Erdoğan'ın Derdi Nedir?..

Genel & Güncel Konular

Erdoğan'ın Derdi Nedir?..

İletigönderen Sema » Sal Nis 17, 2007 12:05

Televizyon ekranına bakıyorum... Yan yana iki kürsü... Birinde RTE, ötekinde Merkel...
Basın toplantısı sürüyor...
Erdoğan'a soruyorlar:
"- Kombassan'ın broşürlerinde sizin de resminiz var, kendinizi sorumlu hissediyor musunuz?.."
Kombassan adıyla sanıyla 'yeşil sermaye' nin nice katakullisinden birini vurgulayan şirket...
RTE'nin yüzü birden değişiyor..

Recep Tayyip Erdoğan artık iyice bildiğimiz biri..
Nasıl bilirsiniz RTE'yi?..

Hem sabıkalı..
Hem zanlı..

Bu gerçeği medyatik çok satışlı gazeteler yazamaz; RTE de bu köşeye bir yalanlama mektubu yazamaz ve şöyle bir tekzip gönderemez:

"- Hayır, ben sabıkalı da zanlı da değilim..."

RTE'nin kimliği öylesine şaibeli ki Almanya'da Başbakan Angela Merkel'in yanında dikilen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na basın toplantısında soruluyor:

- Kombassan'la ilişkiniz ne?..
Türkiye Cumhuriyeti adına doğrusu çok utandım...

*
İşte bu RTE şimdi Cumhurbaşkanı olacak, Çankaya'ya çıkacak...

İndirmek hepimizin görevi!..
Almanya'da ne işi var RTE'nin..
Yalnız Almanya'da mı?..
RTE'nin Fransa'da da bir işi olamaz...
İsviçre'de Doğu Perinçek gerekeni yaptı..

Peki, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Dışişleri Bakanı, Avrupa'da soykırım iddiasıyla aşağılanmaya çalışılan Türkiye adına neden doğru dürüst konuşup hesap soramıyorlar?..

*
Çünkü takıyyeci dış güçlere gebe ve AKP'nin AB şemsiyesine gereksinmesi var...

Oysa Merkel'in dediği gibi:
"- AB yolu uzun ve ucu açık!.."
Bu yolda Türkiye sürekli aşağılanıyor..
Nasrettin Hoca 'nın ünlü öyküsüdür:

Hoca davetli olmadığı bir ziyafete gitmiş, sofraya oturmuş konağın kâhyası bizimkinin kulağına eğilmiş:

- Hoca, demiş, biz seni çağırmadık, sofradan çekil...
Hoca umursamadan, kaşığı kapmış, yemeğe dalacak...
Biraz sonra uşaklar Hoca'nın koluna girmişler, sokak kapısından çıkarıp bizimkini yol ortasına bırakmışlar...

Nasrettin Hoca:

- Eeee... demiş, bu kadarına da istiskal derler!..
Dönem Başkanı Angela Merkel AB'nin 50'nci yıl kutlama toplantısına Türkiye'yi davet etmiyor, bizim Başbakan, fırsat bu fırsat diye, Hannover Fuarı'nda Alman Başbakanı'nın yanında boy gösteriyor...

Bir gazeteci de soruyor:
- Kombassan'la ilişkiniz var mı?..
İstiskalin Türkçesi neydi?..

*
RTE, Almanya gezisinde Cumhurbaşkanlığı için demiş ki:

"- Bizim derdimiz makam derdi değil..."
O zaman sorulur:

- Peki, derdin ne?..

İlhan Selçuk (Cumhuriyet, 17.4.2007)

Gercekten "makam" değilse RTE'nin derdi ne bileniniz varmı? Her yerde aynı takkiye :evil:
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen forum » Çrş Nis 18, 2007 11:51

Sayın başbakanın herhangi bir sıkıntısı yok, ama nedense ilhan selçuk gibi şer.. dertleri var, alışmışlar masonlara yardım eden pkklıları affeden sezerden para almayı, baktılar bundan sonra alamayacaklar başladılar ortalığı karıştırmaya :twisted: :twisted: az kaldı az sonra sizin gibi şer... çok arayacak sezeri :twisted: Allah'ıma şükürler olsun az kaldı az
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 18, 2007 12:05

forum, RTE Masonlarla hiiiiiç alakalı değil,değil mi?????? :kikirik: :kikirik: :kikirik: Sen uyumaya devammm... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen forum » Çrş Nis 18, 2007 12:22

nurdi, masonlarla kimin içli dışlı olduğunu herkez biliyor :P
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Sema » Çrş Nis 18, 2007 12:36

forum O şerefsiz dediğin gazeteci "SAYIN" RTE yalakası olmadığı için sizler gibi örümcek beyinli olmadığı ve uyumadığı için yazdıklarını anlamaman son derece doğal :wink:

Ayrıcana O makama dediğin gibi az kaldı şer... birini oturtma ümitlerinize.. Bekleyin ve Görün..
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Ram » Çrş Nis 18, 2007 12:41

Sema, konu için teşekkürler.

