Fenerbahçe | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 19:14

Yine karşılaştılar!

Dün gece Atatürk Havalimanı'na aynı anda inen Beşiktaş'ın yeni transferi Cisse ile Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin yine karşılaştı. İki futbolcu bu kez sağlık kontrolünden geçerken yüz yüze geldiler. Cisse'nin sağlık kontrolünden geçtiği sırada hastaneye gelen Ali Bilgin de sağlık kontrolünden geçti. Dün Cisse'yi bekleyen Beşiktaşlı taraftarların Ali Bilgin'i havaalanında görmeleriyle kısa süreli bir tansiyon yaşanmıştı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Edouard Cisse, sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur'un eşlik ettiği Fransız futbolcu, Özel Acıbadem Hastanesi'nde çeşitli kontrollerden geçti.

Cisse, MR çekimiyle başlayan kontrollerde çeşitli servislerde muayene olduktan sonra son olarak efor testine girdi. Fransız oyuncu, öğleden sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilecek törende siyah-beyazlı ekiple sözleşme imzalayacak

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22078
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 19:14

Ali'den mutlusu yok !..

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin, sarı-lacivertli kulüple anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sağlık kontrolünün ardından kulübe giderek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezen gurbetçi futbolcu, transferiyle ilgili internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağı ifade etti.
Takımın değişmez oyuncularından birisi olmak istediğini kaydeden Ali, şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Daha önce Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda maça çıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem bir stat. Fenerbahçe'nin kadrosu yıldızlarla dolu. Hepsi de birbirinden yetenekli oyuncular. Fenerbahçe taraftarının takıma verdiği destek de olağanüstü. Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister. Böyle bir takımla, böyle bir statta, böyle muhteşem bir seyirci karşısında oynamak, bana büyük mutluluk verecek. Artık her şey Fenerbahçe için. Yeni sezon başlayınca çok çalışıp, formayı kapmak ve takımın değişmez oyuncularından olmak artık tek hedefim. Bu yıl Fenerbahçe'yle büyük hedeflere koşacağız ve başarılı olacağız."

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22095
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 19:15

F.Bahçe'de arayış sürüyor !..
Hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer iddialarına şimdi de Fransa şampiyonu Lyon'un yıldız oyuncularından biri eklendi !.. L'Equippe, Lyon'dan gönderilmesi beklenen Sidney Govou'yu Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediğini öne sürdü.

Lig TV'nin haberine göre Fransız basını, Govou'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin aynı futbolcuya talip olan diğer kulüplerin bir adım önüne çıktığını yazdı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22068
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 19:50

Ali'den mutlusu yok !..

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin, sarı-lacivertli kulüple anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sağlık kontrolünün ardından kulübe giderek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezen gurbetçi futbolcu, transferiyle ilgili internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağı ifade etti.
Takımın değişmez oyuncularından birisi olmak istediğini kaydeden Ali, şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Daha önce Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda maça çıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem bir stat. Fenerbahçe'nin kadrosu yıldızlarla dolu. Hepsi de birbirinden yetenekli oyuncular. Fenerbahçe taraftarının takıma verdiği destek de olağanüstü. Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister. Böyle bir takımla, böyle bir statta, böyle muhteşem bir seyirci karşısında oynamak, bana büyük mutluluk verecek. Artık her şey Fenerbahçe için. Yeni sezon başlayınca çok çalışıp, formayı kapmak ve takımın değişmez oyuncularından olmak artık tek hedefim. Bu yıl Fenerbahçe'yle büyük hedeflere koşacağız ve başarılı olacağız."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 20:49

İŞTE TUNCAY GERÇEĞİ!..
Fenerbahçe yönetiminin Tuncay’ı silmesinin perde arkası... İşte gerçekler

F.Bahçe yönetiminin Tuncay’ı silmesinin perde arkası
1- Middlesbrough’la anlaştı, Aziz Yıldırım’a haber bile vermedi.

2- Asbaşkan Ali Koç’un telefonlarına yanıtlamadığı gibi geri de dönmedi

M.Brough’la Avrupa macerasına başlayan Tuncay Şanlı giderken adeta gemileri de yaktı gitti. Kimileri tebrik etti, kimileri eleştirdi ama F.Bahçe yönetimi sarı-lacivertli kulübe mal olmuş bu ismi 2 hareketinden dolayı adeta aforoz etti. İşte Tuncay’ın şampiyonluk kliplerinden bile çıkarılmasının perde arkasında yatan nedenler.

