Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 29, 2008 13:57

Yılmaz Tunca’nın sunduğu, Erhan Göksel’in konuk olduğu "Gerçek GELECEK"

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün takip edildiği iddialarına ilişkin olarak:
“Bu takibin emrini bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vermiştir”

İzle

Videonun tamamini izleyebilmeniz icin ücretsiz veohtv programini indirmeniz yeterli :arrow: indir

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 1 saat 58 dakika
Dosya Boyutu: 456 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08 (Bölüm 1)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08 (Bölüm 2)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08 (Bölüm 3)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08 (Bölüm 4)

Erhan Göksel ile Gerçek Gelecek - 25.05.08 (Bölüm 5)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen receylan » Prş May 29, 2008 16:58

sağolun kardeşler...dostlar...bu bölümü de koyacağınızı biliyor kaç gündür bekliyordum...saygılar...sevgiler...başarılarınız daim olsun...not...bigisayar dünyasına 58 yaştan sonra yeni adım atmalardayım...kusurum olursa affola...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen başım belada » Prş May 29, 2008 18:15

abla emeğine sağlık..yalnız bu video VEOH TA tamamı gözükmüyor,62 tane videonuz arasında bu video gözükmüyor,ben mi yanlış bişiler yapıyorum yoksa
Metrisin Önünde Durdum,Hasretim yerlere vurdUMm..
Kullanıcı küçük betizi
başım belada
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 29, 2008 18:19

başım belada, yoo, simdi kontrol ettim, gözüküyor. Hatta su an veoh'da 10 izleme, 1 indirme var.. :roll: Cikis yapip yeniden girin veoh'ya..

receylan, estagfurullah, sizi aramizda görmekten cok mutluyuz, rica ederiz :) rapid premium üyeliginiz de bosa olmayacaktir, eminim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen başım belada » Prş May 29, 2008 18:32

tamam abla benim salaklığım ya ,neyse anladım saol ilgin için
Metrisin Önünde Durdum,Hasretim yerlere vurdUMm..
Kullanıcı küçük betizi
başım belada
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen receylan » Prş May 29, 2008 23:08

yanıtınızı okudum...ilginize dostluğunuza bir kere daha teşekkür ederim...3-4 yıl önceye kadar böyle saklanası programları video kasetlere çekerdim...ama bilgisayarla daha kolay oluyormuş...saklası da daha kolay...bir de o kasetleri cdlere aktarabilsem...neyse elbet buna da alışırım...saygı ve sevgi sze ve tüm dostlara...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen BARHANN » Pzt Tem 21, 2008 22:19

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497