Fatih Altaylı: Sinan Ateş'i de tanısaymışım keşke diyorum, ölümünden sonra fotoğraflarda evini gördüm

Genel & Güncel Konular

Fatih Altaylı: Sinan Ateş'i de tanısaymışım keşke diyorum, ölümünden sonra fotoğraflarda evini gördüm

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Oca 29, 2023 12:15

Ankara'da başından vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in evine dikkat çekti. Altaylı, "İktidara yanaşan veya yapışan herkesin zenginleştiği, ucundan dokunanların Audi'li pudra şekerli ortamlara ilerlediği bir dönemde, iktidara yüz çevirmiş birinin "fakirhanesi". Sıradan bir öğretim üyesinin bile standardının altında bir evin fotoğrafı." değerlendirmesini yaptı.
Resim
Altaylı yazısında, "Ne kötü, Sinan Ateş'i ölümünden sonra tanıdım.Öncesinde bilmek, tanımak isterdim.Ama bunu ne yazık ki, şimdi, arkasından söyleyebiliyorum, şimdi anlıyorum. Üzücü. Şimdi bakınca Sinan Ateş'i de tanısaymışım keşke diyorum.Ölümünden sonra fotoğraflarda evini gördüm. İktidara yanaşan veya yapışan herkesin zenginleştiği, ucundan dokunanların Audi'li pudra şekerli ortamlara ilerlediği bir dönemde, iktidara yüz çevirmiş birinin "fakirhanesi". Sıradan bir öğretim üyesinin bile standardının altında bir evin fotoğrafı. İktidar şarabından koklayanlar villalarda rezidanslarda yaşarken ilkeleri uğruna gönül zenginliğini, günün zenginliğine tercih etmiş birinin tercihindeki asaletin fotoğrafı. Ve tabii hepsinin ötesinde Atatürk'e, Atatürk ilkelerine, bu ülkeyi bu ülke yapan bir büyük ortak değere yaptığı vurgular. Böylelerine siyasette rastlamak giderek zorlaştığı için, kaybı da daha üzücü oluyor." ifadesini kullandı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2100

Oktay Vural’dan imalı Sinan Ateş mesajı

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Oca 31, 2023 15:15

MHP'nin eski grup başkanvekili Oktay Vural, Sinan Ateş suikastının aydınlatılmasına dair dikkat çeken bir mesaj paylaştı.
Resim
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in geçen günlerde yaptığı açıklamadaki “Duam odur ki şehidimizin KIRKI çıkmadan gerçekler ortaya çıksın” ifadelerini Twitter hesabından paylaşan Vural, “Umarım” dedi. Vural, mesajına "yükleniyor" veya "bekleniyor" anlamına gelen bir GIF de ekledi.

Oktay Vural’ın paylaşımı şöyle:
Resim
OKTAY VURAL’IN MHP’DEN KOPUŞU
4 dönem milletvekilliği yapan ve 23. ve 24. dönem TBMM MHP Grup Başkanvekili olarak görev yapan Oktay Vural, görevinden 22 Haziran 2016 tarihinde istifa etmişti. Vural, bugün İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener’in de aralarında yer aldığı MHP’li muhaliflerin parti genel merkeziyle gerilim yaşadığı dönemde aldığı istifa kararının ardından yaptığı açıklamada, “MHP'de bir yenilenmeye, atılıma ve silkinişe ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır” demişti.

Daha sonra MHP’li muhaliflerle de hareket etmeyen Vural, 2016’dan bu yana aktif siyasetin içinde yer almıyor.

Oktay Vural’ın oğlunun geçen mayıs ayında yaptığı düğününe İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılması dikkat çekmişti. Vural’ın eskiye göre siyasete daha sıcak baktığı ve İYİ Parti’ye katılacağı öne sürülmüştü.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2100

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x