Fenerbahçe | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:34

Bild'ten ilginç iddia

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Schalke 04 takımında oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için kendisine 40 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Gazete, ''Türkler Kuranyi'yi 40 milyon euro'yla tavlıyorlar'' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon euro olduğu, bu teklifin daha sonra 15 milyon euroya çıkartıldığı, Kuranyi'nin kendisine de 40 milyon euro teklif edildiği belirtildi. Haberde, Schalke 04'ün menajeri Andras Müller'in, ''Kuranyi'yi dünyanın hiçbir ücretine satmayız'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.
Müller'in, daha önce yaptığı bir açıklamada da ''Ben intihar etmek istemiyorum. Kevin'in etrafında yeni bir takım oluşturmak istiyoruz'' şeklinde açıklamada bulunduğu hatırlatıldı.

Bu arada, Fenerbahçe'nin Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için, yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Kuranyi, geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, Zico gibi büyük bir teknik direktörün kendisini Fenerbahçe'ye almak istemesinden dolayı gurur duyduğunu, ancak Schalke'de çok rahat olduğunu, bu kulüpten ayrılmak için bir nedeni olmadığını söylemişti.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22854
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:48

"İstanbul'u düşünebilirim"

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Schalke'nin golcüsü Kevin Kuranyi, bu iddialar hakkında ilk kez konuştu. İki takımın da çok büyük ekipler olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Belki ilerde İstanbul'da forma giyebilirim" dedi.

Son günlerde gündemi meşgul eden transfer haberleri için çok açık konuşan Kuranyi, "Beğenilmek ve birileri tarafından istenmek güzel bir şey. Ama benim kontratım devam ediyor. Şu anda Schalke'den ayrılmayı düşünmüyorum. Fenerbahçe iyi bir takım. İyi futbolcuları var. Roberto Carlos yıldızlarından sadece biri. Lincoln benim çok iyi arkadaşım. Şu ana kadar İstanbul ile ilgili çok güzel şeyler anlattı. İlerde neden olmasın? Bir İstanbul takımında oynayabilirim" dedi.

Kuranyi, Fenerbahçe'yi mi, Galatasaray'ı mı tercih edersin sorumuza ise "İkisi de büyük takım. İsim vermek doğru olmaz. İleride düşünebilirim. Şu an için kesinlikle düşünemem çünkü Schalke'deyim. Kontratım devam ediyor ve burada yapmam gerekenler var, hedeflerim var" cevabını verdi.

Kaynak: DHA
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Tem 16, 2007 16:31

19.07.2007'de neler olacak?

Fenerbahçe'de gözler 19.07.2007 tarihine çevrildi. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin 100. kuruluş günü olan bu tarihte Fenerbahçe taraftarlarına sürpriz yapmak istiyor.

LİG TV'nin haberine göre Sarı Lacivertli camiada yönetimin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü bir yıldızı Perşembe günü kamuoyuna açıklayacağı sızan bilgiler arasında. Öte yandan Fenerbahçe'de Avusturya Kampına dün katılan Brezilyalı Yıldız Roberto Carlos kampa heyecan kattı. Carlos, dün yeni takımının hazırlık karşılaşmasını yedek kulübesinden takip ederken, imza dağıtmaktan yorulduğu gözlendi.

Dün akşam Avusturya üçüncü Lig takımlarından St. Pölten'i ile oynanan hazırlık maçında alınan sonuç ve aşırı sıcağa rağman gösterilen performanstan memnun olan Teknik Direktör Zico bu sabahki antrenmanı iptal ederek oyuncularına izin verdi.

Maçta başına aldığı darbe ile kaşı açılan Semih'in durumunun iyi olduğu açıklanırken, genç futbolcunun kısa süreli bilincinin kaybolduğu gözlendi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 19:16

Stoperde en güçlü aday Tolga!..

Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle Futbol Federasyonu'nun aldığı 6 + 1 kuralı nedeniyle yabancı transferi konusunda sıkıntıya düşen Fenerbahçe yerli bir stoperin alınması gündemde.

Teknik direktör Zico, Avusturya kampı başlamadan önce yaptığı açıklamada sağ bek ve stoper istediğini ifade etmişti. Defansın sağına Gençlerbirliği'nden Gökhan Gönül'ü alan Fenerbahçe'nin stoper bölgesi içinde bazı yerli futbolcular ile temas halinde olduğu ifade edildi.

