gönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 1:25
father_tommy, beni ilgilendirmiyor kim imzalamis. Tayyip nerede ise 7 yildir iktidarda. Hocasinin zamanina kadar gider o anlasma.
Siyasi tepki Chaves'in, Morales'in yaptigidir. Gazze katliami üzerine Israil Büyükelcisi'ni sinir disi ettiler.
Bizde birakin böyle bir tepkiyi, TBMM'de kinama kararini dahi reddetmis bir AKP'den bahsediyoruz. Veya Tayyip Yahudilerden aldigi "üstün cesaret madalyasi"ni iade etti de benim mi haberim olmadi?
Lafla peynir gemisi yürümüyor yani. Icraat gerek, icraat.
Ayrica, biz konusa duralim, yukarida da yazdigim gibi sov bitmis, hersey coktan tatliya baglanmistir taraflar arasinda.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.