'Ermeni misin' diye sorarlar, Cumhurbaşkanı da olsa sorarlar

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

'Ermeni misin' diye sorarlar, Cumhurbaşkanı da olsa sorarlar

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 19, 2008 0:25

Arıtman Ermeni soykırımı tezini destekleyenlere çattı.

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, “Ermenilerin soykırım suçu işlediğimize dair savını haklı bulanlara, destekleyenlere, hoş görenlere, ‘Sen Ermeni misin’ diye sorarlar. Cumhurbaşkanı da olsa sorarlar” dedi.

Arıtman, yaptığı yazılı açıklamada, “Özür diliyorum” kampanyasıyla ilgili olarak, “Bir grup aymaz tarafından milletimize büyük bir haksızlık yapılarak hakaret ediliyor” değerlendirmesini yaptı. “Soykırım yapma” suçunun hiçbir tarihi, bilimsel, hukuki temeli olmadığını belirten Arıtman, “Bunu yapanlar da Cumhurbaşkanı tarafından hoş görülerek, dolaylı olarak onaylanıyor, düşünce özgürlüğü diye alkışlanıyor” dedi.

Arıtman, bir millete hakaret ve iftira etmenin düşünce özgürlüğü olamayacağını vurgulayarak, “Ermenilerin soykırım suçu işlediğimize dair savını haklı bulanlara, destekleyenlere, hoş görenlere, ‘Sen Ermeni misin’ diye sorarlar. Cumhurbaşkanı da olsa sorarlar. Cumhurbaşkanı’nın görevi cumhurun hakkını, hukukunu, onurunu korumaktır. Cumhuruna hakaret ve haksızlık edenleri hoş görmek değildir.

Vatandaşımızdan devletin başına kadar aymazlık içinde olursak bir süre sonra ortada vatan diyebileceğimiz bir toprak, milletimiz diyebileceğimiz bir toplum kalmaz” dedi.

“Hepimiz Ermeniyiz” denilmesinin “Hepimiz Türküz” diyenleri oluşturacağını ve bunun da ülkenin geleceğine benzin dökmek olduğunu savunan Arıtman açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm devlet yöneticilerinin Türkiye’nin resmi tezinin arkasında durması gerekir. Bu da bilimsel, tarihi ve hukuki gerçekler doğrultusunda Türk milletinin hiçbir soykırım suçu işlemediği şeklinde olup, bunu sade vatandaştan devletin başına kadar hep birlikte söylemeliyiz.

Aksine söylemleri olanları öncelikle Cumhurbaşkanının uyarması gerekir. Etnik kökenlerimiz ne olursa olsun biz bir milletiz ve adımız da Türk milletidir. Etnik ayrışmalara neden olacak söylemleri hoş görmek, düşünce özgürlüğü olarak nitelemek Türkiye’ye kötülük etmektir.”

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dervishizir » Cum Ara 19, 2008 18:27

Helal olsun... geçte olsa söylemenizden yinede mutluyuz sevinçliyiz. O bu şu değil tabi yani ayırımcılık yapmak olayıda değil de. Bir ata sözünü aklıma getirmeden edemiyorum cinsine yandığımın cinsine çeker. Ata demiş ben demedim :)
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen Panzehir » Çrş Ara 24, 2008 16:59

Çıkarı olduğunda vatansever, çıkarı olmadığında / karşı çıkar ile karşılaştığında bir f... misali kabuğuna çekilen vekillerden biri daha.. Kalıbınızın adamı olun, çıkarınızın kölesi değil..!

Artık tüm bu olanlardan midem bulanmaya başladı. Bırakın Allah aşkına...

Doğruyu çıkarınıza yaradığı zaman dle getirmekten bıkmadınız mı artık? Haksız olduğunuz durumlarda da çıkın, paşa paşa doğruyu yüreğinizle söyleyin..! Poponuzla değil..

Bırakın.. Bırakın Allah aşkına..

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk