Evren için ''İnceleme'' başlatıldı

Genel & Güncel Konular

Evren için ''İnceleme'' başlatıldı

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Mar 02, 2007 17:38

Resim

Eyalet sistemi öneren 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren için inceleme başlatıldı

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evrenin “Türkiye 8 eyalete bölünebilir”şeklindeki sözleriyle ilgili, “İlgili birimlere gerekli talimatı verdim, inceleme başlattık. Suç unsuru varsa gereği yapılır” dedi. Yurtseven, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili araştırma başlattıklarını bildirdi. Başsavcı Yurtseven, şunları kaydetti:

“İlgili birimlere gerekli talimatı verdik. Araştırma aşamasındayız. Evren, bu sözleri dedi mi? Demedi mi? Kime, ne zaman konuştu, bu konuları inceliyoruz. İncelemenin ardından suç unsuruna rastlanırsa, yetkilerimizi kullanacağız. Konu inceleme aşamasında olduğu için bu konuda konuşmuyoruz. Ancak, açıklamalarda suç unsuru varsa gereği yapılır.”

Muğla Baro Başkanı Ayla Kara ise konuyla ilgili, “Ben, bu açıklamalarda suç unsuru görüyorum. Bu ayın 19'unda arkadaşlarımla yapacağımız toplantıda bu konuyu görüşeceğiz. Toplantıdan çıkan karar doğrultusunda Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunabiliriz” dedi.

Kara, “Geçmişte Cumhurbaşkanlığı yapmış, topluma önder olmuş kişinin açıklamaları birileri tarafından işaret olarak algılanabilir. Bu açıklamalar, toplumu, ülkeyi bölmek isteyenlerce yanlış yerlere çekilebilir. Açıklamalar son derece talihsiz” diye konuştu.

Kaynak
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Hasta » Cum Mar 02, 2007 19:31

Oooooohhh,içimin yağı eridi...Umarım yargılanır...Bir gün adalete hesap vermesi gerekiyor...Bir kez de olsa o mahkemeye çıksın istiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Panzehir » Cum Mar 02, 2007 23:58

Güzel haber ama devamı gelirse daha da güzel olacağından eminim. Hadi bakalım, arkası gelsin de gülsün yüzümüz.

Efsane_38, haber için sağolasın.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 03, 2007 1:02

Efsane_38, haber icin sagol.

ben bu abd "boy"unun hesap vermesini gercekten cok istiyorum. tek tesellim, bu dünyada olmazsa yakinda gidecegi yerde verecek yaptiklarinin hesabini :!:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Mar 03, 2007 12:06

nurdi, o mahkemede sanık sandalyesinde oturmuş halde görmek bile Binlerce (Siyasi) Mahkumun acısını dindirecektir... Ölenler de öteki tarafta sorarlar hesabını..

Panzehir, Eyv. sende sağol yorumun için.İnş. arkası gelir bizim de dileğimiz bu ama Abileri yalnız bırakmaz bunu ...

Türk-Kan,Eyv. yorumun için sağol , Hesap günü gelince yanında ne CIA kalacak nede Mossad ... Ama önce burdaki hesabını vermeli...
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x