Ergenekon'u bir de şöyle düşünün..

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ergenekon'u bir de şöyle düşünün..

İletigönderen kaye » Çrş Şub 04, 2009 10:10

Referans Gazetesi'nden Mensur Akgün'ün yazısına göre:

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=116186&YZR_KOD=11






Ergenekon'u bir de şöyle düşünün..
Eğer bulunan bunca cephaneye, sokaklara dökülen bombalara, çöplere atılan tanksavar silahlara, ortaya çıkan iddianamelere, JİTEM'cilerin itiraflarına rağmen hâlâ Ergenekon'un bu iktidarın uydurduğu bir hikâye olduğuna inanıyorsanız ya da derin devletin her eve lazım olduğunu düşünüyorsanız veya askerlerin AKP'nin yükselişini engellemek gibi ulvi görevleri olduğunu varsayıyorsanız, bir de olaya şöyle bakın:
Mesela adınız Necati Aydın veya Mehmet Ay ya da diyelim ki Ramazan Keskin olsun. Diyarbakır'da Sağlık Sen Sendikası'nda çalışıyor olun. Birileri sizin PKK'ya yardım ve yataklık ettiğinizden şüphelensin. Başka birileri de sizi günün birinde bir Toros arabaya bindirip Silvan yolunda bir boş araziye götürsün.
Sonra itirafçı Abdulkadir Aygan'ın Neşe Düzel'e anlattığı gibi sizi ya da isterseniz üçünüzü yan yana dizsinler, ellerinizi ve gözlerinizi arkadan bağlasınlar, diyelim ki geçenlerde intihar eden "komutan" diz çökmenizi söylesin, her birinizin kafasına birer el ateş etsin, kurşunlar beyninizi dağıtıp alnınızdan çıkarken cansız bedeniniz yere düşsün.
Ya da Uğur Mumcu gibi bir gün arabanıza binip havaya uçtuğunuzu, Üzeyir Garih gibi mezarlıkta bıçaklandığınızı, Ahmet Taner Kışlalı gibi bombalı bir pakete kurban gittiğinizi düşünün. Soyadınızın Hablemitoğlu olduğunu, "devletinize" hoş görünmek için Alman vakıflarını casus ilan ettiğinizi ama savunduğunuz görüşün temsilcileri tarafından infaz edildiğinizi tasavvur edin.
Veya yolda kız arkadaşınızla yürürken, hastaneye gitmişken ya da her nasılsa bir yerdeyken PKK'lı şüphesiyle gözaltına alındığınızı, binbir işkenceden sonra infaz edildiğinizi, cesetinizin başkalarına ders olsun diye yol kenarlarına atıldığını, bazen de tanınamayasınız, bulunamayasınız diye kuyularda asitle eritildiğini hayal edin.
Gözaltına alındığınız andan itibaren içinizi saran korkuyu, işkence sırasında duyduğunuz acıyı, tırnaklarınızın sökülmesinin verdiği ıstırabı, cinsel organınıza elektrik verilmesinin yarattığı şoku, infaz için diz çöktürüldüğünüzde hissedebileceklerinizi, başınıza saplanan merminin sesini, elinizde patlayan bombanın sıcaklığını, yaralarınızdan akan kanları, can çekişmenizi gözünüzün önüne getirin.
Çaresizliğinizi düşünün. Bu ülkenin vatandaşı, hatta salt insan olmaktan doğan haklarınızın ihlali karşısında yapamadıklarınızı aklınıza getirin. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin uygulanmayan hükümlerini, yıllardır açılmayan davaları, bir türlü harekete geçmeyen savcıları, sizin için işlemeyen hukuk sistemini hatırlayın. Darbe planlarının günlüklere yansıdığı bir ülkede baskı ve korkudan dergilerin kapandığını da unutmayın.
Yetmediyse Hasan Cemal'in Kürtler kitabını bir kez daha okuyun. Kendinizi Felat Cemiloğlu'nun yerine koyun. Kapanan Diyarbakır E Tipi Askeri Cezaevi'nde askerlerin sizi gelişigüzel dövdüklerini, eğlenmek için size "bok", evet "bok" yedirdiklerini, makatınıza cop soktuklarını düşünün. Acıyı, aşağılanmayı, çaresizliği, hukuksuzluğu hesap edin ve neler hissederdiniz gözlerinizin önüne getirmeye çalışın.
Daha da yetmediyse JİTEM elemanlarının size şantaj yaptığını, para sızdırmaya çalıştığını, esrar-eroin ve silah kaçakçılığına bulaşmış olduğunu, kurdukları suç düzeni içinde dokunulmazlık kazandıklarını, kendilerini koruyan ve kollayan bürokrasi ve siyasete hâkim olmaya başladıklarını, uzantılarının ve etkilerinin çek senet tahsilatından, otopark mafyasına kadar ulaştığını, yani aslında ülkenizin içini kemiren bir kansere dönüştüğünü düşünün.
Verdiğiniz vergilerle AİHM'deki davaların masraf ve cezalarının ödendiğini, kendi kaderinizi belirleme hakkınızı kullandığınız demokratik seçimlerle işbaşına gelen iktidarları darbe ile devirme planları yaptıklarını, eski bir Genelkurmay Başkanı'nın bir parti lideri için söylemediğini bırakmadığını ama asıl önemlisi siyasete açıkça müdahale ettiğini hatırlayın.
Ve sonra da elinizi vicdanınıza koyup düşünün, bu işten AKP mi kârlı çıkacak yoksa siz mi karar verin. Kimseye söylemek zorunda değilsiniz, kendinizle hesaplaşın yeter.