BAŞKAN BOZULDU

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım transferi konusunda bire bir görüştüğü Tuncay’a bir baba gibi nasihat etti... “F.Bahçe’de R.Carlos gibi bir oyuncuya kaptanlık yapacaksın. Lefter, Can Bartu ve Cemil Turan gibi tarihe geçme şansın var. Gideceğin takım F.Bahçe’den büyük değil. Gel kararını tekrar gözden geçir” dedi. Ancak Şanlı kararını vermişti. Tuncay için her türlü fedakârlığa hazır olan Aziz Yıldırım’ı asıl kızdıran olay ise Tuncay’ın Middlesbrough ile anlaştığını oğlu gibi gördüğü oyuncudan değil de basından öğrenmesi oldu.

CEVAPSIZ ÇAĞRILAR

Tuncay, Başkan Yıldırım gibi Asbaşkan Ali Koç’u da çok kırdı. Koç, Tuncay Şanlı’yı o kadar çok seviyordu ki, her platformda Tuncay’la beraber oluyordu. Geçtiğimiz son doğum gününde de Ali Koç, Develi’deki yemeğe katılmış, hediyesini de Tuncay’a bizzat vermişti. Tuncay da Ali Koç’a büyük saygı duyuyordu. Transfere karışmayan Ali Koç’un Tuncay konusunu bitirmesi bekleniyordu. Koç’un transfer zirvelerinde 3 kez aradığı Tuncay telefonu açmadığı gibi geri de dönmedi. Koç buna çok içerledi. İpler bu iki olayla koptu.

VATAN / FERUDUN NİĞDELİOĞLU
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=30282
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 11:21

Serhat direkten döndü

Fenerbahçe'de "Çok gizli" yürütülen transfer görüşmeleri, Serhat Akın'ın, "Özür" inadına takıldı. Fenerbahçeli yöneticiler, Daum'la yıldızı barışmadığı için Fenerbahçe'den ayrılarak Anderlecht'e giden Serhat Akın'a "Başkan Yıldırım'la konuşup özür dile" dediler. Yıldız oyuncu, "Ne yaptım ki, özür dileyeyim" deyince transfer yattı..

Sabah Gazetesi'nden Deniz Derinsu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de "çok gizli" yürütülen Serhat Akın transferi Serhat'ın inadı yüzünden sonuçsuz kaldı. Geçtiğimiz günlerde iki Fenerbahçeli yöneticinin, 2004-05 sezonunun sonunda Fenerbahçe'den Belçika'nın Anderlecht takımına giden eski oyuncuları Serhat Akın'la masaya oturduğu bildirildi. Golcü futbolcunun transferi ile görüşmeler çok gizli tutuldu.

"BAŞKAN KIRGIN OLABİLİR"
Yıldız oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda yıllık 800 bin euro karşılığında anlaşma sağlandı. Ama F.Bahçeli yöneticilerin bir şartı vardı: "Sen takımdan ayrılırken tatsız olaylar yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım sana kırgın olabilir. Şimdi senden gidip kendisiyle konuşmanı ve özür dilemeni istiyoruz. Bizim için anlaşma tamam. Eğer özür dilersen başkan da onay verir ve transferin gerçekleşir." Ama Serhat yöneticilerin bu teklifini "Ben özür dileyecek hiçbir şey yapmadım. Zaten ayrıldıktan sonra da görüşmeler oldu ve bütün sorunlar halledildi. Niye özür dileyeyim?" diyerek geri çevirdi ve transfer yattı.
İSTİFASINI VERMİŞTİ!
Serhat, 2002-03 sezonunda F.Bahçe'de oynarken takımın kötü gidişi üzerine devre arasında yönetime istifa mektubu yollayarak tarihe geçmişti. Yıldız oyuncu, istifa mektubundan sonra oynamaya da devam etmişti.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 16:03

Appiah nereye koşuyor?

Fenerbahçe'nin Ganalı yıldız futbolcusu Stephen Appiah'ın, İngiltere Premier League takımlarından West Ham'a olası transferini görüşmek için Fenerbahçe'den izin istediği ileri sürüldü.

