Avrupanın en büyük takımına geldim
Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersan İlyasova, katılacakları tüm kupaları kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
İSPANYAnın Axa Barcelona Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Türk basketbolcu Ersan İlyasova, "Avrupanın en iyi kulübüne geldim" dedi. Katalan kulübünün resmi televizyonu Barça TVye demeç veren Ersan, "Avrupaya gelmek benim için büyük bir fırsat. Aynı zamanda Avrupanın en büyük kulübüne gelme olanağı buldum. Katılacağımız tüm kupaları ve ligi kazanmak için takıma verebileceğimiz en büyük desteği vermeyi umuyorum" diye konuştu.
Barcelonadaki oyuncuları tanımadığını, ama yüksek kalitede bir basketbol oynandığını bildiğini söyleyen milli basketbolcu, "Genç bir takım olmamız benim için büyük bir fırsat ve bunu iyi değerlendireceğime inanıyorum" ifadesini kullandı.
Bu arada iki kez sağlık kontrolünden geçen Ersan için doktorlar, "mükemmel bir durumda" açıklamasını yaptı. İspanyol basını, geçtiğimiz sezonu NBA takımlarından Milwaukee Bucksta geçiren Türk basketbolcuyu, Barcelonanın "yeni yıldızı" ve şimdilik sezonun "en iyi transferi" olarak tanıttı.
hürriyet
http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketb ... sp?gid=215