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

İletigönderen Otopsi » Çrş Şub 04, 2009 10:27

Kendi adıma söyleyeyim tabiki herkes empati yapmalıdır ancak ben kendi adıma Ergenekon yoktur demiyorum, ancak ve sap-samanın birbirine karıştırılıyor, ve yapılan hukuksuzluklar dolayısı ile davayı eleştiriyorum. Bu yazar arkadaşımız (köşe yazarı) kendince Ergenekon davasını savunmuş kimi yerlerde haklı ancak bolca duygu sömürüsü çeşnili bir yazı olmuş yazar bunlardan bahsederken Kuddusi Okkır'ı unutmuş galiba.
edit: yazı yanlış anlaşılmış galiba biraz değiştirdim.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye
 
İletiler: 251
Kayıt: Sal Ağu 12, 2008 13:55

İletigönderen Ram » Çrş Şub 04, 2009 10:28

Örümceklerin zekâsının düşük olduğunu kanıtlayan bir istifra daha...

Neyse, geçen gün iki tane itirafçı bana bir bir itiraf etti; Referansçı Mensur Akgün aslında Ergenekoncuymuş. Çandarlı Alicengiz de, CIA'nın köpeği değil, Ergenekon'un 7 numarasıymış meğer... Sonra Keloğlan Nasreddin Hoca'ya rastlamış, derken oradan geçen betmen ve süpermen aralarına girmiş, bunu gören çizmeli kedi de Hansel'i Gretel'e karşı doldurmuş, en nihâyetinde kazan doğururken ölmüş.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen kaye » Çrş Şub 04, 2009 11:33

Ram yazdı:Örümceklerin zekâsının düşük olduğunu kanıtlayan bir istifra daha...

Neyse, geçen gün iki tane itirafçı bana bir bir itiraf etti; Referansçı Mensur Akgün aslında Ergenekoncuymuş. Çandarlı Alicengiz de, CIA'nın köpeği değil, Ergenekon'un 7 numarasıymış meğer... Sonra Keloğlan Nasreddin Hoca'ya rastlamış, derken oradan geçen betmen ve süpermen aralarına girmiş, bunu gören çizmeli kedi de Hansel'i Gretel'e karşı doldurmuş, en nihâyetinde kazan doğururken ölmüş.