Skysport'un internet sitesinde verilen habere göre "ghanaweb.com" sitesine açıklama yapan 26 yaşındaki Ganalı futbolcu, "West Ham benimle gerçekten ilgileniyorsa, Fenerbahçe'nin benim için verilen teklifi ve diğer teklifleri dinlemesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

"Çocuklarımın eğitimi için İngiltere'ye gitmek istediğim herkes tarafından biliniyor" diyen Appiah, geçen sezonun başında Avrupa'nın üst düzey kulüplerinden gelen teklifleri, takıma ve taraftarına duyduğu sevgi neticesinde, kulübün şampiyonluğuna katkı sağlayabileceği düşüncesiyle reddetiğini belirtti.

Appiah, Fenerbahçe'de sakat sakat oynadığı günleri hatırlattı ve kulübün, kendisinin çıkarlarını da düşünmesi ve sunulan teklifleri gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

Ganalı futbolcu, "Tüm kalbimle oynadım. Bir yıllık daha kontratım olmasına rağmen benim çıkarlarımı da düşünmeleri adil olur" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22664
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:09

Appiah nereye koşuyor?

Fenerbahçe'nin Ganalı yıldız futbolcusu Stephen Appiah'ın, İngiltere Premier League takımlarından West Ham'a olası transferini görüşmek için Fenerbahçe'den izin istediği ileri sürüldü.

Skysport'un internet sitesinde verilen habere göre "ghanaweb.com" sitesine açıklama yapan 26 yaşındaki Ganalı futbolcu, "West Ham benimle gerçekten ilgileniyorsa, Fenerbahçe'nin benim için verilen teklifi ve diğer teklifleri dinlemesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

"Çocuklarımın eğitimi için İngiltere'ye gitmek istediğim herkes tarafından biliniyor" diyen Appiah, geçen sezonun başında Avrupa'nın üst düzey kulüplerinden gelen teklifleri, takıma ve taraftarına duyduğu sevgi neticesinde, kulübün şampiyonluğuna katkı sağlayabileceği düşüncesiyle reddetiğini belirtti.

Appiah, Fenerbahçe'de sakat sakat oynadığı günleri hatırlattı ve kulübün, kendisinin çıkarlarını da düşünmesi ve sunulan teklifleri gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

Ganalı futbolcu, "Tüm kalbimle oynadım. Bir yıllık daha kontratım olmasına rağmen benim çıkarlarımı da düşünmeleri adil olur" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22664
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:23

“Kalbim hala F.Bahçe'de“

Fenerbahçe'den, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay Şanlı, "Kalbim hala hala Fenerbahçe ile atıyor "dedi

Milli futbolcu yeni takımının kamp yapacağı Avusturya'nın Viyana şehrine gelerek otele yerleşti.Gece geç saatlerde Viyana'ya gelen milli futbolcuyu havalimanında teknik direktörü Gareth Southgate karşıladı. Kalacağı otele gelen Tuncay basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şuanda geçte olsa kampa katıldım. Son derece mutluyum. İlk antrenmanıma çıkacam. Takım arkadaşlarımla tanışacağım. Hocam beni havalimanında karşıladı. Bu bana gurur verdi. Kendisi ile konuştuk. Benden beklentilerini yerine getirmeye çalışacam. Hocamın isteklerini yerine getirmek için çalışacağım." dedi.

Tuncay, profesyonel bir iş yaptıklarını da belirterek, "Ben burada sadece kendi adıma değil Türkiye adına da mücadele edeceğim. Kendimi de Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil edeceğim. Hocamın benimle ilgili sözlerine teşekkür ederim. Yeteneğim var. Kalbimle oynayacağım. Sahaya çıktığım zaman yüreğimle oynuyorum. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı unutamam. Fenerbahçe sevgisi hiç bir zaman bitmez. Ben sadece Fenerbahçe formasını çıkardım, kalbimden sevgisi hiç bir zaman çıkmaz. Çok iyi bir hocaları ve iyi bir kadroları var, başarılı olacaklardır. Ben onlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

SOUTHGATE: "TUNCAY KALBİYLE OYNUYOR"
Bu arada Tuncay'ın teknik direktörü Gareth Southgate yıldız futbolcuya övgüler yağdırdı. Southgate, " Tuncay çok hırslı ve kabiliyetli bir futbolcu. Ama bunun yanı sıra kalbinden oynayan bir futbolcu. Taraftarı ile çok iyi iletişim kurabildiğini gördük. Aynısını bizim taraftarımıza da göstereceğini ve taraftarımızı ateşleyeceğini umuyorum. Biz de genç bir takımız ve ileride başarılı olmamız için büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tuncay her yerde oynayabilir, henüz nerede oynatacağıma karar vermedim." dedi.

