Gorbaçov da Yabancı Ajan! / Yılmaz DİKBAŞ

Gorbaçov da Yabancı Ajan! / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Sal Tem 03, 2012 22:02

Gorbaçov da Yabancı Ajan!

9 Haziran 2012 günü Rusya Halk Meclisi bir yasa çıkardı.

Bu yasaya göre, yabancı devletlerden ya da yabancı ülkelerdeki kuruluşlardan para alan Sivil Toplum Kuruluşları (STK), yapacakları tüm yazılı ve sözlü eylemlerde adlarının önüne “YABANCI AJAN” tanımını koymak zorunda kalacaklar.

Bu Yabancı Ajanlar, yılda iki kez raporlar yayınlayacaklar, yaptıkları tüm eylemler ve aldıkları tüm paralar hakkında ayrıntılı bilgi verecekler.

Bu yasaya uymayan STK yöneticileri 4 yıl hapis ve 300 bin Ruble para cezasına çarptırılacaklar.

2 Temmuz 2012 tarihli ünlü Rus gazetesi İzvestia yazıyor, dağılan Sovyetler Birliği’nin eski Devlet Başkanı Gorbaçov’un vakfı da “Yabancı Ajanlar” listesine girmiş.

Gorbaçov Vakfı uzun süredir başta Amerika olmak üzere yabancı devletlerden hibe almaktaydı.

Görüyor musunuz, bir zamanların güçlü lideri Gorbaçov artık Yabancı Ajan olarak yaftalanıyor.

Eğer bir gün Türkiye’de de Rusların çıkardığı yasaya benzer bir yasa çıkarsa, şöyle bir tabloyla karşılaşacağız:

Yabancı Ajan TESEV (Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı).
Yabancı Ajan ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği).
Yabancı Ajan ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı).
Yabancı Ajan DİSK (Devrimci İşçi Sendikası).
Yabancı Ajan TDV (Türk Demokrasi Vakfı).
Yabancı Ajan SEV (Sağlık ve Eğitim Vakfı).
Yabancı Ajan TİHV (Türkiye İnsan Hakları Vakfı).
Yabancı Ajan Boğaziçi Üniversitesi Vakfı.
Yabancı Ajan IPS (İletişim Vakfı).
Yabancı Ajan AÇEV (Ana Çocuk Eğitim Vakfı).
Yabancı Ajan İHD (İnsan Hakları Derneği).
Yabancı Ajan Helsinki Yurttaşlar Derneği.

Bu liste çok uzundur.

Bu listenin tamamını ayrıntılarıyla birlikte görmek isteyenlerin “Avrupa Birliği Tabuta Çakılan Son Çivi” ve “İĞFAL” adlı kitaplarımı okumalarını öneririm.

Ruslar, bir yasa çıkararak yabancılardan hibe alan STK’ya “Yabancı Ajan” yaftasını taktılar.

Bizde böyle bir yasa olmadığı halde, beş yıl önce, yabancılardan hibe alan kurum, kuruluş ve kişilere “Truva Atı” yaftasını yapıştırmıştım.

Kemalistler iktidar olduklarında, Yabancı Ajanların yani Truva Atlarının izini bulmakta zorluk çekmeyecekler, yukarıda adlarını verdiğim iki kitabımı rehber olarak kullanacaklardır.

Yılmaz DİKBAŞ
2 Temmuz 2012
dikbas@kalinka.com.tr
http://www.kalinka.com.tr
http://www.dikbas.tv
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 694

Re: Gorbaçov da Yabancı Ajan! / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen GODOT » Cmt Tem 07, 2012 18:49

Sizin de dediğiniz gibi Haçlı uşağı din tüccarları kadar, içimize kadar sızmış ajanlara da dikkat etmeliyiz.
Kullanıcı küçük betizi
GODOT
Üye
Üye

İletiler: 71

Şu dizine dön: Yılmaz DİKBAŞ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x