Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos, bugün sağlık kontrolünden geçti.

Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne futbol takımı menajeri Volkan Ballı ve basın sorumlusu Mehmet Çatay ile birlikte gelen Brezilyalı oyuncu, burada bir dizi sağlık kontrollerine tabi tutuldu. Hastanede önce kan veren Carlos, daha sonra genel cerrahide muayene oldu. Brezilyalı oyuncu sırasıyla göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, kardiyolojide muayene olurken, EKG ve eforlu EKG ile akciğer filmi çektirdi. Sağlık kontrollerinde normalde önce kan almadan, daha sonra eforlu EKG'den görüntü verilirken, Carlos, kan verirken basın mensuplarının görüntü almasını istemedi. Fenerbahçe'nin yeni transferi, genel cerrahide muayene olurken ve eforlu EKG sırasında görüntü verdi.
MEDYANIN YOĞUN İLGİSİ
Roberto Carlos'un sağlık kontrolüne medya mensupları yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda gazeteci sağlık kontrollerinden görüntü almak için hastaneye gelirken, İspanya'dan gelen Cuatre TV de sağlık kontrollerini görüntüledi.
Bu arada uluslararası haber ajansları AFP ve AP'nin Türkiye temsilcileri de görüntü aldılar. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar da Carlos'u görmek için hastaneye gelirken, Brezilyalı oyuncu, bazı taraftarların formalarını imzaladı. Öte yandan hastane çalışanları ve hastanede bulunan hasta yakınları da Carlos'a ilgi gösterdiler.
CARLOS'A ÖZEL KORUMA
Fenerbahçe Kulübü, havalimanında olduğu gibi sağlık kontrollerinde de Roberto Carlos için özel güvenlik elemanları görevlendirdi. Brezilyalı oyuncu, İstanbul'da kaldığı Çırağan Sarayı'ndan 12 özel güvenlik elemanıyla birlikte hastaneye gelirken, 6 güvenlik elemanı Carlos'un sağlık kontrolleri boyunca yakından güvenliğini sağladılar.
CARLOS: "İLGİ BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI"
Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Carlos, İstanbul'da gördüğü büyük ilginin kendisini çok şaşırttığını ve kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Sağlık kontrolleri sırasında Cuatre TV muhabirinin sorularını yanıtlayan Carlos, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "İstanbul'da dün havalimanında ve bugün burada gördüğüm ilgi beni çok şaşırttı ve benim için sürpriz oldu. Dün havalimanında çok insan beni karşıladı. Burada olmaktan çok mutluyum. Henüz İstanbul'da hiçbir şey görmedim. Havalimanından otele gittim, otelden de buraya geldim" dedi.
Bu arada Carlos, sağlık kontrolleri sırasında sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Roberto Carlos, sağlık kontrollerinden sonra Fenerbahçe Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'ne gelerek burada kahvaltı yaptı.