa yanlış yaptığını anlarsın diye umuyorum.Ama yanlış yaptığını anlayan bir insan bunu onuruna yediremez ve intihar etmesi gerekir.Bu yürekte Şehit Abdülkerim Kırca gibi Vatan evlatlarında olur,sizde olacağını sanmam.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen maydonos » Cum Oca 30, 2009 0:12

abd televizyonlarinda hic yokmus arkadaslar...hicbir yanki falan yok...bosubosuna seviniyor bazilari dedimya tezgah bu ...bakalim altindan nasil bir tezgah kurulu gorecegiz...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen turcomann » Cum Oca 30, 2009 0:17

Cok hirpalamislar demek ki bunu IMF gorusmelerinde. Bush-Cheney gitti tabi, sayin basbakan da kendini oksuz evlat gibi ortada buldu. Mahalle kabadayisi tavirlari Turkiye'de iser belki ama, uluslararasi siyasette adamin defterini durerler koltugunun altina verirler. Keriz Feneri davasi geliyor anlasilan, durum ondan ibaret!
Kullanıcı küçük betizi
turcomann
Üye
Üye

İletiler: 40

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x