Erdoğan: Mitinge katılanlar bindirilmiş kıta

Genel & Güncel Konular

Erdoğan: Mitinge katılanlar bindirilmiş kıta

İletigönderen checker854 » Sal Nis 17, 2007 15:12

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, rejimin tehlikede olduğu görüşüne karşı çıktı.

Resim
NTV
17 Nisan 2007 Salı

ANKARA - Erdoğan, “Benim Çankaya köşküne çıkmamı istemeyenler bilsin ki kararı onlar değil Meclis verecek” dedi. Erdoğan, cumhuriyet mitingine ilişkin de tartışma yaratacak ifadeler kullandı ve mitinge katılanları, “81 vilayetten bindirilmiş kıtalar” olarak niteledi.
Haberin devamı

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan’a göre mitinge katılım abartıldı.

Erdoğan “Kim yaptı? Toplandılar, bir araya geldiler. Hayırlı olsun. Tamam bir demokratik hakkı kullandınız. Gazetelerde farklı farklı rakamlar. Aman yarabbim milyonlar filan...Milyon da çok basite indi. Aynen bizim 6 sıfır attığımız banknottaki milyonlar gibi...Ne kadar uçuk..Herhalde bunlar bir alanının yüzölçümünden bihaber...Biz bu işin kompetanıyız. Ömrümüz bu işlerle geçti, ölçüp biçmekle geçti. Başka sermayemiz yok. Karadeniz Sahil yolu açılışına gelip bunu fotoğraflayıp koymuş olsaydılar, neyin ne olduğunu gayet iyi görürlerdi. 81 vilayetten bindirilmiş kıtalarla değil, tamamen o bölgenin insanlarının sevdasını aşkını ortaya koyduğu bir yürüyüştü o...İşte, gerçekleri ne kadar gizlerseniz gizleyin, ama siz Samsunlu, Ordulu, Giresunlu, Rizeli, Artvinli vatandaşıma bunu anlatamazsın,” dedi.

Dinleciyi locasından “Ordu burada” lafının atılması üzerine Erdoğan, “Şimdi onu da yanlış anlarlar ha...” karşılığını verdi.

Başbakan Erdoğan, çok farklı şeyler söylendiğini ancak milletin bunu yutmadığını ve yutmayacağını ifade ederek, “Çünkü bindirilmiş kıtalar farklıdır. Oranın bu işe inanmış, gönlünü koymuş insanlarıyla bu işi yapmak başkadır. Çünkü demokrasi bir gönül işidir. O gönlünü koymak, yüreğinin sesini duyabilme çok farklıdır” dedi.

Şener: Bu kalabalık ne istiyor diye düşünmeliyiz

Erdoğan, parti grubunda yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yapılan tartışmaların demokrasi kültürüne katkı sağladığını belirtti.

Meşruiyet çerçevesi içinde tüm tartışmaları ve Türkiye’nin hassasiyetlerini anlayabildiklerini belirten Başbakan, “Bizim partimizde bir kişiye kilitlenme yok. Kişileri tabulaştırarak değil, ilkeleri benimseyerek yola çıktık. Makam mevki önemli değil” dedi.

Erdoğan MKYK toplantısının ardından şahsi görüşlerini kamuoyu ile paylaşacağını vurguladı. Başbakan Türkiye’deki istikrarın “vehim yer ve niyet okumalarla gölgelenmeyeceğini, rejimin tehlikede olmadığını” ifade etti.

