Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)
ESKİŞEHİR'de, eşini ve bir kadın akrabasını fuhuş yapmaya zorladığı ileri sürülen 26 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Müslüm T. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
Gündoğdu Mahallesi'nde oturan 22 yaşındaki Esra T., eşi Müslüm T.'nin kendisini ve akrabası aynı yaştaki Meryem N.'yi tehditle para karşılığında erkeklerle fuhuş yapmaya zorladığını söyleyerek Polis Merkezi'ne başvurdu. Esra T., 5 yıl önce bana tecavüz etti. Bu yüzden cezaevinde yattı. Daha sonra da benimle evlendi. 4 yıldır da bana ve akrabam Meryem N.'ye zorla fuhuş yaptırıyordu. Fuhuş yapmak istemediğimizde bizi dövüyordu. Ayrıca fuhuştan kazandığımız paraları elimizden alıyordu'' dedi.
Şikayet üzerine Müslüm T. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Müsülm T.'nin fuhuş suçundan sabıkalı olduğu, sahtecilik suçundan da arandığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Müslüm T.'nin sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.