Fenerbahçe | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:18

Sıra Bayern Münih'te!

Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah transfer döneminin gözdesi oldu. Adı İngiliz kulüpleri ve eski kulübü Juventus ile anılan Stephen Appiah'a bir teklif de Almanya'dan geldi.

Appiah'a yakınlığıyla bilinen BBC'den Ibrahim Sannie'nin haberine göre Appiah'ı bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve gelecek sezon için önemli transferlere imza atması beklenen Bayern Münih de istiyor. Sol dizindeki sakatlıktan dolayı bıçak altına yatan Ganalı futbolcu BBC'ye konuştu. Yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Appiah "Kulübüm Fenerbahçe Türkiye'de şampiyon oldu. Ben de çok uygun bir zamanda ameliyat oldum" dedi. Sezon başlamadan önce düzelecek olmasının da sevindirici olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, en büyük isteiğinin de Gana ile Afrika Uluslar Kupası'nda da oynamak olduğunu sözlerine ekledi.

Haberde Ganalı yıldız ile başta Juventus olmak üzere Bayern Münih ve Hearts'ın ilgilendiği belirtildi.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:21

Fenerbahçe OFTAŞ'ın başarılı file bekçisini transfer ediyor.. 24 yaşındaki kaleci ile her konuda el sıkışıldığı, bonservis konusunun çözülmeye çalışıldığı belirtildi.

Başkent ekibinin bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Ferhat için, yönetici Nihat Özdemir'in, İlhan Cavcav ile masaya oturacağı ve bu transferin önümüzdeki hafta büyük olasılıkla gerçekleşeceği belirtildi

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:47

TOPUZ VE EGEMEN, FENER'DE Mİ?

Bugün Sabah ve Fotomaç gazetelerinde yer alan bir haberde Fenerbahçe'nin Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Bursasporlu Egemen ile ön sözleşme imzalaldığı iddia edilirken, sar lacivertli yönetim bu iddiaları resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile yalanladı.

İşte Sabah Gazetesi'nin haberi:
Şampiyonluğa koşan Fenerbahçe transferde de oldukça hızlı davranıyor. Kayseri'nin yıldızı Mehmet Topuz ve Bursasporlu Egemen ile ön sözleşme imzalandığı iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan Fenerbahçe'de yönetim yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Türkiye içinden genç yıldızları sürekli takip eden sarı-lacivertli yönetimin peşinde olduğu 4 yıldız adayından ikisi ile ön sözleşme yaptığı iddia edildi. Yöneticilerin, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Bursasporlu Egemen Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardığı ve ön sözleşme yaptığı öne sürüldü. Mehmet Topuz'u daha önce Galatasaray da istemiş, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Ancak resimlerini alabilirler" şeklinde açıklama yapmıştı. Fenerbahçe'nin ayrıca Antalyasporlu Ali Bilgin ve Sivassporlu Mehmet Yıldız ile de görüştüğü öğrenildi.

GENÇ YILDIZLAR GELİYOR
Ön sözleşme imzalayan 24 yaşındaki Topuz, Kayseri Yolspor'dan transfer olduğu Kayserispor'da özellikle Ertuğrul Sağlam döneminde yıldızını parlattı. Topuz sezon sonu biten sözleşmesini 2008'e kadar uzatan imzayı sezon içinde atmıştı. 25 yaşında Bursaspor'un kaptanlığını yapan Egemen Korkmaz ise 5 kez milli formayı giyerek dikkat çekti. Fenerbahçe'nin peşinde olduğu diğer yıldız adayı Mehmet Yıldız ise 26 yaşında. Milli Takım'ın Norveç ve Yunanistan maçlarında oynayan Mehmet'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Almanya'dan Antalyaspor'a gelen Ali Bilgin'in ise 3 yıllık imza attığı biliniyor.

Fenerbahçe ise bu iddiaları resmi internet sitesinden yalanladı. İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Bugün tarihli Sabah ve Fotomaç gazetelerinde kulübümüzün Kayserispor'dan Mehmet Topuz ve Bursaspor'dan Egemen Korkmaz ile ön sözleşme imzaladığı şeklinde bir haber yer almaktadır. Söz konusu haber doğru değildir. Kulübümüz Topuz ya da Egemen Korkmaz ile herhangi bir sözleşme ya da anlaşma imzalamamıştır.

