Eset Smart Securty 3.0 Orjinal

İletigönderen Panzehir » Cmt Şub 07, 2009 12:39

gokturkmehmet yazdı:Tesekkurler shadow39,

shadow39 yazmis;
|Cansu|, sen kaspersky kullaniyordun

Siz simdi hangisini onerirsiniz bana, ikisi de olacak bunu indirirsem, ayni anda calistirmasam da bilgisayarda bulunsa (bazen birinin yakalayamadigi virusu bir diger program yakaliyor, tarama yaptirmak icin bulunduruyorum) biri digerini virus olarak algilar mi? Yani birini sec derseniz hangisini tercih etmemi onerirsiniz?

Saygilar

Kaspersky yeni geliştirilen anti virüs programları arasında en iyisi olarak lanse ediliyor. Fakat illegal kullanmanın yollarını nerdeyse kapamış bir vaziyette bu program. Ben sürekli kaldırıp tekrar kuruyodum, sonra bir ara lisans anahtarı bulayım diyerekten internette gezienyim dedim "Tık.." yok.. Hep "Kara Liste" yazısı çıkınca ücretsiz AVG Anti Virüs programına döndüm.

Bu arada Kaspersky iyidir hoştur ancak bilgisayarınızı diğer programlara göre daha fazla kasar, yorar. Ama dediğim gibi ve denildiği gibi daha sağlam olup, anlık tehlikelerden koruma hususunda ustadır.. Ayırca; bu Nod 32'ye felan da güvenmeyin, pek fazla işe yarayacağını sanmam bu tür konularda.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen ekera » Cmt Şub 07, 2009 13:01

Bu güzel paylaşım için teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
ekera
Üye
Üye

İletiler: 79

İletigönderen alpbilgekagan » Pzt Mar 09, 2009 23:17

eline sağlık üstadım
Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa o topluma dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur. (1923)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
alpbilgekagan
Üye
Üye

İletiler: 81

Önceki

Şu dizine dön: Yazılımlar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x