Bu futbolculardan biri de Shaktar Donetsk'te forma giyen Tolga Seyhan. Tolga, daha önce 2003-05 yılları arasında Trabzonspor ve 2006 -07 yılında kiralık olarak Galatasaray forması giymişti.

Tolga Seyhan'ı gündemine alan Fenerbahçe yönetimi bu futbolcu ile kararı teknik direktör Zico'ya bırakacak. Zico'nun istemesi dururmunda ise Tolga Seyhan transfer edilecek. Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmesi durumunda satın alma önceliği ile birlikte 1 yıllık kiralık olarak transfer edileceği ifade edildi.

Ukrayna'daki yabancı kontenjanı yüzünden takımında fazla oynama şansı bulamayan Tolga Sehan ile ayrıca eski takımı Trabzonspor da ilgileniyor.

Schaktar ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tolga'nın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 19:17

Deivid'e karşılık Fatih

Transferin şampiyonu Fenerbahçemiz'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Forvette yoğunlaşan yönetim, Zico'nun uyarısıyla stoper de aramaya başladı. Bu doğrultuda yabancı oyuncular için yapılan girişimlerden şu ana kadar sonuç alınamadı. Yönetim, Zico'nun da onayını alarak rotayı yurt dışında oynayan iki Türk oyuncuya çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.

ZENİT, FATİH İÇİN DEİVİD'İ İSTEDİ

Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, Zenit'te oynayan Fatih Tekke için de temaslara başladı. Rus kulübünün Fatih'e karşılık sarı-lacivertlilerden Deivid'in yanı sıra 4 milyon euro istediği öğrenildi. Yönetimin bu talebe sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Kaynak: Sabah
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 19:17

Edu'ya İngiliz kancası

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de başarılı defans oyuncusu Edu Dracena'ya İngiltere'den talip çıktı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton ve Everton kulüpleri, başarılı defans oyuncusunu takipe aldıkları öğrenildi. Bolton ve Everton'ın, Brezilyalı futbolcu için resmi teklifi yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Ayrıca İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports da bu iki kulübün Edu ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, İngiliz ekiplerinden iyi bir teklif gelmesi halinde, yabancı sınırlaması nedeniyle Edu'nun transferine sıcak bakacağı belirtildi.

Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 15:43

İşte beklenen açıklama !..

"Fenerbahçe yönetimi dünya Fenerbahçeliler gününde büyük bir yıldızın transferini açıklayacak mı, açıklamayack mı?" Günlerdir herkesin merakla dile getirdiği bu soru yanıtını buldu.

Fenerbahce.org'da yapılan açıklama şöyle:
"Birkaç gündür birçok gazete kulübümüzün bugün yeni bir transfer açıklamasında bulunacağına dair iddialarda bulunmaktadır. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün şu an bir transfer çalışması ya da açıklaması yoktur."

YILDIZ İSİMLERE YALANLAMA
Bu arada Fenerbahce.org'da yapılan diğer açılmalarda da Fatih Tekke, Adriano, Cassano, Erdinç, Nihat Kahveci, Tolga Seyhan hakkındaki transfer iddiaları yalanladı.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 11:55

Zico stoper istiyor !..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico,yeni sezon için yavaş yavaş hazır duruma geldiklerini belirterek, "Bir stoper alabilirsek çok iyi olur" dedi.

Viyana yakınlarında, kamp yapılan otelin yemek salonunda konuşan Zico, yarın kamptakı son günlerinin olduğunu ifade ederek, "Olumlu bir kamp dönemi geçirdik. İstanbul'da fizik kondisyon üzerinde durduk, burada topla topla buluştuk ve teknik çalıştık. Özellikle ilk haftamızı çok iyi değerlendirdik. Sadece bizi sıcaklar etkiledi. Bunun dışında gayet güzel bir kamp geçiriyoruz. Yavaş yavaş hazır duruma geliyoruz. Kafamda biraz soru işaretleri var. Bunlar nedir diye sorarsanız, tüm oyuncularım ile birlikte kamp yapmak isterdim, ama Alex, Lugano, Appiah ve Carlos'tan yoksun çalışıyoruz. Bunlar benim kafamı karıştırıyor. Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bu dört oyuncu bizim için çok önemli oyuncular, onlarla birlikte çalışmak isterdim" dedi.

