Ermeniler TÜRK MİLLETİ'nden özür dilesinler İMZA KAMPANYASI

Aydıncıkların özürlü kampanyasına karşı bir kampanya ve verdiğimiz tepkiler!

Ermeniler TÜRK MİLLETİ'nden özür dilesinler İMZA KAMPANYASI

İletigönderen Çetin Taş » Sal Ara 16, 2008 1:35

Gazetelerde ve televizyonlarda bir süredir kendilerine AYDIN sıfatı eklenmiş Türk vatandaşları ile ilgili haberleri okuduk ve izledik.Türk Milleti adına asla işlemediği bir suçu üstlenerek özür dilemek gafletini gösterecek olan bu kişileri tarih affetmeyecektir.

Dışarıdan birilerinden emir alıp yönlendirildiklerinden en ufak şüphe duymadığımız bu kişilere ve onlara emreden ve yönlendiren kişilere verebileceğimiz ilk mesaj daha büyük imza toplayacak olan bir imza kampanyasıdır.Bu kampanyanın İngilizce ve Türkçe kısa ve öz metni tarafımdan yazılmıştır,aşağıda bilginize sunulmuştur.Lütfen okuyup eğer imzaladığınızı kabul ediyorsanız altına adınızı yazınız.15 gün içinde bu bildiriyi sitemizde imzalayacak olan arkadaşlarımın isimlerini bildirinin altına yazacağım.Daha sonra da sizlerin yardımınızla bu bildirinin internet aracılığı ile yayılmasını sağlamaya çalışacağım.Aynı zamanda FACEBOOK'ta da doğrudan bu bildiri adına bir grup açacağım ve imzaya açacağım.

TURKISH NATION is one of the most honorable nation in this world with its great and clean history. This nation has never committed a dishonourful action like genocide and has allways wellcomed other neighbouring ethnicities.

During 1st World War,some Armenians in Eastern and South Eastern Anatolia have betrayed their country and they have killed tens of thousands of innocent civilians from Turkish Nation together with Russian Army with the logistic and technical support of French, American and English Governments. They have made so many tortures and they have made systematic murders which we can call GENOCIDE easily.

After many years, Armenians made the same GENOCIDE in AZERBAIJAN. They have killed thousands of civilians in Karabagh, in Hodjali.

So,

We,the real spokesman of TURKISH NATION,ask from ARMENIA and the living families of those ARMENIANS from the necessary relocation in 1915 to APOLOGIZE from TURKISH NATION from what they have done to our ancestors during World War 1 and from what they have done to our brothers and sisters in Karabagh and Hodjali and from what they have done to Turkish Diplomats all around the world between 1973 and 1994.

TÜRK MİLLETİ tertemiz tarihiyle dünyanın en onurlu milletlerinden biridir. Bu millet asla soykırım onursuzluğunu yapmamıştır ve her zaman komşu etnisiteleri dostlukla karşılamıştır.

1.Dünya Savaşı’nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki Ermeniler ülkelerine ihanet ettiler ve Rus Ordusu ile birlikte Fransız, Amerikan ve İngiliz Hükümetleri’nin de lojistik ve teknik desteklerini alarak Türk Milleti’nden onbinlerce sivili katlettiler. Çok fazla miktarda işkence yaptılar ve sistematik cinayetler işlediler ki biz bunları kolaylıkla SOYKIRIM olarak adlandırabiliriz.

Aradan geçen onca yıldan sonra AZERBAYCAN’da da aynı SOYKIRIMI gerçekleştirdiler. Karabağ’da, Hocalı’da binlerce Azeri’yi katlettiler.

Bu nedenle,

Bizler, TÜRK MİLLETİ’nin gerçek sözcüleri, ERMENİSTAN’dan ve zorunlu 1915 göçünden sağ kalanların yakınlarından, 1.Dünya Savaşı’nda atalarımıza karşı yaptıklarından ve Karabağ ve Hocalı’da kardeşlerimize karşı yaptıklarından ve 1973-1994 yılları arasında dünyanın her yanında ki Türk diplomatlarımıza karşı yaptıklarından dolayı TÜRK MİLLETİ’nden ÖZÜR DİLEMEYE çağırıyoruz.

