Erdoğan'ın Davos Çıkışı

Tartışma Alanı

İletigönderen Çetin Taş » Cum Oca 30, 2009 10:27

Ram kardeşim.Ben zaten KUR-AN'da geçen ayetler yalandır demedim ki!TEVRAT'ta Yahudi olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var ve KUR-AN'da da benzer şekilde Müslüman olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var diyorum.
Tabi ki ayrı bir tartışma konusu.Ama Tevrat'tan alıntıları ilk paylaşan sen olduğun için bir yer de ayrı bir tartışma konusunu sen açmış oldun.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cum Oca 30, 2009 10:35

- DAVOS yan gelip yatma yeri değildir.
- Yeni "Ergenekon" dalgasında "DAVOS moderatörünü" içeri alacaklar
- PEREZ aldığı "kellelerin" hesabını verecek
- DAVOS'unu al da git, BM ağlasın
- Hamdolsun teğet geçirdim, oylar benim
- Ergenekon'da 1 numara belli oldu: Perez
- Perez Tayyip'e üç kuruşluk tazminat davası açtı
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Ram » Cum Oca 30, 2009 10:41

Çetin Taş yazdı:Ram kardeşim.Ben zaten KUR-AN'da geçen ayetler yalandır demedim ki!TEVRAT'ta Yahudi olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var ve KUR-AN'da da benzer şekilde Müslüman olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var diyorum.
Tabi ki ayrı bir tartışma konusu.Ama Tevrat'tan alıntıları ilk paylaşan sen olduğun için bir yer de ayrı bir tartışma konusunu sen açmış oldun.

Çetin, Tevrat konusunu Tayyip açtı, ben değil. Müslüman olmayanlara değil, Yahudi ve Hristiyanlara, daha da dar anlamda bugünkü Evanjelist-Siyonist olanlaradır. Kendi halinde Yahudi yâhut Hristiyanla bir ilgisi yoktur. Az da olsa bugün, insanlığa gönül vermiş Yahudiler ve çeşitli mezhepleriyle Hristiyanlar vardır. Kur'anda Allah ile aldatmak da vardır. Bu da Müslüman görünenleredir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Balasagun » Cum Oca 30, 2009 11:57

Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

Ustten devam

İletigönderen Yusuf Batum » Cum Oca 30, 2009 13:05

Merhaba Cetin,

TEVRAT ta Yahudi olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var ve KUR-AN da da benzer şekilde Müslüman olmayanlar ile ilgili düşmanca ayetler var diyorum.
diyorsun.

Ben Kur' an da boyle veya dusmanligi ima eden bir ayete tesaduf etmedim. Ne kadar dusmanca? Musluman olmayanlari tek bir canli kalmayincaya dek yok edin gibi dusmanca mi?
Kiyaslarken bunu mu demek istiyorsun?
Kur' an Israilogullari ile Yahudileri ayirir. Yahudiler ve Nasraniler (Hristiyanlar) ornek alinmamasi gereken prototip olarak sunulur... Burada zihniyetleri sorgulanir, halklari degil...Yahudilik daha cok zihniyet ile alakali bir durumdur.

Baska bir baslik acarsaniz, tartisiriz bu mevzuyu... Ya da, baska derdimiz mi yok!

Selamlar,

YB
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen maydonos » Cum Oca 30, 2009 14:58

dini inanci guclu insanlar beni affetsinler (arap) ...dunya ne cekiyorsa bu arap dinleri ve milletlerinden cekti ne guzel bir somurge duzeni kurmuslar kendi iclerinde...bravo onlara yuh biz turklere..birde zeki olmakla asil olmakla ovunuruz.bence dovunsek daha iyi...afedersiniz yine zictilar icimize..ortada sican olmaktan hayatta kurtulamayacagiz....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bezgin » Cum Oca 30, 2009 15:49

Tayip gol atti maci kazandik diye düsünedursunlar Feto cemaati Kürdistan'in baskenti Erbil'de 15 Subat'ta bölücüleri topluyor. Yerel Secimler'den hemen sonra (Erhan Göksel'e göre) PKK'nin belediye baskanlari Avrupa Birligi'ne özerklik basvurusunda bulunacak. 24 Nisan'da Obama Ermeni Soykirimi'ni tanidigini ilan edecek. O zamana kadar, bu zafer sarhoslugundan geriye ne kalir merak ederim. Gazze Halki'nin acilari dindirilmis veya gelecegi garanti altina alinmis degil. Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor, eylem lazim eylem.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen yahac » Cum Oca 30, 2009 16:15

RTE'nin cikisi onceden planlanmis bir olaya benziyor. Oteden beri soylene geldigimiz Soft Islam projesinde bir sonraki asamaya gecildi. Turkiye Islam dunyasinin liderligine getirilmeye calisilacaktir. Ama nasil bir liderlik!? Kukla liderlik... Ipler Israil ve ABDnin elinde olacak.