Kazanın doğurduğuna inananlar, öldüğüne de iinanmak zorundalar tabi ki Ram :) O zaman senin hikayede gerçek oluyor :)

Daha önce yazmıştım, burada yineliyorum, otopsi cevap verirse sevinirim :)
kaye yazdı:Sokrates, şu yazdıklarıma bir cevap verir misin lütfen:

1) davayı açanlar veya savunanlar, petrol yasasını, vakıflar yasasını, sözde ermeni soykırımını savunanlar, ayaklarına gidenler ve özür dileyenler, bop eşbaşkanları;
-davalılar ise, ülke topraklarının, kamu mallarının yabancıya satışına şiddetle karşı çıkanlar, islamı ılımlı-ılımsız diye ayıramazsınız diyenler..

2) davayı açanlar veya savunanlar, Türk'e hakaret serbest olsun, ceza alınmasın ya da cezası hafifletilsin diyenler
-davalılar ise sonuna kadar Türkiye, Türk, bayrak, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları (en azından bizim gördüğümüz kadarıyla)

3) davayı açanlar veya savunanlar, yurtdışında yaşayanlar, hahamlar, meczuplar, eşcinseller, milyar dolarlarla oynayan şeyhler, o şeyhlerin aydınlık, laiklik, Atatürkçülük, çağdaş yaşam vb. düşmanı müritleri vs..
-davalılar ise askerler, yazarlar, aydınlar, gaziler, abd ye, ab ye karşı gelenler..

4) davayı açanlar veya savunanlar, sadece iktidar yanlıları; stv, kanal7, atv seyreden, zaman, vakit, yenişafak, taraf okuyanlar
-davalılar ise tirajı ve reytingi düşük, maaş bile veremeyen, satılma, basılma tehlikesiyle karşı karşıya olan gazeteler, televizyonlar, (ne tesadüfse) sadece ve sadece iktidar karşıtları (nasıl örgütse hükümete hiç üye sokamamış ya da nasıl hükümetse kendisini harika kollayıp korumuş ergenekon sızıntısına karşı!!!)...

5) davayı açanlar veya savunanlar, fener yolsuzluğu yapanlar veya bu yolsuzluğa ses çıkarmayanlar, yumurtacılar, mısırcılar, gemiciler, orman arazilerinde villaları olanlar, kendi yolsuzluklarına kanun çıkaranlar..
-davalılar ise dokunulmazlığın kaldırılmasını savunanlar, yukarıdaki vurgunların hepsine karşı çıkanlar, ötesinde hiç vurgun, yolsuzluk sicili olmayanlar (ben rastlamadım henüz)...

6) davayı açanlar veya savunanlar, vatikanla, bartalemeos'la kol kola gezenler, ab'ciler, K.K.T.C.'yi verip kurtulalım diyenler, sevr'ciler..
-davalılar ise Lozan'ı, Misak-ı Milli'yi ölümüne yaşayanlar..


--------------------------------------------------------------------------------

7) Bu maddeyi de biraz daha değişik ele almak istiyorum. Yukarıda yazdıklarıma katılmayanlar veya aklına yatmayanlar olabilir. O zaman dışarıya bakalım:

Türk'e hakaret edip ödül alanları, vicdanı reddi savunduğunu iddia ederken şehitlerimizle, gazilerimizle, milli kavramlarımızla dalga geçenleri ve mesela teröristbaşını dava edelim dediğimizde (dikkat edin, içeriye tıkalım, gözaltına alalım demiyorum) karşımıza dikilip insan haklarını ihlal edemezsiniz, ab yolunda geri gitmiş olursunuz diyen batı denen güruhun hepsi, suçları kesin olmadığı halde yaşlı-hasta denmeden içeri alınan ve bir kısmı içeride vefat eden insanlar söz konusu olduğunda neden insan haklarını ön plana çıkarmak bir yana dursun, ses bile çıkarmayıp, hatta destek veriyorlar???

Sadece bu soruya cevap ver sokrates, diğerlerinden de vazgeçtim...

