Merhaba arkadaşlar.
Oda Tv haber sitesinin polis tarafından basılması ve çalışanlarının gözaltıa alınması medya dünyasında bomba etksi yarattı. Bir çok gazeteci ve basın meslek örgütü, yaptıkları kları açıklamalarla baskını 'basın özgürlüğüne yönelik bir girişim" olarak nitelendirdi.
Ancak öte yandan, medyda uzun süredir 'yandaş' olarak adlandırılan bazı isimler, Oda TV haber sitesine yapılan polis baskınını ve 4 gazetecinni gözaltına alınmasını büyük bri sevinçle ve coşkuyla karşıladı.
"İĞRENÇ YAYINLAR YAPILIYORDU, BENCE ÇOKTAN BASILMALIYDI"
Oda Tv'ye yapılan baskına en çok sevinen isimler arasında bir dönem atv Genel Yayın Yönetmenliğini de yapan ve Çalık Grubu'na ait Turkuaz Grup'ta çalışan Fuat Uğur yer alıyor. Fuat Uğur, TV 8'de katıldığı programda Oda Tv'ye yapılan baskın konusundaekran başındaki gazetecilerin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Uğur, "Oda Tv sitesi Ergenekoncuların yanında yer alan ve benim bir çok arkdaşıma çamur atan iğrenç yayınlar yapıyordu. Bence şimdiye kadar çokyan basılması gerekirdi" şeklinde konuştu.
Programın sunucusu Gökmen Karadağ "Fuat Bey bir gazeteci olarak bu söylediğiniz sözlerin farkında mısınız? Düzeltme gereği duyuyor musunuz?" diyerek uyarma gereği hisseetti. Bir haber sitesinin polis tarafından basılmasından ve 4 gazetecinin gözaltına alınmasından hiçbir rahatsızlık duymadığı belli olan Fuat Uğur ise "Bu benim kişisel değerlendirmem. Gazeteci olarak söylemiyorum" demekle yetindi.
Bu haberden sonra haberin alttaki facebook video adresindeki videosunu izledim.
http://www.facebook.com/video/video.php ... 5&comments (videoyu izlemek için tıklayın)
Daha sonra videodaki olayla ilgili Fuat Uğur isimli sozde gazeteciyi Twitter uzerinden eleştirdim ve kendisinin cevabı küfür ve hakaret etmek oldu.
İşte Fuat Uğur'un Şok Hakaretleri:
Fuat Uğur'un videosunu yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevenler tarafından kurulmuş facebook sayfasına da alttaki lafları ederek haddini aşmıştır.
Fuat Uğur'U bu terbiyesizliklerini protesto etmek ve eleştirmek isterseniz
Twitter a üye olun ve fuat uğur un adresi olan
http://twitter.com/#!/FUATUGUR
bu adrese tweet ile eleştirilerinizi yazın. Tweet yazarken @FUATUGUR yazıp boşluk bırakarak düşüncenizi yazabilirsiniz. Fuat Ugur denen zata ulaşacaktır.
TGB li gençlere hakaret etmenin ne olduğunu gösterelim arkadaşlar.