GERİSİ YALAN

GERİSİ YALAN

İletigönderen Habip Hamza Erdem » Cum Tem 15, 2011 4:03

GERİSİ YALAN

Onüç askerimizin daha düșmesi üzerine Abdullah Gülen’e bakıyorum üzülmüș bir gibi bir suratı var.

Abdullah Öcalan üzgün.

Fetullah Gül üzgün.

Recep üzgün, Șaban üzgün gelmekte olan Ramazan üzgün.

Ahmet Türk üzgün, Mehmet Kürt üzgün.

Hasan Camel üzgün, Hasan Celal üzgün; Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Birand, Mehmet Ali Çandar üzgün.

Ahmet Altan üzgün, Mehmet Altan üzgün.

Nurullah Mert üzgün, Ilıcaklı Nazlı üzgün.

Ertuğrul Özkök ile Köstebek Hilmi Özkök de üzgün.

Sayın Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu, bundan böyle SSK Kılıçdaroğlu ve arkadașları üzgün.

Beșir üzgün beșer üzgün.

Yapanın adamları üzgün ‘yanan’ın adamları üzgün.

Pekiyi kim girdi bu ‘onüç fidan’ın kanına? Cin ve perilere inanmam ben, elle tutulur gözle görülür ‘fail’i gösterin bana. Öyle ABD idi, AB idi; A idi B idi türü sembollere de sarılma ama. Obama vurmadı ya bu ‘onüç fidan’ı? Vuranı gözünden tanırım ben; yalandan ağlamasından...

Bu ‘vatan evlatları’nı ‘vatan’ nedir bilmeyenler vurdular yani.

Yüksek uçar huma kușu
Ne bilir dalın kıymatın

diyor ya Dadaloğlu. Șöyle sürdürür sözünü:

Sonra beyliğe yetenler
Ne bilir el’in kıymatın
”.

El’i bilmeyenler vurdular onları, alemi tanımayanlar. Abdullah Gülen vurdu öyleyse bu fidanları. Abdullah Öcalan vurdu. Fetullah Gül vurdu. Recep vurdu, Șaban vurdu, gelmekte olan Ramazan vurdu. Ahmet Türk vurdu, Mehmet Kürt vurdu. Hasan Camel vurdu, Hasan Celal vurdu; Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Birand, Mehmet Ali Çandar vurdular. Ahmet Altan vurdu, Mehmet Altan vurdu. Nurullah Mert vurdu, Ilıcaklı Nazlı vurdu. Ertuğrul Özkök ile Köstebek Hilmi Özkök vurdu. Sayın Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu, bundan böyle SSK Kılıçdaroğlu ve arkadașları vurdular. Beșir vurdu.

Ben cine periye inanmam, bir beșer vurdu bu ‘çocukları’. Bu ‘vatan evlatları’ bu ‘onüç fidan’ı sen vurdun ey halkım! Vurulmalarına engel olmadığım için ben vurdum. Ve vuruldum onlarla birlikte. Beni sen vurdun ey halkım; ABD ile strajik ortaklık kurarak, AB’yle oyalanarak. Recep’e ve Șaban’a ve gelmekte olan Ramazan’a kanarak.

Sen vurdun!

Gerisi yalandır.
Habip Hamza Erdem
Kullanıcı küçük betizi
Habip Hamza Erdem
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 1665

Şu dizine dön: Habip Hamza ERDEM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 12 konuk

x