HERKESİN OYNAMA İHTİMALİ VAR, EN FAZLA CARLOS'UN
Oynamaması kesinleşen oyuncu olmadığını da belirten Zico, "Herkesin oynama ihtimali var. En fazla ihtimali olan Carlos'tur. Carlos'tan sonra Alex, Lugano ve Appiah geliyor. Carlos, fiziksel çalışmaların sonlarına doğru geliyor. Kısa bir süre sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkacak. Alex de döndüğünde takımla birlikte çalışacak hale gelecek. Lugano tatil süresini dolduruyor. Kafamı karıştıran nokta Appiah. Kendisi tam olarak iyileşmedi. Kim oynar kim yedek kalır, onun yorumunu şu anda yapamam. Önemli olan futbolcuların bir takımın sadece 11 kişiden ibaret olduğunu değil, en hazır olanın formayı giyebilyeceğini bilmeleridir" diye konuştu.

Teknik direktör Zico, "Fenerbahçe tek forvetle oynuyor" yönünde yapılan eleştiriler üzerine şu açıklamayı yaptı:
"Fenerbahçe maç başına 9-10 tane gol pozisyonu yakalayan bir takım, ligde gol kralı seçilmiş bir takım. Takımda dört beş tane ofansif oyuncu varken, nasıl oluyor da bu durumda Fenerbahçe tek forvetle oynuyor diyebiliyorsunuz. Bunu anlamıyorum. Serdar, Volkan ve Önder gol atmadı sadece. Penaltı olunca sizin için Önder'e attıracağım ki o da atmış olsun. Bu konuyu kapatalım artık. Kime ne görev verilirse onu yapar. Sadece ilerdeki oyuncular gol atar diye bir şey kalmadı futbolda. Bizim takım en fazla şans yaratan bir takım. Bunu göz önünde bulundurun."

BİR STOPER İHTİYACIM VAR
Takıma sadece bir stoper istediğini vurgulayan teknik direktör Zico, "Lugano, Edu ve Can var. Kullanabileceğim Önder ile zorda kalırsak kullanabileceğim Selçuk var. Bir stoper alabilirsek çok iyi olur. Elinizde opsiyon varsa, seçenek tercih etmek daha kolay olur. Önemli olan birden fazla seçenek olmasıdır" ifadesini kullandı.

Brezilyalı teknik adam, transferle ilgili olarak da, "Tranfser bitmiştir demeyeceğim. Şunları alacağız da demeyeceğim. Fenerbahçe ismine yakışan futbolcuyu imkan varsa alır. Bir futbolcu Fenerbahçe'ye gelmez demem. Son gün gelir, transferin son günü biter, ondan sonra Fenerbahçe transfer yapmaz derim sadece" açıklamasını yaptı.

Deivid'in bu sene daha farklı, istekli ve kendini göstermek istediğini belirten Brezilyalı tekniki adam, "Ortama iyice adapte olmuş durumda. Bazı şeyleri göstermek istiyor. Geçen yıl gönderilecek diye anılıyordu, ama hiç yılmadı ve çalışmasına devam etti. Her zamankinden daha istekli. Giydiği formanın hakkını vermek istiyor. Fenerbahçe'ye yardım etmek istiyor."

KAPTANLIK KONUSU
Zico, kaptanlıkla ilgili sorulan bir soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Her oyuncumuz aramıza katıldığında yeni kaptanımızı söylerim. Semih'in az şans gördüğü görüşüne katılmıyorum. Geçen yıl 11'de başladığı maçlar çoktur. Marco ile yaptığım görüşmede kaptanlık yapmak istemediğini söyledi. Karakterinin kaptanlığa yakın olmadığını ileri sürdü. Bir oyuncu kendini bir şey yapmaya yakın görmüyorsa, zorlamanın anlamı yok. Kaptanlık belli özellikler ister."