Böyle bir yargı var mı acaba dünyanın bir tarafında, önce hapse tıkayıp sonra belge, ispat peşinde koşan!!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 04, 2009 11:40

Ergenekon'da 1 doğru 20 yanlış var. 1 doğru 20 yanlışı silebilir mi? Sapla samanın bilerek karıştırılması var. Sanki bu dava uzun bir müddet daha devam edilsin isteniyor. Niye acaba? Bir de böyle düşünelim. Yazar bey ortada bir dezenformasyon olduğunu görmüyor mu? Savcılar önce tutuklama yapıyor daha sonra ise delil arıyor. Kimlerin gözaltına alınacağı ise bazı gazetelerde aylar önceden yazılıyor. Bu hangi medeni ülkede var. Böyle aksak düşüncelilerde bizim inanmamızı bekliyor. Yazarın belli ki aklı karışık.

Bir de aklıma gelmişken bu davanın sebebi olan Özden Örnek paşa ne oldu?
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

İletigönderen Otopsi » Çrş Şub 04, 2009 11:47

kaye yazdı:
Ram yazdı:Örümceklerin zekâsının düşük olduğunu kanıtlayan bir istifra daha...

Neyse, geçen gün iki tane itirafçı bana bir bir itiraf etti; Referansçı Mensur Akgün aslında Ergenekoncuymuş. Çandarlı Alicengiz de, CIA'nın köpeği değil, Ergenekon'un 7 numarasıymış meğer... Sonra Keloğlan Nasreddin Hoca'ya rastlamış, derken oradan geçen betmen ve süpermen aralarına girmiş, bunu gören çizmeli kedi de Hansel'i Gretel'e karşı doldurmuş, en nihâyetinde kazan doğururken ölmüş.


Kazanın doğurduğuna inananlar, öldüğüne de iinanmak zorundalar tabi ki Ram :) O zaman senin hikayede gerçek oluyor :)

Daha önce yazmıştım, burada yineliyorum, otopsi cevap verirse sevinirim :)
kaye yazdı:Sokrates, şu yazdıklarıma bir cevap verir misin lütfen:

1) davayı açanlar veya savunanlar, petrol yasasını, vakıflar yasasını, sözde ermeni soykırımını savunanlar, ayaklarına gidenler ve özür dileyenler, bop eşbaşkanları;
-davalılar ise, ülke topraklarının, kamu mallarının yabancıya satışına şiddetle karşı çıkanlar, islamı ılımlı-ılımsız diye ayıramazsınız diyenler..

2) davayı açanlar veya savunanlar, Türk'e hakaret serbest olsun, ceza alınmasın ya da cezası hafifletilsin diyenler
-davalılar ise sonuna kadar Türkiye, Türk, bayrak, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları (en azından bizim gördüğümüz kadarıyla)

3) davayı açanlar veya savunanlar, yurtdışında yaşayanlar, hahamlar, meczuplar, eşcinseller, milyar dolarlarla oynayan şeyhler, o şeyhlerin aydınlık, laiklik, Atatürkçülük, çağdaş yaşam vb. düşmanı müritleri vs..
-davalılar ise askerler, yazarlar, aydınlar, gaziler, abd ye, ab ye karşı gelenler..

4) davayı açanlar veya savunanlar, sadece iktidar yanlıları; stv, kanal7, atv seyreden, zaman, vakit, yenişafak, taraf okuyanlar
-davalılar ise tirajı ve reytingi düşük, maaş bile veremeyen, satılma, basılma tehlikesiyle karşı karşıya olan gazeteler, televizyonlar, (ne tesadüfse) sadece ve sadece iktidar karşıtları (nasıl örgütse hükümete hiç üye sokamamış ya da nasıl hükümetse kendisini harika kollayıp korumuş ergenekon sızıntısına karşı!!!)...

5) davayı açanlar veya savunanlar, fener yolsuzluğu yapanlar veya bu yolsuzluğa ses çıkarmayanlar, yumurtacılar, mısırcılar, gemiciler, orman arazilerinde villaları olanlar, kendi yolsuzluklarına kanun çıkaranlar..
-davalılar ise dokunulmazlığın kaldırılmasını savunanlar, yukarıdaki vurgunların hepsine karşı çıkanlar, ötesinde hiç vurgun, yolsuzluk sicili olmayanlar (ben rastlamadım henüz)...