Şu velede halâ cevap vermeyin Allah aşkına. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 12:44

1.forum isimli arkadaş,RTE'yi savunmak hele bu dönemde cesaret işi.Bu nedenle öncelikle seni cesaretinden dolayı kutluyorum.
2.İlhan Selçuk'un yazısını okuduğun zaman,samimiyetle diyebiliyor musun:
-RTE'nin KOMBASSAN'la ilişkisi yok,yoktu.
-Türkiye genelinde 0,5% oy alan ve hem sağa,hem de sola bir türlü yaranamayan Doğu Perinçek'in sözde Ermeni Soykırımı iddialarına karşı verdiği mücadelenin 100'de 1'ini Türkiye'nin >,anlı şanlı AKP,onun genel başkanı ve başbakanı RTE,dış işleri bakanı Abdullah Gül yapabildi,yapabiliyor.
-RTE zanlı da değildir,sabıkalı da değildir.
-RTE,AB'nin hepimizin bildiği abuk subuk taleplerine karşı çıkar,çıkmıştır.

Eğer bu sorulardan herhangi birine EVET diyebiliyorsan yazımın bundan sonraki kısmını okuma.Diyemiyorsan devam et.
3.Medyanın satılmışlığı ve iktidarın da akıl almaz tutumu sayesinde Türkiye Cumhuriyeti'nde ilginç bir durum oluştu.Açıkça medya,siyasetçiler,başbakan,meclis başkanı,bakanlar ve onlardan cesaret alan bazı yabancı politikacılar Cumhurbaşkanımızı eleştirip,yerden yere vuruyorlar.Bunu bir Türk vatandaşı olarak nasıl kabul edebiliyorsun-senin gibi düşünenler nasıl kabul edebiliyorsunuz?
4.Yapmış olduğun suçlamalar yani masonlara yardım etmesi,PKKlıları affetmesi art niyetten başka ne şekilde açıklanabilir?Mantığımız şu şekilde mi olacak o zaman?Başbakan ve onun iktidarı Galata Port ihalesini Yahudi iş adamına peşkeş çekti-şimdilik bu ihale iptal edildi ama niyetin ne olduğu belli-,İsrail ile tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar fazla tek taraflı bizi onlara muhtaç duruma getiren askeri antlaşmalar imzalandı,imzalanıyor.
Hepsinden önemlisi RTE'nin >dediği BOP'deki meslekdaşı Prezidant Buş masonların ağababalarının bir maşası.Yani biz de bakın RTE ILLUMINATI'ye hizmet ediyor,İsrail'e hizmet ediyor mu demeliyiz?Ya da dersek yanlış mı olur sence?
5.Yaşın kaç,eğitim durumun nedir bilemiyorum.Ama İlhan Selçuk'u şer dert olarak niteleyebilmek için ya deli cesareti olması lazım sen de ya da benim ve benim gibilerin bu yaşa kadar bilemediğimiz,göremediğimiz,öğrenemediğimiz bir şeyler bilip,görüp,öğrenmiş olman lazım.Varsa böyle bizden farklı bilgi-görüş-öğrenme durumu paylaşırsan sevinirim.

Geleyim yazının başlığına.
Bence Erdoğan'ın ve onun yandaşlarının derdi şu.
Öncelikle Ankara'daki mitingteki kalabalığın en iyimser tahminlerde bile 1,5 milyonla sınırlandırıldığını görüyorum ve bu rakama katılmadığımı,hesabın-kitabın ortada olduğunu söylüyorum.Kızılay-Tandoğan-Hipodrom-Anıtkabir dörtgeninde aynı anda iğne atsan yere düşmeyecek kalabalık olacak ve sen bunun hesabını en fazla 1,5 milyon olarak niteleyeceksin.Adam başı 1 metrekareden zamanı olan hesaplasın.Ama önemli değil,yani bu rakamın 3-4,5 milyon olması önemli değil.Sonuç olarak RTE çok iyi biliyor bu rakamları.Ve bu rakamların temsil ettiği ülkenin büyük kısmının önümüzdeki seçimlerde bırakın iktidarı meclisteki şimdiki sandalyelerin bile yarısını kendisine vermeyeceğini anladı.
6 ay içinde yapılacak olan seçimlerde AKP'nin bir daha asla 2002'deki sonuçları alamayacağını gördü.
Ve Devlet Bahçeli,Deniz Baykal,Doğu Perinçek gibi siyasetçilerin "hesap soracağız"söylemlerindeki ciddiyetin farkına vardı.Çünkü gazetelerde yayınlanan düzmece anketlere eski yıllarda olduğu gibi insanların inanmayacaklarını biliyor artık.Bunu çok iyi bildiğine emin olabilirsiniz.
Sorunu şu an da, 6 ay içerisinde nasıl bir politika izlemesi gerektiğine karar verememesi.Hayatının en stresli günlerini şu önümüzdeki 6 ay içinde yaşayacağına emin olabilirsiniz.İzleyin,göreceksiniz ki RTE daha da sinirli olacak,daha fazla >söyleyecek,daha bariz panik içine girecek.
Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x