BİRİNCİ KALECİ SERDAR
Birinci kalecilerinin Serdar olduğunu da açıklayan tecrübeli teknik direktör, şöyle konuştu:
"Geçen sezon iki kaleci ile sezonu kapatmayı başarabildik. İkisi de ne kadar kaliteli olduklarını gösterdiler. Nitekim ikisi de milli oldular. Geçen yıl iki kaleci ile bitireceğiz desek, herkes güler geçerdi. Bu sene de ikisinin bize yeterli olacağını sanıyorum. İkisi de gayet başarılı ve yeterli kaleciler. Serdar şu anda genç olan olmayan herkese örnek olması gereken bir kalecidir. Geçen sene başladığında önünde iki milli kaleci vardı. Üçüncü kaleci olarak başladı. Her antrenmana maç gibi baktı, ciddi çalıştı, şansını en iyi şekilde değerlendirdi. Ligin sonunda büyük gelişme kaydetmişti. Serdar'ın bu gelişimi örnek olmalıdır. Birinci kaleci kendisidir ve bu ünvanı hakederek almıştır."

Arthur Zico, şu anda Mateus De Souza'nın ayrılmaya en yakın aday olarak gözüktüğünü belirterek, "Çok kaliteli bir oyuncu, ama önünde 7 tane daha yabancı oyuncu var. Kaliteli olsa da futbolda sıra vardır ve sıranızı beklemek zorundasınız. Gideceği bir takımda kendini geliştirebilir ve ileride Fenerbahçe'ye faydalı olabilir.
Mathius ilk geldiğinde görüştüm, ona yardım etmek istediğimi söyledim. Gelişmesi için herşeyi yapabileceğimi söyledim. Durumdan haberdar, çalışmalarına devam ediyor. Şans bulunca iyi değerlendiriyor. Söyleneni öğrenmek için davranıyor. Zamanla kendini geliştirir ve deneyim kazanır" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECAN VERİYOR
Zico son olarak, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarının kendisine çok büyük bir heyecan katacağını ve çalışma şevki vereceğini ifade ederek, "Benim ön elemede tercih edeceğim takm, kazanabileceğimizden emin olduğum takım olurdu. Tespit ettiğim bir şey var ki, intikam duygusu insanlara yerleşmiş şekilde. Geçen sene Dinamo Kiev'e elendik diye bu sene de aynı rakibi istiyoruz. Kendinizi kanıtlamak için intikam duygusuna sığınmamak gerekiir. Bu bizi geçen yıl Denizli'ye karşı etkiledi. Sonuçta gördük ki, bu olumlu bir şey değil. İntikam duygusu iyi değil. Saf duygularla yapmalıyız bunu. Kiev'i çekersek, onlara daha iyi olduğumuzu gösterebiliriz, ama intikam duygusu ile değil."

Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 12:02

"Başarı için yabancı kontenjanı artmalı"

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Türk futbolunun Avrupa'da başarılı olması için, federasyonun yabancı oyuncu kontenjanını mutlaka artırması gerektiğini savundu.

Bitlis'e gelen ve kentte yaptıracağı çimento fabrikası için incelemede bulunan Özdemir, yaptığı açıklamada, Avrupa'daki maçlarda kadrolarında daha fazla yabancı oyuncu bulundurma yetkisinin kendilerine verilmesini istediklerini bildirdi.

Federasyonun yabancı kontenjanı hakkında aldığı son kararın 6+1 olduğunu anımsatan Özdemir, şöyle konuştu: "Şu an kadromuzda 8 yabancı oyuncu var. Yani bize tanınan kontenjandan fazla bir oyucumuz var. Verilen imkan neticesinde, artık yabancı oyuncu alma hakkımız yok. Dolayısıyla yabancı transferlerimiz şu an budur. Bununla beraber çok önemli iç transferleri gerçekleştirdik. Şu an takımımız Avusturya'da çalışmalara devam ediyor. İnşallah 22 Temmuz'da Türkiye'ye gelecekler. Turkcell Süper Lig başlayana kadar çalışmalarımızı burada devam ettireceğiz. Bir de Almanya'da süper kupa maçımız olacak. Bu maça kadar hazırlıklarımızı hızla devam ettireceğiz."