Kamuoyuna duyurulur"
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:48

Kezman'dan Zigic önerisi

Fenerbahçe, Sırbistan Milli Takımı ve İspanya'nın Racing Santander takımının golcüsü Nikola Zigiç'i yakın takibe aldı. Zigiç'in Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Mateja Kezman'ın yakın çevresine, "Nikola'yı alırsak leblebi gibi gol atarız. Onunla birlikte çok iyi ikili oluruz" demesinin ardından sarılacivertli yönetimin başarılı futbolcuyu transfer etmeyi düşündüğü belirtiliyor. 2.02 metre boyundaki ünlü golcü, sezon başında transfer olduğu Santander'de 27 maçta 12 gol kaydetti. Doktor lakaplı 26 yaşındaki oyuncu, ülkesinde 2003, 2005 ve 2006'da yılın futbolcusu seçilirken, milli takımda tam 20 kez forma giyip sekiz gol kaydetti.

KEZMAN'A GOL ATTIRDI

Mateja Kezman'ın Nikola Zigiç için söylediği "Gelirse leblebi gibi gol atarız" sözü 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde gerçekleşti. İspanya ile deplasmanda oynanan ve 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Zigiç'in asistinde Kezman eşitliği sağladı. Sırbistan, Bosna Hersek deplasmanında yine Kezman'ın golüyle galip gelip İspanya'nın önünde finallere gitmeyi garantilerken, Zigiç, Koroman'ın ortasını kafayla Kezman'ın önüne indirerek yine asist yaptı.

Kaynak: Sabah
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:54

R.Carlos'a dansöz taklidi!

Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferinden dolayı Real Madrid'in antrenmanlarında Türk havası esmeye başladı.

11 yıl formasını giydiği Real Madrid'e veda etmeye hazırlanan Roberto Carlos, bugünkü antrenmanda takım arkadaşlarının en fazla ilgi gösterdiği ve şakalaştığı oyuncu oldu.

Roberto Carlos'un takımdan ayrılacağına özellikle Robinho, Emerson, Cicinho gibi Brezilyalı futbolcular üzülürken, antrenman boyunca sürekli Carlos ile şakalaştılar. Cicinho bir ara eline antrenman atletini alıp peçe gibi yaparak Roberto Carlos'un karşısında dansöz gibi dans etmeye başladı. Kendisine "Artık dansöz kızlar bulursun!" diye takılan Cicinho'ya gülerek cevap veren Carlos'un çok neşeli olduğu gözlendi.

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, antrenman sırasında ayrıca, Real Madrid'in yardımcı antrenörleri ve çalışanlarıyla da selamlaşarak, birkaç kez "Ben gidiyorum" diye bağırdı.

Bu arada alınan bilgilerde, Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'nun, Roberto Carlos'u 1 yıl daha takımda görmek istediği, ama kulüp yönetiminden herhangi bir girişim görmemesi üzerine Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmeyi tercih ettiği bildirildi.

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 15:56

Carlos Türkçe konuştu !..

Roberto Carlos Fenerbahçeli taraftarlara seslendi !.. Gece geç saatlerde yapılan canlı yayına telefonla bağlanan Brezilyalı Dünya Starı, Fenerbahçe'ye gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, Türkçe de konuştu !..

Asbaşkanlar Neşet Yalçın ve Murat Özaydınlı ile Roberto Carlos'un Menajeri Dino Pasalic'in katıldığı canlı yayına Roberto Carlos da telefonla bağlandı. Türkçe olarak "En büyük Fenerbahçe, Şampiyon Fenerbahçe" diyen Brezilyalı Dünya Starı Fenerbahçe'ye transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Taraftarlara bir çok gol atağının ve şampiyon olacaklarının sözünü veren Carlos'un yanı sıra menajeri Dino Pasalic de Roberto Carlos'un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle gelemediğini söyledi. Pasaliç "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe'ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.

"SEÇİMİMDE ZICO ETKİLİ OLDU"
Fenerbahçe'ye transferi netleşen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, ''Seçimimde teknik direktör Zico önemli oldu'' dedi. ''Evet, Türkiye'de Fenerbahçe'de oynayacağım. Beni transfer etmek için en fazla ilgilenen kulüp o oldu ve geleceğe ilişkin kalkınma projeleriyle beni ikna ettiler'' diyen Carlos, Fenerbahçeli yöneticiler ile birçok kez konuştuğunu belirtti.