Ortadoguda bizden iyi aday ulke bulamazlar. Boylece Iran'in etkinligi ortadan kaldirilmis olacak. AKP- Suudi - Misir ekseninde Soft islam birligi kurulacak. RTE gibi agzi dusuk ama icraati tezat bir birlik olacak bu. Kitleler bu sekilde kadirilarak baski altinda tutulmus olacak. Israil de istedigi gibi oyunlarini oynamis olacak.

Fethullah niye ABDde zannediyorsunuz. Bir bakima rehine. AKP ve cemaat Guleni feda edemeyecegi icin bunlar siyonizmin kuklasi durumundan kurtulamayacaklar.

Allah sonumuzu hayir etsin!
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

İletigönderen liberalyasam » Cum Oca 30, 2009 16:15

Bu konuda nihat genç en iyi cevabı vermiştir. Fakat tüm liberalleri aynı kefeye koymak doğru değil. Her sol bir olmadığı gibi, her liberalde ahmet altan gibi değildir... O yüzden kastedilen kesime bence farklı bir sıfat tanımlamak gerekir... Konu dışına çıkmamak adına bağnazlıktan uzak durduğu için kendisine teşekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
liberalyasam
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen maydonos » Cum Oca 30, 2009 16:21

yahac %100 dogru bir yorum yapmis bende aciklama yapildigindan beri bunu dusunuyorum..biz osmanli donemindeki gibi kiyida kosede yasayan cahil guruh olacagiz ve asagilanacagiz...yaziklar ifade etmeye sozcuk bulamiyorum...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Oca 30, 2009 16:40

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen luzismud » Cum Oca 30, 2009 16:41

Evveeet tiyatroda bir perde daha kapandi...

1. Sahnede;
Esti gürledi, etrafa testeteronlari sacti... Adamin gözüne baka baka siz insanlari öldürüyorsunuz dedi ve hatta ima olarak "bununla mutlu oluyorsunuz"u da ima etti. Ve hatta Tevrat'i masaya koydu... Üstüne üstlük bir de postasini koyup kalkti gitti..

ALKIS...ALKIS...

2. Sahnede
Basinin karsisinda "aslinda ben bunlari kastetmemistim", "Benim Israil'le Yahudilerle sorunum yok", "Moderatöre kil oldum" gibi kivirmalara gecti. Arada birileri kulagina mutlaka birseyle fisildadi.. Ama bu kivirma haberleri Perez'in "Özür dilemesi" haberleri ile birlikte servis edildi...

PEH... PEH... PEH... Ne yüce Ruhlu bir adam... Fircayi koyuyor, pstayi koyuyor ama karsisindaki özür dileyince tekrar dostluk mesajlari veriyor...

3. Sahnede
Israil tarafindan basin aciklamasi geliyor ve Perezin telefonda söyledikleri aciklaniyor. Yorumlayarak bile bu laflardan özür anlami cikarmak epey zor. Esas mesaj ise telefon konusmasinin zamanlamasi özellikle belirtilerek veriliyor. "Önce Erdogan kivirdi sonra aradik" diyorlar mealen...

Burada tam da kendi tanimiyla "Kabile baskani" gibi davranmadi da ne yapti...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 30, 2009 23:32

Nihat Genc pek etkilenmis Tayyip'in sovundan. Benden de GENC'e "sok, sok, sok". Bunun önceden planlanmis bir senaryo oldugunu nasil göremez "aydin" GENC? Pankartlar bile hazirlanmisti, bu kadar mi kör olabiliyor insanlar...

"Kimse Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na saygısızlık yapamaz. Kimse 1300 kişinin öldüğü olayı küçümseyemez " dedi. Atatürk'ün Çanakkale'de "Ben size ölmeyi emrediyorum" dediğini de hatırlatan Erdoğan "Bir taraftan böyle milletin torunu olacaksın, bir taraftan da şu ne der, bu ne der diye düşüneceksin"

Haysiyetsiz, yalanci seni.

1,5 milyon müslüman Irakli'yi öldüren "kahraman" ABD askerlerinin sagsalim evlerine dönmeleri icin dua ettin.

TÜRK askerinin basina cuval gecirdiler gikin cikmadi, hatta alay ettin!

Hangi yüzle bu sözleri söyleyebiliyorsun Kasimpasali? Almissin saksakcilari, balik hafizalilari ve koyunlari, edebiyat parcaliyorsun. Bosuna dememisler, degneksiz köyde köpekler gezermis.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Cmt Oca 31, 2009 0:11

rte iyi rol yaptı müslümanım diye geçinirler ama müslüman söylem yapmaz eylem yapar bu da akp nin kozu oldu gene yerel seçim öncesi milletin önüne atılan bir yem bizim millet yer mi görecez
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Cmt Oca 31, 2009 0:26

nihat genc bunu hep yapiyor...ama onun tabani milli goruste cizgisi bu.dolayisi ile farkli bir davranis beklemek yanlis olur..skyturkte de zaman zamn overdi rte yi..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 12 konuk

x