Yabancı kontenjanının sınırlamasından dolayı, yabancı oyuncu transfer etme şanslarının olmadığını belirten Özdemir, buna rağmen çalışmaların devam ettiğini, herhangi bir gelişme olduğu takdirde bunu kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

"YABANCI OYUNCULARI YURT DIŞI MAÇLARDA OYNATALIM"
Avrupa'da karşılaştıkları birçok takımın 13-14 oyuncusunun yabancı olduğunu vurgulayan Özdemir, şöyle devam etti: "Bizim, Futbol Federasyonu'ndan isteğimiz buydu. Türkiye'deki maçlarda 6 yabancı oyuncunun oynamasını doğru buluyoruz. Ama biz de yabancı oyuncu transfer etme sayısının artırılması konusunda teveccüh istiyoruz. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon gibi takımlar, Avrupa'da, UEFA'da, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Oradaki rakiplerimize baktığımız zaman, her birisinin kadrosunda 12 ve 18'e kadar varan yabancı oyuncu olduğunu görüyoruz."

Fenerbahçe ve diğer takımların, bu takımlarla aynı seviyede olmaları gerektiğini kaydeden Özdemir, Avrupa'ya çıktıklarında kadrolarında daha fazla yabancı oyuncu bulundurma yetkisinin kendilerine verilmesi gerektiğini ifade etti. Özdemir, "Yabancı oyuncuları yurt dışı maçlarda oynatalım. Türk takımları Avrupa'da bu rakipleriyle daha iyi mücadele etsin. İnanıyorum ki başarı böylece daha erken gelir" dedi.

Fenerbahçe'nin bu yıl çok önemli transferler yaptığını, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da çok başarılı olacağını söyleyen Özdemir, bu yıl Fenerbahçe'den Avrupa'da çok güzel sonuçlar beklediklerini bildirdi.

Özdemir, takım olarak başarı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, ilk olarak Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak ön eleme maçını alarak yollarına devam edeceklerini, muhtemelen güçlü bir rakiplerle karşılaşacaklarını, ama bunu başarmak için futbolcuların çok iyi hazırlandığını sözlerine ekledi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=23128
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 28, 2007 12:38

Yıldırım'dan yıldız sözü !..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ganalı yıldız Appiah'ın 2009 yılına kadar Fenerbahçe'de kalacağını belirtirken, Sarı-lacivertli taraftarlara bir yıldız oyuncu daha armağan edeceklerini söyledi.

İznik Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. yılını Safira Otel'de düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı. Geceye Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Gecede Sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'a yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gecede yaptığı konuşmada, daha önce yapılması planlanan 100. yıl kutlamalarının rahatsızlığı dolayısıyla yapılamadığını belirten Başkan Yıldırım, "Bundan bir ay önce bir gece yapılacağı söylenmişti, ancak ben rahatsızlığım nedeniyle gelemedim ve İznik Fenerbahçeliler Derneği 100. Yıl Gecesi iptal oldu. Tabi bu beni üzdü. Ancak, sayın Emniyet Genel Müdür Yardımcımız İznikli Emin Aslan bey beni aradı ve 'Bu gecede ben de olmak istiyorum, beraber olabilirmiyiz' dedi. Ben de '27 Temmuz Cuma gecesi olabilir' dedim ve bugün o değerli insanlarla birlikte bugün aranızdayım" diye konuştu.

"APPİAH 2009 YILINA KADAR F.BAHÇE'DE"
Ganalı yıldız Appiah'ın 2009 yılına kadar Fenerbahçe'de kalacağını belirten Başkan Yıldırım, "Kutlamalara geç kaldığım için taraftarlardan özür diliyorum. Yönetimle birlikte Appiah konusunda önemli bir toplantı yaptık. Birkaç gündür seyrediyorduk olayları, biz bildiğimiz bir noktada biteceğini bildiğimiz için herhangi bir harekette bulunmuyorduk. Appiah geldi, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu, kalmak istediğini söyledi. Appiah'a menejerlerinin nasıl bir oyun içinde olduklarını, kendisine oyun içerisinde oyun oynadıklarını söyledik. Kendisi de 2009 yılına kadar Fenerbahçe'de kalacağına dair söz verdi ve kalacak" dedi.

Başkan Yıldırım, Sarı-lacivertli takıma bir yıldız oyuncu daha transfer edeceklerini, bu konuda çalışmaların sürdürdüğünü kaydetti.