İngiliz, İtalyan veya diğer ülkelerin kulüplerinden çok fazla transfer teklifi aldığını kaydeden tecrübeli futbolcu, ''Fakat Fenerbahçe büyümeye devam etmek istiyor ve onlara yardımcı olmak için heyecanlanıyorum. İyi bir dönemde olduğumu düşünüyorum'' şeklinde konuştu. Real Madrid'den ayrılarak gençlere şans tanınmasını sağlamak istediğini belirten Roberto Carlos, futbolcu olarak mesleğini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlüğü düşündüğünü, belki de İspanya'da bir takımı çalıştırabileceğini söyledi.

YILLIK 4.2 MİLYON EURO ALACAK
34 yaşındaki futbolcu, ''Transferim sonuçlandığı için mutluyum, ama 17 Haziran tarihine kadar Real Madrid'i düşüneceğim'' dedi. İspanyol basını, bir yılı ''opsiyonlu'' olarak Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat imzalayacak olan Roberto Carlos'un sezon başına net 4,2 milyon euro alacağını yazdı.

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 16:37

Schumacher örneği yaşanacak mı?

Sarı - lacivertli takım yeni kaptanını arıyor. Eski kaptanlar Ümit Özat'ın Köln'e, Tuncay Şanlı'nın Middlesbrough'a transfer olmasıyla boşalan kaptanlık koltuğuna hangi oyuncunun oturacağı merakla bekleniyor.

Kaptanlık pazubandını liderlik özellikleri taşıyan, ilk 11'in değişmez yıldızlarından birine teslim etmeyi düşünen sarı - lacivertli yönetim bu konudaki kararını Teknik Direktör Arthur Zico'nun görüşünü aldıktan sonra verecek.

SCHUMACHER ÖRNEĞİ
Sarı - lacivertli takımda kıdem durumuna göre Semih Şentürk sahaya çıktığı taktirde kaptanlık bandını takacak. Ancak Semih'in direkt oynama olasılığı çok düşük. İkinci en kıdemli oyuncu kaleci Volkan Demirel de benzer durumda.

Kıdem sırasına göre en şanslı isim Mehmet Aurelio, fakat Zico'nun, kaptanlık bandının 2 yıllık yeni anlaşma yapılan Alex de Souza'ya verilmesini istediği ve yönetimin de bu fikre sıcak baktığı bildirildi. Brezilyalı süper yıldız Roberto Carlos'un isminin de kaptanlık için gündemde olduğu öğrenildi. Sarı - lacivertli takımda geçmişte Alman kaleci Schumacher'e ilk senesinde kaptanlık bandı verilmişti

Kaynak: Milliyet
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 16:42

[img]http://www.ajanspor.com/resim/roberto_carlos_2007_idman_1.jpg[/img]

"FENERBAHÇE ÖNEMLİ HİSSETTİRDİ"

Fenerbahçe'nin Real Madrid'ten transfer ettiği Brezilyalı yıldız Roberto Carlos yaptığı açıklamada, "Real Madrid'ten kesinlikle ayrılmak istemezdim ama şartlar böyle gerektirdi" dedi ve "Fenerbahçe, Real'in vermesi gerekenleri bana sundu ve yeniden önemli hissetmemi sağladı" ifadesini kullandı.

Roberto Carlos önemli açıklamalar yaptı!

La Liga'da kalan son bir hafta tamamlandıktan sonra kariyerine Fenerbahçe ile devam edecek olan Brezilyalı solbek Roberto Carlos çarşamba günü yaptığı açıklamada, Real Madrid'ten kesinlikle ayrılmak istemediğini belirtti.

34 yaşındaki yıldız futbolcu 1996'ta Inter'den Real Madrid'e gelerek Santiago Bernabeu'da sahaya çıktığından beri çok palak bir dönem yaşadı.

Carlos açıklamasında ayrıca, İspanya'daki kariyerinin sona eriş şeklinin de beklediği gibi gerçekleşmediğini ifade etti.

"İspanya'da çok fazla akadaşım var ve ben Real Madrid'tan ayrılmak istemedim" diyen Carlos devamında da, "Kendimi başka bir takımda hayal etmezdim" ifadesini kullandı.

Carlos şöyle devam etti, "Ancak yönetimle anlaşacak bir noktaya gelemedik. Kimseyi sebep olarak göstermek istemiyorum ve bu kadar. Şartlar, benim Real Madrid'ten istediklerimi bana sunan başka bir takıma gitmeme olanak verdi. Fenerbahçe de kendimi yeniden önemli hissetmemi sağladı."