Çetin TAŞ
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Sal Ara 16, 2008 1:44

Çetin, gönlüne sağlık..
Hemen imzalıyorum..
Yalnız;
Bizler,TÜRK MİLLETİ�nin gerçek sözcüleri,ERMENİSTAN�dan ve zorunlu 1915 göçünden sağ kalanların yakınlarından,1.Dünya Savaşı�nda atalarımıza karşı yaptıklarından ve Karabağ ve Hocalı�da kardeşlerimize karşı yaptıklarından dolayı TÜRK MİLLETİ�nden ÖZÜR DİLEMEYE çağırıyoruz.

buraya asala'nın öldürdüğü ataşelerimizi ve ailelerini ve yurtiçinde yaptığı intihar saldırılarını da ekleyebilirsen daha da güzel olur diye düşünüyorum..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Çetin Taş » Sal Ara 16, 2008 2:17

Eyvallah Kemalciğim.Düzeltmeleri yaptım.Ayrıca FACEBOOK'ta da İngilizce ve Türkçe 2 grup oluşturdum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen cigdem3 » Sal Ara 16, 2008 3:39

Cetin arkadasim,

Eline saglik dogru olani yaptin.Hemen facebookta grupa uye olup, arkadaslarima da davetiye gonderdim.
Kullanıcı küçük betizi
cigdem3
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen zfrtxt » Sal Ara 16, 2008 9:21

bende imzaliyorum ve ermenistanin halen isgal ettigi azerbaycan topraklarini terk etmesini de ekleyebilirmiyiz
Kullanıcı küçük betizi
zfrtxt
Üye
Üye

İletiler: 106

İletigönderen karamustafa » Sal Ara 16, 2008 10:15

YÜREGINE SAGLIK BENDE VARIM!!!!!!!!!!!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen Ram » Sal Ara 16, 2008 16:42

Çeşitli genel ağ sitelerinden destek istedim. Yukarıdaki metinin yanı sıra yeni içerikler hazırlanacaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen |Cansu| » Sal Ara 16, 2008 17:44

kendilerine AYDIN sıfatı eklenmiş Türk vatandaşları ile ilgili haberleri okuduk ve izledik.

Yazık :evil: tükürsem tükürüğüme üzülürüm.Bu yalakalıkla nereye kadar gidecekler çok merak ediyorum.

Çetin abi yazın harika tam destek seninleyiz.Kalemine sağlık
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Ara 16, 2008 18:54

yüreğine sağlık çetin abi gerçekten güzel olmuş.Eyyup Sercan Tulumcu.yaz üstadım adımı altına
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen ben-c » Sal Ara 16, 2008 18:55

Onlara söylenicek kelimeler yetersiz kalır .
Adları aydın düşünceleri karanlık insancıklar topluluğu' nun özür kampanyasına verdikleri destek birgün önlerine köstek olarak gelir umarım ,öyle isimler varki ya ben bu insanla aynı siyasi düşünce içinde nasıl yeralıyorum diye düşünüyorum ,kendimi şöyle teselli ediyorum bunlar bitaraftalar ama hangi''TARAF''olduğunu anlıyabiliyorum.
Bu yol uzunnnn
dikenli ve taşlı
düşe kalka devam edeceğim
düşünüp konuşşşş
cevabı herzaman hazır
tabiki sen duymak istersennnn
Kullanıcı küçük betizi
ben-c
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Esen zafer » Sal Ara 16, 2008 21:06

Elinize saglık bende imzalıyorum. Facebook ta bulamadım yardımcı olurmusunuz? :oops:
Kullanıcı küçük betizi
Esen zafer
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen Çetin Taş » Sal Ara 16, 2008 22:41

Destek mesajı gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Metin sizlerin de katkılarına açık.Kısa ve öz olmasına özen göstermeye çalıştım.Aslında namussuzlardan isteyecek çok şey var.zfrtxt kardeşim.Seninle kesinlikle aynı düşüncedeyim,yanlış anlama ne olur.Ama dedim ya bu namussuzlardan isteyecek sayfalarca şey var.Bu kampanya özelinde özür dileme talebimizi dile getirmek amacına yöneldiğim ve bu konuda desteklerinizi beklediğim için metni mümkün olduğu kadar kısa ve öz tutmaya çalıştım.
Hepinizin desteğinizi bekliyorum arkadaşlar.Bu kampanya benim değil hepimizin.Haydi gayret.

Bu arada FACEBOOK'ta grupları bulamayan Esen Zafer kardeşim ve diğer arkadaşlarım.İki grubun linkini de aşağıya yapıştırıyorum.

http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 3720542546

http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 9913953310

Sevgiler.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 16, 2008 23:24

Çetin, yüregine, klavyene saglik. Gerekli her destek bizden. Adimi unutmadin degil mi? :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Ermeniler Ozçr Dilemelidirler

İletigönderen gha » Çrş Ara 17, 2008 1:49

Kampanyanizi destekliyorum, nasil katilabilirim?
Kullanıcı küçük betizi
gha
Üye
Üye

İletiler: 3

Re: Ermeniler Ozçr Dilemelidirler

İletigönderen Ram » Çrş Ara 17, 2008 3:04

gha yazdı:Kampanyanizi destekliyorum, nasil katilabilirim?

Şimdilik verilen "facebook" adresine katılabilirsiniz. Yakında daha kapsamlı bir girişim için duyuru yapılacaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Özürlü Kampanya ve Tepkiler!

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x