Forum

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Forum

İletigönderen karamustafa » Pzr Kas 30, 2008 23:05

Arkadaslar bu forumu yasatmaliyiz vede tanitimini yapmaliyiz bu nasil yapacagim?
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

Re: Forum

İletigönderen Ram » Pzr Kas 30, 2008 23:36

karamustafa yazdı:Arkadaslar bu forumu yasatmaliyiz vede tanitimini yapmaliyiz bu nasil yapacagim?

Yaşatmayalım, öldürelim. Öyle ya, biz kimi kelplere göre "rant peşindeyiz, reklâm yapmaktayız, ilgi beklemekteyiz", ona-buna iftira atarız, gizli amaçlarımız vardır, kâr amacı güderiz, emek harcamaz emekleri sömürürüz. Ne gereği var; forumu yaşatmanın, binbir sıkıntıya girmenin, kudurmuşların adilikleri ile muhattap olmanın¿?

Boş verin, fişini çekelim gitsin.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen BARHANN » Pzt Ara 01, 2008 0:00

aman ha bu foruma birşey olmasın, ben kendi çevreme indirdiğim programları söylüyorum, herkes şaşkın ve üye olacaklarını söylüyorlar...
iki sene evveldi Cevizkabuğu Yaşar Nuri Öztürk'ün katıldığı sanırım 06ağustos tarihli programı kaçırmıştım onun tekrar yayınlanması için Hulki Bey'i bile aramıştım sekreteri çok istek olduğunu ve Hulki bey'in bu konuyu düşündüğünü söylemişti ama ne yazık ki arkası gelmedi üzülmüştüm ve bir buçuk yıl sonraydı sanırım bu siteyle tesadüfen tanıştığımda o programı bulunca ve sitenin içeriğini de görünce... emeği geçen tüm bu güzel insanlara teşekkür ediyorum... Saygıyla.
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen sungur » Çrş Nis 22, 2009 18:24

siteye yeni üye oldum keşke daha önceden bu isitenin varlığını bilseydim. sitenizi çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. artık en sık ziyaret ettiğim yer burası. sağ olun var olun
Kullanıcı küçük betizi
sungur
Üye
Üye

İletiler: 8

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x