Carlos Real Madrid'te bir tek Kral Kupası kazanamadığı için üzgün olduğunu sözlerine eklerken, "Pazar günü şampiyonluğu kazanmak ve Real Madrid'ten ayrılırken taraftara, başım dik bir şekilde, bu kupayı hediye etmek istiyorum" dedi.

Real Madrid pazar günü Mallorca'yı yenmesi durumunda son 4 yılda ilk kupasını şampiyonluk ile kutlayacak.

İspanya liginde 370 maça çıkan Carlos, 97 kez de Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi.

Şampiyonlar Ligi'ni Real Madrid ile 3 kez kazanan Carlos, 3 kez de La Liga'da şampyonluk sevinci yaşadı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 16:46

Zico aşkı için geldi fiyatı sır

Fenerbahçe şimdi dünya kulübü oldu. 100. yılında Roberto Carlos’u transfer ederek öyle bir vurgun vurdu ki, içeride rakiplerini psikolojik olarak çökertti, dışarıda şanına şan kattı. Düşünebiliyor musunuz dünyanın tanıdığı, birçok ünlü kulübün peşinden koştuğu Roberto Carlos Fenerbahçe’yi tercih etti. Düne kadar Anelka, Appiah, Hooijdonk, Kezman, Ortega, Alex transferleriyle Avrupa’da ses getiren Fenerbahçe, şimdi Roberto Carlos ile dünyayı sallıyor. Takip ediyorsunuz, Real Madrid, Barcelona, Milan gibi devler dünya turuna çıktığı vakit, idmanlarını bile on binler izliyor. Roberto Carlos’lu Fenerbahçe’nin, bırakın Avrupa’yı, dünyanın herhangi bir yerine gittiği vakit göreceği ilgiyi siz düşünün. Roberto Carlos ile forma satışlarında patlama olacak. Yöneticiler en az 100 bin Roberto Carlos forması için kolları sıvadılar. Geçen sene 30 bin olan kombine biletlerin de 40 bine çıkması bekleniyor. Peki bu kadar büyük bir dünya yıldızı nasıl oldu da Fenerbahçe’ye geldi. Cevabı: Fenerbahçe’nin büyüklüğü...

SİHİRLİ TELEFON

Çünkü Roberto Carlos da kafasına taktığını yapan Aziz Yıldırım gibi inatçı bir yapıda... Bu transferin gerçekleşmesini sağlayan ilk neden, Roberto Carlos’un geçen sene verdiği sözün arkasında duruşu... Capello’nun, Real’den ayrılmasına izin vermemesi üzerine sinirlenen ve o gün “Ben Fenerbahçe’ye gelip top oynayacağım” diyen Roberto Carlos, bıkmadan usanmadan bir yıl sabırla bekledi. Devamlı “Beni ne zaman alıyorsunuz” diye yöneticileri aradı. Hatta ciddi sakatlık geçirdiği günlerde, “Türkiye’ye gelip İstanbul’u görmek istediğini” söyledi. F.Bahçeli yöneticiler, “Takımın havasının bozulmaması, Real Madrid’in yanlış anlamaması” için hep olaya uzak durdu. Ama sonunda öyle bir şey oldu ki, Baliç’in Real Madrid’e transferini yapan Carlos’un menajeri Dino, iki gün önce Başkan Aziz Yıldırım’ı arayarak, “Carlos Real Madrid’den kesin olarak ayrılıyor. Sekiz kulüp istiyor ama onun aklı fikri Fenerbahçe’de” dedi. İşte bu sihirli söz üzerine Dino, İstanbul’a çağrıldı.. Real Madrid’in bir yıl sözleşmesini uzatması için teklif ettiği 4.5 milyon euroyu kabul etmeyen Roberto Carlos, Fenerbahçe’ye verdiği sözü tutarak bu rakamın çok altında iki yıllık sözleşme imzaladı. Hatta Real Madrid Futbol Direktörü Predrag Mijatovic’in “Seninle iki yıllık sözleşme imzalayalım” teklifini de “On yıl deseniz yine olmaz” diyerek kabul etmedi.

