Gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna

İletigönderen Veled » Pzt Nis 16, 2007 21:20

GÖNÜL KADROSUNDAN OYUNCU KADROSUNA
Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarından biri olduğunu her fırsatta dile getiren Neco, Kurtlar Vadisi Pusu konseptiyle yayına girecek yeni bölümlerde gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna geçiş yaptı.

Neco, Kurtlar Vadisi Pusu’da Hazarbeyoğlu ailesinin oğlu Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu karakterini canlandıracak. Dizide Neco’nun abisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu karakterinde ise tiyatronun duayen isimlerinden Bozkurt Kuruç var.

Sanat dünyasında geçen 40 yılı aşkın süre boyunca hep lafını esirgemeyişi ile tanınan Neco, renkli kişiliği ile Kurtlar Vadisi’ne de renk getirecek.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Nis 16, 2007 21:35

Semih R.Cabalar, sizden iki kez konu basliklarini büyük harfle acmamanizi rica etmistim. ama faydali olmamis ne yazik ki.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Pzt Nis 16, 2007 21:52

Türk-Kan, dikkat etmedim özür diliyorum efendim uyarı dikkate alınacaktır :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