6) davayı açanlar veya savunanlar, vatikanla, bartalemeos'la kol kola gezenler, ab'ciler, K.K.T.C.'yi verip kurtulalım diyenler, sevr'ciler..
-davalılar ise Lozan'ı, Misak-ı Milli'yi ölümüne yaşayanlar..


--------------------------------------------------------------------------------

7) Bu maddeyi de biraz daha değişik ele almak istiyorum. Yukarıda yazdıklarıma katılmayanlar veya aklına yatmayanlar olabilir. O zaman dışarıya bakalım:

Türk'e hakaret edip ödül alanları, vicdanı reddi savunduğunu iddia ederken şehitlerimizle, gazilerimizle, milli kavramlarımızla dalga geçenleri ve mesela teröristbaşını dava edelim dediğimizde (dikkat edin, içeriye tıkalım, gözaltına alalım demiyorum) karşımıza dikilip insan haklarını ihlal edemezsiniz, ab yolunda geri gitmiş olursunuz diyen batı denen güruhun hepsi, suçları kesin olmadığı halde yaşlı-hasta denmeden içeri alınan ve bir kısmı içeride vefat eden insanlar söz konusu olduğunda neden insan haklarını ön plana çıkarmak bir yana dursun, ses bile çıkarmayıp, hatta destek veriyorlar???

Sadece bu soruya cevap ver sokrates, diğerlerinden de vazgeçtim...

Böyle bir yargı var mı acaba dünyanın bir tarafında, önce hapse tıkayıp sonra belge, ispat peşinde koşan!!!!

Beni yanlış anladın galiba kardeşim ben davayı savunmuyorum yapılan yanlışların doğruları çoktan katladığını bende söylüyorum. Söylemlerindede haklısın.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye
 
İletiler: 251
Kayıt: Sal Ağu 12, 2008 13:55

İletigönderen MansurSah » Çrş Şub 04, 2009 11:57

Tüm bu anlattığı olayları da (saçmalığı ve gerçekdışılığından mada), Sabih Kanadoğlu yapmış zaten değil mi?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı
 
İletiler: 611
Kayıt: Cum Ara 07, 2007 18:04
Konum: Osaka, JP

İletigönderen kaye » Çrş Şub 04, 2009 12:05

Ram yazdı:Örümceklerin zekâsının düşük olduğunu kanıtlayan bir istifra daha...

Ram, biraz önce bu cümleni geçmişim, yeni farkettim, hakkaten yazanın örümcek zekası :)


Eee, bu yazıyı yazan adam düşünmez mi acaba, "Bu yazdığım yazıdaki yapılan haksızlıklar (eğer yapıldıysa) aynen gongonokon adı altında insanlara yapılıyor" diye..


Sonra Hablemitoğlu için dedikleri bu adamın.. Acaba bir kitabını okudu mu Necip Bey'in bu yazıyı yazan şahıs!! Bence Hablemitoğlu cinayeti yazarın kendi kitaplarında gizli, bakın bakalım kimlerle uğraşmış Necip Bey.. Sonra zaten "Köstebek" kitabının sonunda Necip Bey aldığı tehditlerden de bahsediyor..


Otopsi, ne anlatmak istediğini daha açık yazmalı insan, yanlış anlaşılabiliyor yoksa insan.. :)












...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

İletigönderen receylan » Çrş Şub 04, 2009 15:31

tam da '...şöyle düşünmeye' başlıyordum ki(!)...bugünkü duruşmanın yeni gelişmeleri akmaya başladı haberlerde...iddianamedeki bazı hatalarrın düzeltilmesi ya da geri alınması kararını savcılarımıza bildirmiş mahkeme heyeti...yani her geçen gün şöyle düşünmek gerekmiş...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye
 
İletiler: 398
Kayıt: Çrş Eyl 26, 2007 5:15

İletigönderen İlteriş » Çrş Şub 04, 2009 18:14

Soyadınızın Hablemitoğlu olduğunu, "devletinize" hoş görünmek için Alman vakıflarını casus ilan ettiğinizi ama savunduğunuz görüşün temsilcileri tarafından infaz edildiğinizi tasavvur edin.