FENERİ UÇURUR

Bir Şey daha söyleyeyim, dünya yıldızı Roberto Carlos aldığı para ile şu anda Fenerbahçe’nin en pahalı futbolcusu değil. Üstelik bonservis bedeli de olmamasına rağmen. Dino ile konuştum.. “Carlos için para değil, huzur önemli. Kafasına taktığı bir şey olursa onu mutlaka yapmak ister. Söz verdi, sözünün arkasında durdu” dedi. Küçük bir araştırma yaptım. Eski futbolcular, “Carlos Fenerbahçe’yi uçurur. Türkiye liglerinde tek ayağı ile oynar. Çok gol atar. Özellikle uzaktan sert şutlarında Allah rakip kalecilerin yardımcı olsun” dediler ve “Bu sene Fenerbahçe taraftarları Şükrü Saracoğlu Stadı’na sığmaz. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu da bu ünlü futbolcuyu izlemek için Fenerbahçe’nin maçlarına giderler. Anadolu takımları da kendi sahalarında Fenerbahçe maçlarında hasılat rekorları kırarlar” iddiasında bulundular. Peki bu kadar ünlü futbolcu uyum sağlar mı! Yoksa Ortega gibi mi olur! Onu da Dino anlattı: “Asla kaprisi yoktur. Sıcakkanlı ve güler yüzlüdür. Fenerbahçe seyircisi Carlos’u, Carlos da sahada arkadaşlarını ateşler”. Her sene bir yıldız futbolcu alarak çıtayı yükselten Fenerbahçe, Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızı ile Türk halkının hayal gücünü de genişletti.

--------------------------------------------------------------------------------

Bütün dünya çalkalandı

Dünyanın en büyük haber ajansları AFP, AP ve Reuters, UEFA’nın resmi internet sitesi, BBC ve Eurosport, İspanyol Marca ve As gazeteleri, İngiliz Skysports, Sun, Mirror, Alman Kicker, Bild, İtalyan La Gazetta, Rus Pravda, Brezilya’nın Globo... Listeyi Avustralya’dan Asya’ya, Kuzey Amerika’dan Güney Amerika’ya kadar uzatmak mümkün. Fenerbahçe, Roberto Carlos transferi ile bütün dünya medyasının manşetlerine çıktı. UEFA internet sitesinde Avrupa’da daha iddialı olmak isteyen Roberto Carlos’lu Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile karşılaşabileceğine dikkat çekti. Eurosport ise Fenerbahçe’nin İngiliz ekiplerini geride bırakarak Brezilyalı yıldızı renklerine bağladığını vurguladı. BBC’de “Roberto Carlos Fenerbahçe için hazır” başlığını attığı haberde, İspanya’da Real Madrid formasını 11 yıl taşıyarak kulüp rekoru kıran Dünya Kupası sahibi, Brezilyalı yıldızın artık Türk ekibi Fenerbahçe’de forma giyeceğini duyurdu.

--------------------------------------------------------------------------------

3 numaralı formalara hücum

Fenerbahçe, sözleşmesinin mürekkebi kurumadan Roberto Carlos’un 3 numaralı formalarını Fenerium Mağazaları’nda satışa çıkardı. Roberto Carlos’un satışa çıkan sarı-lacivert formasının arkasında “r.carlos” yazıyor. Sarı-Lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği formalardan çubuklular 58, 100. yıllar 116 ve gri formalar da 86 YTL’den satışa sunuldu. Fenerbahçe yönetimi, kombine kart satışlarında da patlama yaşandığını açıkladı.

En büyük Fener

Roberto Carlos, Fenerbahçe forması giymeden Türkçe konuşmaya başladı. Brezilyalı futbolcu, transferinin resmiyet kazanmasının ardından FBTV’ye bağlanıp, Türkçe “En büyük Fenerbahçe, şampiyon Fenerbahçe. Fenerbahçe’de birçok gole imza atacağım” dedi. “Evet, Türkiye’de Fenerbahçe’de oynayacağım. Beni transfer etmek için en fazla ilgilenen kulüp o oldu ve geleceğe ilişkin kalkınma projeleriyle beni ikna ettiler” diyen Carlos, İngiliz, İtalyan ve diğer ülkeden teklif almasına rağmen Fenerbahçe’yi tercih etmesinde Zico’nun da önemli bir rol oynadığına dikkat çekti. Roberto Carlos, “Fenerbahçe büyümeye devam etmek istiyor ve onlara yardımcı olmak için heyecanlanıyorum. İyi bir dönemde olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 16:49

F.Bahçe 16 takımı geride bıraktı !..

Roberto Carlos’un menajeri Dino Pasaliç, Carlos için 16 teklif aldım. Hatta son teklifte Milan’dan gelmişti. Ancak biz Fenerbahçe’yi seçtik dedi.