"F.BAHÇELİ OLMAK BİR AYRICALIK"
Fenerbaçeli olmanın çok büyük ayrıcalık olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Bu sözü 100. yılımızda çok söylemeye başladık. Çünkü Fenerbahçe olarak hepimizin seveceği bir takım oluşturmaya başladık. Bu takımla bundan sonra Türkiye'de şampiyonluklar alışkanlık haline gelecektir. Çünkü geçmişte devamlılık yoktu. Fenerbahçe tarihinde üç defa iki defa üst üste şampiyon oldu. Onun dışında şampiyonluğu yok. Şampiyon olduğu senenin ertesi gününde oyuncularımızı, antrenörlerimizi veya yönetimlerimizi değiştirdik. Ancak 8-9 senedir bir istikrar var. Hem hocalar hem yöneticiler bazında hem de taraftarın sahip çıkma bazında bir olgunlaşma oldu, istikrar oldu. Hepimiz artık Avrupa'da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bunu da açık açık söylemek istiyorum. Fenerbahçe, Avrupa'da hepimizin istediği başarıyı yakalayacak. Ama başarıdan önce ne anlıyoruz, bu çok önemli. Bir defa şampiyon olmak ve sonradan aşağılarda sürünmek değil, her defasında devamlı olmak lazım. Fenerbahçe de bunu yapacak güce geldi" diye konuştu.
Gecede bir konuşma yapan Galatasaray taraftarı olan İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ise, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayarak, "Ben bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe'nin büyük başarısını kutluyorum. Başarıları hem Türkiye'de hem de Avrupa'da daimi olsun. İtiraf edeyim ki bu orgonizasyonu kıskandım. Ancak birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum. İznik Fenerbahçeliler Derneği'ni özellikle kutluyorum.

Ben Galatasaraylıyım ancak gizli Fenerbahçeliler'in çok olduğuna inanıyorum. Ben Galatasaraylıyım ama iki tane çocuğum var, ikisi de Fenerbahçeli. Herhalde içeriden yıkmak bu demek" dedi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23488
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Ağu 02, 2007 19:45

Fenerbahçe stoperini buldu

Fenerbahçe teknik direktör Arthur Zico'nun ısrarla istediği stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Lig TV muhabiri Deniz Türker'in haberine göre Yasin Çakmak kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Zico'nun ısrarla istediği stoper mevkii için Yasain Çakmak'ın kulübüyle Çaykur Rizespor'la anlaşılmasına rağmen futbolcuyla sürdürülen pazarlıklar sonuçlandı. Yasin Çakmak, kendisini 3+1 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Ağu 07, 2007 13:01

Zico neden yabancı forvet istemedi ?

Beşiktaş’ı yenerek Süper Kupa’yı Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, yönetici Nihat Özdemir, Ali Yıldırım, Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu ve teknik direktör Zico sabah saat 04.00’te kadar süren transfer görüşmesi yaptılar.

akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberine göre yöneticilerin, “Başkan sabah 06.00’da yola çıkacaksın, geç oldu, istirahat edin” demesine rağmen Yıldırım, “Fenerbahçe daha önemli, transfer yapacaksak, bu akşam bunun kararını vermemiz lazım” diyerek, yönetici arkadaşları ile bir odaya kapandı.. Lobide ise, menacerler Christian, Bayram Tutumlu oturuyordu..

İYİ BİR SANTRFOR ALALIM MI?
Saatlerce süren toplantıda, yöneticilerin kafasından hava hakimiyeti olan uzun boylu bir santrfor vardı.. 10-12 milyon euroyu bile gözden çıkarmışlardı. Zico’ya “Ne diyorsun hoca, sana iyi bir santrfor alalım mı?” diye sordular.

Uzun süre yöneticileri dinleyen Brezilyalı hoca, “Bakın, her antrenör oyuncu ister. Hele sizin gibi iyi bir oyuncu almak isteyen yöneticiye kolay kolay hiç antrenör hayır da diyemez. Ama ben bu takıma güveniyorum. Çok güzel bir havamız var. Anderlecht’i de yenip, tur atlayacağımıza inanıyorum. Benim endişem, elimdeki yabancı oyuncu sayısının fazla olmasından. Şu anda yedi oyuncum var. Milyon dolarlar verip alacağınız bir yabancı oyuncu sadece Avrupa maçlarında oynayacak. Türkiye liglerinde yedek kulübesinde oturacak. Veya onu oynatıp başka yabancıyı oynatmayacağım. Bu da takımda sorun yaratabilir. Gelin siz bize güvenin, bu yabancı oyuncu transferini Anderlecht maçından sonraya bırakalım” diye konuştu.

ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
Yöneticiler, “Sakatlık olursa sıkıntıya düşmezmisin?” diye kafalarındaki endişelerin ikincisini sordular.. Zico, “Lugano ve Appiah gelince çok daha iyi olacağız. Kezman sakatlanırsa Deivid’i orada oynatırım. Yasin’i alınca da defansda kadrom genişledi. Lugano veya Edu sakatlanırsa Önder’i göbeğe çekerim. Elimde geniş, alternatifli ve kaliteli bir oyuncu kadrosu var. Ben milyon eurolar vererek alacağımız oyuncu ile takımın havasının bozulmasını istemiyorum, endişe duyuyorum” diye yabancı transfer istemediğini söyledi..

ŞUNU HİÇ UNUTMAYIN
Bu kez toplantı odasına doktor ve fizyo terapist çağrıldı. Onlara futbolcuların son durumları soruldu.. Appiah için “Sakatlığı geçiyor, kafasında da Avrupa’ya transfer yok. O defteri kapattı” sözünü duyunca, söze Zico girdi: “Appiah sağ kanatta oynar. O vakit de gol sıkıntısı çekmeyiz. Deivid’in oynama arzusu çok fazla. Geçen seneden de farklı. Kezman hırslı ve çok iyi çalışıyor. Şu anda belki istediği topları alamıyor ama, bu sorunu da çok kolay aşarız.. Ayrıca şunu hiç unutmayın. Bu takım geçen sene ligde en çok gol atarak, gol kralı çıkararak ve her maçta da en az 7-8 gol pozisyonuna girerek şampiyon oldu” deyince, Fenerbahçe yönetimi de Zico’ya güvenerek, almak istediği hava hakimiyeti olan olan uzun boylu bir santraforun transferinden şimdilik de olsa vazgeçti.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23974
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Ağu 07, 2007 19:48

Yeni forvet Anderlecht'e bağlı!

Fenerbahçe'de yabancı santrfor transferi Şampiyonlar Ligine endekslendi. Teknik Direktör Zico ile görüştükten sonra yabancı transferini donduran Sarı-Lacivertlilerin Anderlecht'i eleyip, Şampiyonlar ligine katılınması halinde golcü arayışlarını tekrar gündeme getirecekleri ifade edildi.

LİG TV'nin haberine göre Zico ile yapılan görüşmede Brezilyalı hocanın "Şu anda alınacak bir oyuncunun, Anderlecht maçına kadar takımla ne kadar uyum sağlacağı şüpheli... Oysa ben elimdeki kadroya güveniyorum ve bu kadroyla rakibimizi eleyeceğimize de inanıyorum" sözlerinin etkili olduğu ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertlilerde bu gelişmeler olurken, Appiah'a talip olan Schalke Kulübünün son olarak "Appiah artı 17 milyon euro verin, Kuranyi'yi alın" teklifini getirdiği belirtildi.

Alman basını Fenerbahçe'nin bu teklife de sıcak bakmadığı Schalke'ye "Appiah artı 10 milyon euro verip Kuranyi'yi alırız" yanıtı verdiğini iddia etti.

Ancak, Fenerbahçe yönetimi bu iddiaları doğrulamazken, Appiah'ın Sarı-Lacivertli yöneticilerin yanında menajerini arayarak, "Artık hiç bir transfer teklifiyle ilgilenmek istemiyorum. Gelen teklifleri bana iletme. Sadece Fenerbahçe'ye konsantre olmaya çalışıyorum" dediği ifade edildi.

Appiah'ın ayrıca Menajer Volkan Ballı'dan ilginç bir istekte bulunduğu ve Süper Kupa töreninde takıma madalyalardan bir tane de kendisine ayrılmasını talep ettiği öğrenildi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24028
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Önceki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x