Tuncay Şanlı'yı havaalanına giderek karşılayan genç teknik adam, daha sonra şöyle konuştu;

"Onu Fenerbahçe'de ve Türk milli takımında oynarken izledik. Yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Onun için biraz zor olabilir ama umarım İngiltere Premier Lig'ine çabuk uyum sağlar. Çok farklı mevkilerde oynayabiliyor. Teknik yetenekleri de oldukça iyi. Futbol oynarken yüreğini ortaya koyuyor. Bu da onun Middlesbrough taraftarları arasında oldukça popüler yapacaktır.

İlk işimiz Tuncay'ın bizim çalışma tarzımıza uyum sağlaması, kendini rahat hissetmesi ve en iyi şekilde oynayabilmesine yardımcı olmaktır. Onun için yeni bir teknik direktör ve yeni bir lig olacak. Biz de ona elimizden geldiği kadar yardım etmeliyiz.

İngiltere de başka bir takıma ya da İspanya Ligi'ne gitmek isterse diye birşey yok. Çünkü daha takımda hiç maç oynamadı. İyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz. İnsanlar onun takımda nasıl oynayacağını izleyecek ve görecek. Biz iyi bir takım oluşturmak için onu transfer ettik. Middlesbrough takımını çok daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Genç bir takımız ve kendimizi geliştirmek istiyoruz."

Tuncay yeni takımı ile bugün ilk antrenmanına çıkacak.

lig tv haber
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:57

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de

Transfer gündeminin göze batan isimlerinden olan Gençlerbirliği OFTAŞ'ın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül, Fenerbahçe'yle anlaştı. Lig TV'nin haberine göre Gençlerbirliği OFTAŞ takımının sağ kanadında görev yapan genç futbolcu Fenerbahçe ile her konuda anlaştı.

Gençlerbirliği Kulübü genel menajeri Cem Onuk daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Gökhan Gönül'ü resmen istediğini açıklamıştı.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündeminde olan genç futbolcu takımının Turkcell Süper lig'e çıkmasında büyük katkı sağlamıştı. Bonservisi Gençlerbirliği Kulübü'nde olan Gökhan, Gençlerbirliği OFTAŞ'da kiralık olarak forma giyiyordu.

(Ligtv.com.tr)

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22674
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 9:58

Araya Fenerbahçe girdi!

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız Lincoln'den sonra kadrosuna katmak istediği iddia edilen Schalke 04'ün Alman golcüsü Kevin Kuranyi için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği belirtiliyor.

Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'nin, Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen Alman golcü Kevin Kuranyi için 15 milyon euro önerdiğini yazdı. Gazete, Fenerbahçe'nin iki haftadır Kuranyi transferi için girişimlerde bulunduğunu da aktarırken, Kuranyi'nin Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun da gözdesi olduğunu savundu.

Bild Gazetesi, Schalke 04 Kulübü'nün ise iki hafta önce Kuranyi'yi kesinlikle satmayacağını açıklamasına karşın, Fenerbahçe'nin 15 milyon euroluk önerisinden sonra fikrini değiştirebileceğini ima etti.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 14:33

Cassano'dan Fener'e ret!

Forvet hattı için arayışlarını sürdüren ve son olarak La Liga Şampiyonu Real Madrid'in 25 yaşındaki yıldız oyuncusu Antonio Cassano'yla görüşen Fenerbahçe'nin teklifi Cassano'dan geri döndü.

Sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in İtalyan golcüsü Antonio Cassano için yaptığı transfer teklifi Real Madrid'in olumlu yaklaşımına rağmen, futbolcu tarafından reddedildi. Fenerbahçe'nin yaptığı 3 milyon sterlinlik teklifi kabul etmeye hazır olan Real Madrid, yıldız oyuncunun ve menajeri Giuseppe Bozzo'nun teklifi reddetmesi üzerine anlaşmadan vazgeçti.