Best FM’de yayınlanan Gazor programında Spor Servisinden Özkan Öztürk’e konuşan Pasaliç, 2 yıldır Roberto’ya Fenerbahçe’den, Türkiye’den ve Fenerbahçe taraftarından bahsediyorum. Tam 16 teklif aldım Carlos için. Son teklifte Milan başkanı Galliani’den geldi. Ancak Galliani de bu transfer için çok geç kaldıklarını itiraf etti. Zaten buradaki bütün gazeteler de Fenerbahçe’nin çok büyük bir iş başardığından bahsetti diye konuştu.

Pasaliç son olarak, eğer Fenerbahçe’nin benden başka futbolcu talepleri de olursa her türlü teklife açığım dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 17:51

İbrahim Toraman, F.Bahçe'ye mi gidiyor?

Resim
F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ile Beşiktaşlı İbrahim Toraman, İzmit’te görüştü. Yeni

Kartepe'deki Green Park Otel'e saat 11.45'te önce Ali Koç geldi. Daha sonra da İbrahim Toraman, yanında menajeri olduğu iddia edilen bir kişiyle birlikte otele girdi.

Ali Koç ve İbrahim Toraman, kış sezonu sona erdiği için fazla yoğunluk olmayan otelin lobisinde yaklaşık 15 dakika görüştü. Görüşmenin ardından Koç, saat 12.20'de otelden ayrıldı. Bir süre sonra da milli oyuncu oteli terketti.

kaynak:hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 10:29

Son bomba Carew!
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Aston Villa'nın golcü futbolcusu John Carew ile anlaştığı iddia edildi. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen fakat beklenen performansı gösteremeyen Carew Türkiye'den Fransa'nın Lyon takımına transfer olmuştu.

LİG TV'nin haberine göre Mateja Kezman'ın yanına uzun boylu bir santrafor arayan Fenerbahçe, Carew'de karar kıldı. Fenerbahçe'nin 3+1 yıllığına Carew ile anlaştığı, Norveçli futbolcu için Aston Villa'ya 6 milyon Euro bonservis ücreti, Carew'e ise yıllık 3 milyon Euro vereceği iddia edildi. Fakat bu transfer iddiaları yönetim ve futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri tarafından doğrulanmadı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21911
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 22:55

Carlos rötar yapacak

2007-2008 futbol sezonunun hazırlıklarına 2 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos İspanya liginin geç bitmesi nedeniyle tatile geç çıktığı için Avusturya kampının ortalarında takıma dahil olacak.

Sarı-lacivertlilerde, ilk olarak sağlık kontrolleri yapılacak. Takım, kontrollerin ardından başlayacak hazırlık döneminde, ilk 1 haftayı İstanbul'da geçirdikten sonra 9 Temmuz Pazartesi günü kamp için Avusturya'ya gidecek.

Milli takımlarda bulundukları için tatile geç başlayan futbolcular ve yeni transfer Roberto Carlos takıma, daha sonra katılacak. Geçen sezonu Real Madrid formasıyla tamamlayan ve İspanya liginin geç bitmesi nedeniyle tatile yeni başlayan Carlos'un Avusturya kampının ortalarında takıma dahil olacağı bildirildi.

Sezon sonunda sol dizinden ameliyat edilen Stephen Appiah'ın da tedavisi nedeniyle çalışmalara 1-2 gün daha geç başlayacağı ifade edildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen canstein » Prş Haz 28, 2007 23:22

Fenerbahçeli arkadaşlar bayağı fazlaymış doğrusu :)

İyi takım kurduk.Umarım,transfer başarımız,istatistiklere de yansır :wink:
Bir kedinin bile yaşama amacının olduğu dünyada,boş işlerle uğraşmak,ahmaklığın en büyük örneğidir.

Senin de kovaladığın bir tweety var mı genç?!
Kullanıcı küçük betizi
canstein
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen Veled » Cum Haz 29, 2007 15:01

Ümit Karan yalanlanmadı
Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bugün bazı gazetelerde çıkan transfer haberlerini yalanlarken Ümit Karan haberlerine ise yorum yapmadı.

Sarı-lacivertli kulüp özellikle Carew ile ilgili haberlerin gerçek olmadığını, Fatih Tekke ile ilgilenmediklerini belirtirken, gazetelerde bugün manşetten giren 'Ümit Karan Fenerbahçe'ye gidiyor" haberleriyle ilgili bir yorum yapmaması dikkat çekti.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x