Fenerbahçe 2006-2007 Sezonu İsyan Klibi !

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 15, 2007 21:38

checker854, biraz rahat ol kardesim :D Fenerbahce kösesinde egleniyorlar iste 8) pek fazla firsatlari olmuyor cocuklarin :r

topic bu bölümde sabitlenmis... sen klibini hazirla, Galatasaray bölümünde düsünürüz birseyler :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Sal May 15, 2007 21:47

Futbol bölümünde çok önemli birşey olmadığı takdirde topic sabitlemiyoruz. Sabit kaldırılmıştır.

Zaten, sitede şuan önemli (!) şeyler dışında konu sabitlenemez.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Veled » Sal May 15, 2007 21:59

topicleri gereksiz yere sabitlemeye gerek yok aslında arkadaşlar :D ama onun haricinde spor için bu tartışmalara hiç gerek yok :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Sal May 15, 2007 23:03

Tarafsız bakarsak, 2-3 pozisyon hariç bariz "faul-penaltı-kart" ekseninde verilmesi gereken kararlar verilmemiş. Çoğunu hatırladım. Semih ve Alex'e acıdım. Adamlar haklı isyan etmekte. Krampon bu, çivili. Semih'in futbol hayatını bitiriyordu Cordoba. Bir de utanmadan yere yatıyor.

Birileri de Galatasaray'ın maçlarındaki hakem hatalarını koysa keşke. Alehimize verilen yanlış ofsayt kararları bizde daha fazla. Lehimize de verilen yanlış kararlar var tabi, her takıma olduğu gibi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlicanKidd » Çrş May 16, 2007 10:18

checker854 yazdı:bütün sezon yaygara kopardiniz, agladiniz, lig'den cekilecez

Biz 2 Hafta Kala Çekildik Siz Devam Edin .. :wink:

Ziya Kaptan'ın Adnana Yaptığı Kapaktan Alıntıdır !

Ram , Ufak Bir Not Cordoba Değil Martinez
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye

İletiler: 290

İletigönderen checker854 » Çrş May 16, 2007 14:38

Düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Ram » Çrş May 16, 2007 14:54

checker854, tamam artık kimse kimseye şahsi sataşmayacak, kimse kimsenin takımına da sataşmayacak.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 16, 2007 15:05

bence bu konu başlığını kilitleyelim arkadaşlar bunlar bizlere zarar veriyor devamı gelirse kilitleyelim derim ben klibi izlemek isteyenler artık antudan ulaşırlar :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş May 16, 2007 15:06

Semih R.Cabalar yazdı:izlemek isteyenler artık antudan ulaşırlar :wink:

cevabinada ultraslan.com dan ulasabilirler :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Hasta » Çrş May 16, 2007 15:11

checker854 yazdı:
Semih R.Cabalar yazdı:izlemek isteyenler artık antudan ulaşırlar :wink:

cevabinada ultraslan.com dan ulasabilirler :wink:

:mrgreen: işte bak,gerginlik yapmadan verecen cevabı... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Çrş May 16, 2007 15:15

NuNNi, :mrgreen: esasında ben sakinleştirici aldım o nedenle sakinim :kikirik:

şaka bir yana kavgaya gerek yok iki yakımda hakemden çok çekti biz ezeli rakibiz ama taraftar olarak yöneticilerin holiganların yaptıklarından provekelerden etkilenmemek lazım
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 16, 2007 15:29

Açık kalsın, izlemek istemeyen izlemez. Bu hatalar sadece Fenerbahçe takımına yönelik değildir. E bunu da biliyoruz. Burası Fenerbahçe bölümü. Görüntüde, bir terim veyahut aşağılayıcı bir görsel öğe de olmadığına göre... Ee, daha ne¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 16, 2007 15:30

Ram, :D herkes uyarıları dikkate aldı kanımca bencede kalsın ben klibe bakarak nasıl bir şampiyonluk kazandığımızı görüyorum her seferinde hoş hatıralar bunlar :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Önceki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x