Cumhurbaşkanı Sezer, rejimin hiçbir dönemde olmadığı kadar büyük tehlike altında olduğunu söylemişti.
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Hasta » Sal Nis 17, 2007 15:25

O kıta ona bi bindirecek... :evil: Aranıyo ... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Sal Nis 17, 2007 16:01

halkın sesini bu denli küçümseyip bu denli aşağılayarak aslında başbakan olmayı bile hak etmediğini gösteriyor bu adam ülkenin başına gelen en büyük kötülüktür mecliste umuyorum ki bu oyunculara gelmez ve rte umuyorum ki cumhurbaşkanı olmaz ülkesini milliyetçilerden arındırmak isteyen milletine bu kadar aşağılık gözle bakan dış siyasette bu kadar başarısız olan bir hükümet ve başbakan görmedim ben biraz aklı vicdanı varsa zaten aday dahi olmazchecker854, haber için sağol
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Sal Nis 17, 2007 18:03

Korkuyor Semihcim.Başbakanlık pozisyonunda bir politikacının ettiği bu sözlerin başka açıklaması yok.Korkmaya da devam etsin.Bunlar iyi günleri çünkü.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 18, 2007 7:36

RTE yazdı:mitinge katılanları, “81 vilayetten bindirilmiş kıtalar” olarak niteledi.

heh söyle Tayyip, seviyene göre konus :kikirik: :kikirik:

Demokrasinin senin icin anlamini bir kez daha senin agzindan dinleyelim:

o kitalar sana öyle bir bindirecek ki Tayyip Hazretleri, BushT amcan bile seni kurtaramayacak!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Sema » Çrş Nis 18, 2007 11:36

Herhalde bunlar bir alanının yüzölçümünden bihaber...Biz bu işin kompetanıyız. Ömrümüz bu işlerle geçti, ölçüp biçmekle geçti. Başka sermayemiz yok.

ne kadar doğru söylemiş.. Ne demiş atalarımız "Kisi kendini bilmek kadar irfan olmaz" ölçüp biçip satıyorlar :evil: Ama artık RTE deyimiyle “81 vilayetten bindirilmiş kıtalar” yakında öyle bir bineceklerki tepelerine ne olduklarını şaşıracaklar.. :evil:

checker854 Haber için sağol..
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Ram » Çrş Nis 18, 2007 11:39

nurdi yazdı:O kıta ona bi bindirecek... :evil: Aranıyo ... :twisted:

Viziteli çalışıyor, kişi başına 20 $, pahalıya patlar yüzbinlere. :twisted: RoRo'yu nasıl aldı sanıyorsunuz¿?

Türk-Kan, onun amacını da, aracını da..., sağır sultan duydu artık. Nedense bazıları halâ üç maymunu oynuyorlar! Anlamadığım, bu şerefsizler ülkeden defolup gittiği zaman, adam gibi birileri gelip ülkenin başına geçtiği zaman, bu medyalama, o zaman kimi savunacak¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen forum » Çrş Nis 18, 2007 11:43

az demiş :twisted: yerinde olsam ben daha ağır konuşurdum :D
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 18, 2007 12:04

forum, halk,inan bana,daha da ağır konuşacak... :evil: Sen uyu... :twisted: :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen forum » Çrş Nis 18, 2007 12:13

nurdi, ben rahatım Yüce Türk Milleti ne yapacağını çok iyi biliyor. Eğer Yüce Türk Milleti nin yapacağından şüphem olsa idi huzursuz olurdum, ortalığı karıştırmaya çalışırdım (aynı chp ve diğerleri gibi :twisted: ) ama Allah'ıma şükürler olsun, yüce Türk Milleti herşeyi görüyor ve ne yapacağını biliyor
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 18, 2007 12:15

forum, Tandoğan söyledi zaten,evet...Rahat ol tabii,o kalabalık varken,kimse ülkeyi sahipsiz sanamaz!!! :mrgreen: Halk her şeyi görüyor... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen MeRaL » Çrş Nis 18, 2007 12:16

forum yazdı:az demiş :twisted: yerinde olsam ben daha ağır konuşurdum :D

su zihniyette bi adama ne yapsa hak....
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 18, 2007 12:44

pismis kelle yazdı:az demiş :twisted: yerinde olsam ben daha ağır konuşurdum :D

bilmez miyim? :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 13:21

Ya beni şimdiden seçim heyecanı sardı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Batuhan Önder » Çrş Nis 18, 2007 13:23

Size göre tehlikeli değil. Çünkü sen varsın başta ama bu kıta yer yeri yıkar Terakki Perver'i yıktığı gibi.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x