gönderen mustafat » Pzr Kas 09, 2008 10:54
21. yüzyilda Ergenekon gibi safsata ve yalanlarla dolu Engizisyonvari bir sorusturma nasil yapilir aklim almiyor. Türk adalet sistemi bu kadar mi manipülasyona açik?
Bu ülkenin dürüst ve cesur hukukçulari neden seslerini çikarmiyor? AKP ile CIA ortakli Fethullah ajanlari milleti bu kadar mi sindirmis?
AKP'yi önceleri Erbakanvari dinci bir parti olarak görüyordum. Halki zayif bir noktasindan (din) yakalamislar, madeni isletip duruyorlar. Bu aslinda adina "siyasi islamcilik" denilebilecek bir ideoloji falan degil, düpedüz nitelikli dolandiricilik. Ideolojide begenelim veya begenmeyelim, bir ideal olur. Bunlarin derdi ise ülkeyi sömürüp ceplerini doldurmak. Türbanli sonradan görme zenginler simdi mersedes jiplerle dolasiyorlar. Gerçekten dindar olsalardi dürüst olur, kamu malini hirsizlayamazlardi; onlarin ki dindarlik degil, dindarlik sovu!
Fakat son yillarda AKP hakkindaki düsüncelerim biraz degisti. Yöntemlerine bakarak AKP'nin artik "dinci mafya" oldugunu düsünüyorum. Güney Dogu'da da TSK'ya karsi da ABD ve Barzani'yle birlik olmuslar sanki... Tam anlamiyla bir ihanet çetesi. çok yazik, Kurtulus savasini yapmis bir halk bunlara nasil izin verdi.
Bu Ergenekon meselesinin piyonlari, ajanlari, isbirlikçileri vs. mutlaka açikliga kavusturulup yüce divana gönderilmeli. O günleri sabirsizlikla bekliyorum; halk gerçekleri bilmeli.
Sen içmiyorsan içenleri kınama bari;
Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri;
Şarap içmem diye övünüyorsun, ama,
Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?
Ömer Hayyam