Futbolcular indirime karşı!

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Pzt Haz 04, 2007 16:02

Galatasaray'da yönetim yıllık ücretlerinde indirim yapmak istediği oyuncularla görüşmelere başladı ama beklediği karşılığı bulamadı. Futbolcuların çoğunun sözleşmelerinde değişiklik yapmayı kabul etmedikleri öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre indirimi kabul etmeyen ilk isim olan ve kulüpten ayrılan Mondragon'dan sonra yönetim bu kez de Tomas'a "yeni sözleşme" teklifinde bulunuldu. Sarı - Kırmızılı kulüple yıllığı 1 milyon 400 bin Euro'dan 2 yıllık daha anlaşması bulunan Tomas'ın buna karşı çıktığı öğrenildi. Tomas'ın "Hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Gerekirse yedek kalırım, PAF takıma giderim. Sözleşmemde şartlar neyi gerektiriyorsa bu yükümlülüklerin yerine getirilmesi lazım. Yeni sözleşmeyi kabul etmiyorum" dediği ifade edildi..

Song'un da yapılan "sözleşmeni gözden geçirelim" önerisini geri çevirdiği belirtilirken, gözden çıkarılan Iliç'e Avusturya'nın Salzburg takımının talip olduğu ve bonservisi için 700 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. Ancak Iliç'i Partizan'dan alırken 2. 5 milyon Euro ödeyen sarı - Kırmızılılar'ın bunu kabul etmediği bildirildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x