Pislik herif! Sen mi savunacaksin, hakkinda oyle igrenc bir ifade kullandigin Cumhuriyet Sehidimizi! Allah senin gibi adamlarin da basina versin! Alman vakiflarinin casus olmadigini Alman Devletine sirin gorunmek icin sen uyduruyor olmayasin adi serefsiz!

Oh ne ala memleket ya! Once bizi tek tek olduruyorlar, ondan sonra kalanlarimizi tutuklayip, olen arkadaslarini oldurmekle sucluyorlar! Peki gercek suclular ne olacak? Adalet duygusu ne olacak?

Yaziklar olsun boyle serefsiz etki ajanlarina gazetelerini acan hainlere! Yaziklar olsun bunlara sonuna kadar destek veren iktidarlara! Yaziklar olsun kaderini Amerikanin, Almanyanin, Barzani'nin kaderiyle birlestiren soysuzlara!

Bu kadar oldugumuz yeter! Dun kursunlar yetmiyordu bizi bitirmeye! Bugun de hapishaneler yetmeyecek!!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05

İletigönderen özgürtürk » Prş Nis 02, 2009 8:05

Ergenekon davası sonuçlanıp sanıklar hüküm mü giydi?
Mahkeme Ergenekon diye bir terör örgütü olduğunu tescil mi etti?
Bu iki yüzlülük, çifte standart nedir allahaşkınıza? Kanı bozuk DTP lileri, mahkeme kararı olmadan hiçkimse suçlu ilan edilemez diye savunurlar ama iş ulusalcılara gelince polis, savcı, hakim, infaz koruma memuru oluverirler! İşin acı tarafı, sokaktaki her 100 insandan 60 ı bu pisliklerin iftiralarına inanıyor..
Sizce bu çamur nasıl silinecek?
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye
 
İletiler: 84
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 15:19

İletigönderen kaye » Prş Nis 02, 2009 9:11

özgürtürk yazdı:Sizce bu çamur nasıl silinecek?

Hele bir mahkeme sonuçlansın, dışarı çıksın masum insanlar, tükürükle silinecek bu çamur özgürtürk..
O gün geldiğinde deli gibi körü körüne "etö diyen", haykıran insanların suratlarına tüküreceğim..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye
 
İletiler: 1036
Kayıt: Pzr Oca 06, 2008 0:57

İletigönderen özgürtürk » Prş Nis 02, 2009 10:17

İnşallah.. Aslında ben de Türk yargısına güvenmek istiyorum. Her ne kadar siyasallaştığına inansam da!
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye
 
İletiler: 84
Kayıt: Sal Mar 31, 2009 15:19

İletigönderen sosgezbir » Prş Nis 02, 2009 10:17

Ne dersek diyelim şu gerçektir: Ergenekon derin devlet gerçeklerini örtmekte kafaları karıştırmaktadır

Tutuklananlarr arasında geçmişte kontgerillaya çalışmış olanlar vardır ancak dikkatinizi çekeyim yargılandıkları zamanlar hep kontgerillanın kontrolünden çıktığı zaman yaptıklarıdır.
Kullanıcı küçük betizi
sosgezbir
Üye
Üye
 
İletiler: 29
Kayıt: Pzr Şub 22, 2009 1:13

İletigönderen maydonos » Prş Nis 02, 2009 15:00

Sosgezbir, sana hic mi hic katilmiyorum.Sana bu davanin asil saniklari kimler olmali sorusunu soruyorum. :?: Sen bana onlari bir sirala ben de sana yanit yazacagim.
Darbelerde olenler- oldurulenler ne tesadufse hep Kurtler olarak gosteiliyor, iskenceyide onlar gormusler.Turkiye de tum zulmu darbe ve oncesinde de sonrasinda da Kurtler gormus oylemi :?:

Tum bunlarida yapan TSK oylemi :?:

Yazdigini acik yaz anlayalim :!:
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

Sonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x