Flaş gelişme ! DYP ve Anavatan birleşiyor

Genel & Güncel Konular

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Nis 18, 2007 19:35

Ağar'a bu saatten sonra güvenmen...

Erkan Mumcu'nun bir iki sefer açıklamalarını dinledim ama tam çözemedim açıkçası...

Birleşmeleri bi anlam ifade etmez diye düşünüyorum...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen MedceziR » Çrş Nis 18, 2007 19:49

Erkan Mumcu'nun bir iki sefer açıklamalarını dinledim ama tam çözemedim açıkçası

Evet, bu adamı bende çözemedim. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 18, 2007 20:03

Ancak ANAP ve DYP birleşmesi ancak oyların artmasına neden olur.Hem geçmişleri hemde liderlerin pasif ile akitf arasında kalan tutumları.Hele birde gelip milleti kalbinden vurup ,DP gibi efsaneleşmiş partiyi çağrıştıran ad kullanmasıda cabası olur(Zaten Mehmet Ağar kendilerinin doğuştan DP olduklarını ve DP'li öleceklerini söylemişti.Şimdi daha iyi anlıyorum bunun söylemesinin sebebini)
Hızlı Düzenle

Pisagor,bu halk bu numaraları çok gördü.Hala akıllanmadıysa bu halk diyecek hiçbir şey yok.
Bir tarafta Mistır Susurluk,diğer tarafta Isparta'yı satılığa çıkaan kısa süre öncenin AKEPElisi.İkincisinin zaten meclise girme şansı yoktu,hiçte olmadı.Millet bıktı ANAP'tan.Birincisinin meclise girme şansı yok,vardı ama "düz ovada siyaset"söylemlerine ısrar eden Mehmet Ağar bu şansı bitirdi.Bu halk RTE'den,DTP'den ve de Apo'dan farksız fikirleri olan bir genel başkana sırf MİLLİYETÇİ etiketi yüzünden meclise girecek oy vermez.
Şimdi bu iki AKP stepnesi parti(medya bu partilerin alabilecekleri oyları anketlerinde hep olduğundan yüksek gösteriyor)gerçeği bildikleri için "acaba birleşirsek meclise girer miyiz?"in arayışındalar.
Yoksa EFSANE DP hikayeleri apayrı bir tartışma konusu be Pisagor kardeş.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Pisagor » Çrş Nis 18, 2007 22:52

Çetin Taş, eyvallah .Efsane konusunu sadece olumlu düşünme.Ben her nekadar olumlu düşünsemde DP'nin efsane olmasını sebebini yaptığı icraatları ve söylemleri değil, başına gelen sonlarıdır.

Oy konusunda fikrim sabit ancak bunun uygun olması konusu elbette tartışılır.Hatta bunun yanlış olduğunu ve sömürü olduğunu düşünüyorum.

Geçmişleri karıştırmak her nekadar hoşuma gitmesede Ağar konusunda geçmişe bakmadan edemeyiz.Herşeyden önce şimdiki anlamı ile Tesbihle dolaşan adam meclise girmesini istemem.Susurlukta ölen Çatlı'nın resmi olarak gayriresmi bir eleman olması ve bu resmiyeti sağlayan Ağar'ın olması kendisinde sakınca doğuruyor.Kendisi bu yaptığı işlerle ASALA'ya karşı mücadele etmiş olabilir yada vatan hizmeti vs. bunları tam bilemediğim için birşeyler diyemem.Ama bu tip işlere girmiş olan insanların Meclise girmesi ve kendisinin yaptığı işleri Meclise girebilmeyi hak görmesi tamamen abestir.Sözleri "Düz ovada siyaset" gibi Doğuda oylara yönelik sözleri onu bitirebilir düşünsekte MHP'den medet bulamayanların ilk başvurdukları yer DYP oluyor.

Mehmet Ağar konusu açılınca aklıma Sadettin Tantan geliyor.İkiside Emniyet Müdürlüğünden çıkma ama yolları o kadar farklı ki.Sadettin Tantan'ı insanlar Yenibosnada elinde makineli ile operasyona giderken hatırlanırken Mehmet Ağar söylediğin gibi gayriresmiyeti sağlamakla tanınıyor.İçişleri Bakanı iken kendi partisini düşürecek kadar dürüst olan bir insanın mecliste olmayıp kurduğu parti ile unutulması üzülecek bir olaydır.Herhalde Tantan siyaset için çok ahlaklı idi.

Mumcu'yu bilmiyorum hatta bilmiyoruz.Isparta meselesini anlamadım ama bunlara dokundurmak yanlış olur.Bildiğim birşey hitap gücünün şuanki Liderler arasında en iyi olduğu söyleniyor.Ama hitap gücün bu kadar kuvvetli ve kendini halka açıklayamıyorsan birşeyler ters gidiyor.

Belki ikisinide uygun görmeyebilirsin ama belkide Matematikte olduğu gibi aynı ifadeler pozitif sonuçta doğurabilir. "- -" +

Halk konusuna gelince,20'ye yakın partinin(Şuanki sayısını net bilemiyorum) olduğu bir seçim yapılıyor.Basında 5 parti adı çıkıyor.Medya, İsterse bu partileri öv istersensövsün ama seçimde bu partiler etki alanında olur.Halk,sandıkta adını bile bilmedikleri partileri görüyor.Sonuç itibarı ile Medyayı(Yada onunda arkasındaki kuvveti)yanına alırsan Meclise girersin.Yok alamadın mı kendisi artık isterse çıkıp dağ'a siyaset yapsın, duyan olmaz
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Veled » Prş Nis 19, 2007 15:04

MedceziR, haber için teşekkür ediyorum eyvallah birleşseler de aynı iki parti olarak kalsalarda aynı değişen bir durum yok
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x