Bu arada, Cassano'ya adeta kapıyı gösteren Real Madrid'in başkanı Ramon Calderon Cassano için, "Önümüzdeki sezon onun bizimle oynayacağını düşünmüyorum" dedi.

Başkent ekibinin, Cassano'nun yerine Javier Saviola'yı transfer etmeyi düşündüğü bildirilirken Cassano'nun ise İtalyan ekiplerinin tekliflerine sıcak baktığı vurgulandı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22722
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 14:34

Schalke'den Appiah haberlerine tepki

Appiah konusunu kapattıklarını açıklamasına karşın hala Appiah ile ilgilendikleri yönünde haberler çıkmasına Schalke'den tepki geldi. Schalke 04, Fenerbahçeli Stephen Appiah'la ilgilendiği şeklindeki haberleri yalanladı.

Schalke 04 menajeri Andreas Müller, Kicker adlı spor dergisine yaptığı açıklamada, "Bu söylentilerden sıkıldım. Appiah konusunun kapandığını söylemiştim. Bu konuyu ikide bir açmanın anlamı yok" dedi. Schalke 04'ün mali sorumlusu Josef Schnusenberg de Appiah hakkında yapılan spekülasyonların hiç birinin doğru olmadığını, bu oyuncuyla herhangi bir anlaşma sağlamadıklarını belirtti.

Kölner Express gazetesi, Schalke 04'ün Appiah ile anlaşmaya vardığını yazmıştı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22721
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 14:46

Gökhan resmen Fenerli!

Transfer harekatını sürdüren Fenerbahçe Gençlerbirliği OFTAŞ'tan Gökhan Gönül'e imza attırdı. Bugün basın önünde yapılan imza töreninde Gökhan Gönül kendini resmen Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

Asbaşkan Mahmut Uslu ve Genel Sekreter Vedat Olcay'ın katıldığı imza töreninde yönetici Hakan Dinçay da hazır bulundu.

Mazisi şampiyonluklarla dolu Fenerbahçe kulübüne gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, "Bana kapılarını açan, beni buraya layık gören sayın başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim. 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

İmza törenine 77 numaralı formasıyla gelen Gökhan, törenin ardından saha içinde basın mensuplarına poz verdi. Mahmut Uslu, Gökhan'ın transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasının sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirterek, "4 yıllık kontrat yaptık. Fenerbahçe'ye uzun dönemde hizmet edecek genç bir arkadaşı kadromuza kattık. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gökhan Gönül'ün önümüzdeki günlerde, Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılması bekleniyor.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22699
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 16:14

Cassano'dan ret, Fener'den yalanlama!

Forvet hattı için arayışlarını sürdüren ve son olarak La Liga Şampiyonu Real Madrid'in 25 yaşındaki yıldız oyuncusu Antonio Cassano'yla görüşen Fenerbahçe'nin teklifi Cassano'dan geri döndü. Fenerbahçe ise bu oyuncuyla ilgilendiğini yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in İtalyan golcüsü Antonio Cassano için yaptığı transfer teklifi Real Madrid'in olumlu yaklaşımına rağmen, futbolcu tarafından reddedildi. Fenerbahçe'nin yaptığı 3 milyon sterlinlik teklifi kabul etmeye hazır olan Real Madrid, yıldız oyuncunun ve menajeri Giuseppe Bozzo'nun teklifi reddetmesi üzerine anlaşmadan vazgeçti.

Bu arada, Cassano'ya adeta kapıyı gösteren Real Madrid'in başkanı Ramon Calderon Cassano için, "Önümüzdeki sezon onun bizimle oynayacağını düşünmüyorum" dedi.

Başkent ekibinin, Cassano'nun yerine Javier Saviola'yı transfer etmeyi düşündüğü bildirilirken Cassano'nun ise İtalyan ekiplerinin tekliflerine sıcak baktığı vurgulandı.

FENERBAHÇE YALANLADI
Fenerbahçe Kulübü, İtalyan futbolcu Cassano'yu transfer edeceklerine dair medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bazı gazeteler kulübümüzün Cassano ile ilgilendiğini ve transfer edeceğine dair haberlere yer vermişlerdir. Söz konusu haberler doğru değildir. Kulübümüz bu futbolcu ile ilgilenmemektedir" denildi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x