Erdoğan: Mitinge katılanlar bindirilmiş kıta

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Aslıhan » Çrş Nis 18, 2007 13:25

Çetin abi sevgi keleböcükleri yüzündendir. :D Adrenalininizi yükseltiyorlar. :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 18, 2007 13:29

Aslıhan yazdı:Çetin abi sevgi keleböcükleri yüzündendir. :D Adrenalininizi yükseltiyorlar. :mrgreen:
:kikirik: :kikirik: :mrgreen: Bin yaşa,e mi?!!!... :D Valla,adrenalinler dorukta... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 18, 2007 14:59

Çapsız abidinler sizin sinir katsayınızı arttırmaya çalışıyor. Siz de muhattap alıp cevap veriyorsunuz yahu, bırakın, çapsızlık etmeye devam etsin, bizim istdiğimiz kadar. Onun amacı, sizleri sinirlendirip dengenizi dağıtmak, böyle basit planlarla uğraşan çapsız şahsiyetlerle ne işiniz olur, sallayın çayıra otlasın...

:)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Aslıhan » Çrş Nis 18, 2007 15:03

Vampir abi ben de bunu dediydim zati :mrgreen: ben bu abiler ve ablalardan daha mı uyanığım yoksam :shock: bunları bırakın genel sohbete gelin desem adrenalin bağımlısı olmuşlar gelmezler. :D
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 20:14

Valla gelecem genel sohbete Aslıhan.Ya biz de bir nevi sinir stres atıyoruz.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 18, 2007 20:19

Panzehir, Aslıhan, yahu,şurda eğleniyoruz,çok görmeyin yaa... :mrgreen: 8)
Çetin Taş, :wink: kesinlikle... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 18, 2007 22:37

RTE yazdı:mitinge katılanları, “81 vilayetten bindirilmiş kıtalar” olarak niteledi.

Abdüllatif Şener yazdı:"Gerçekten büyük bir miting. Bu, ülkemiz adına demokratik bir süreçtir ve herkesin saygıyla karşılayıp 'acaba bu kalabalık ne istiyor' diye düşünmemiz gereken bir olaydır"

Kürşat Tüzmen yazdı:''Mitingde demek ki bizim de kucaklayamadığımız bir kesim var. Burada artılarıyla, eksileriyle çok iyi bir değerlendirme yapmamız lazım''

Ahmet Hakan yazdı:O zaman Tayyip Bey, o gözyaşlarına ve öfkeye bakıp lütfen şu soruyu sorun kendinize:

"Ben 5 yıla yaklaşan başbakanlık görevimde hangi hatayı yaptım da, bu insanların böyle heyecan ve şevkle Anıtkabir’e koşmalarına neden oldum?"

Soru sormaya devam edin...

"Benden neden bu kadar nefret ediyorlar? Neden benden kuşku duyuyorlar? 5 yıla yaklaşan iktidar görevimde neden kuşkuları gidermek yerine daha da arttırdım?"
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Çrş Nis 18, 2007 22:46

Güp Güp...Güp Güp...Güp Güp...Rap Rap...Rap Rap...Rap Rap

Seçim heyecanı sardı :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724