Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!??

Genel & Güncel Konular

Gözünü Çankaya'ya dikmiş bir Fakir!!??

İletigönderen SOKRATES » Cum Nis 20, 2007 3:48

[img]http://www.yenicaggazetesi.com/yazar_resimleri/israfilkumbasar.jpg[/img]

Cumhurbaşkanlığı makamına göz diken bir fakir (!)
BOP Eş Başkanı Tayyip Erdoğan, iktidara geldiği günden itibaren, dünyanın ‘kendi yüzü suyu hürmetine’ yaratıldığını zannediyor, ‘burnundan’ kıl aldırmıyordu!..
İktidara gelir gelmez, kendisini ‘kurtarıcı’ olarak algılayıp partisine oy veren ‘mazlum’ kitlelere sırtını dönmüş, kapalı kapılar ardında ‘küresel’ güçler ve onların ‘yerli’ acentaları ile kolkola girmişti!..
‘Parti içi demokrasi’ söylemini askıya almış, yapılan ilk kongrede ‘bütün yetkileri’ elinde toplayarak adeta ‘tek adam diktatörlüğünü’ ilan etmişti!..
Öyle ki, “Akan kan ne zaman duracak?.. Şehit cenazeleri ne zaman son bulacak!..” diye karşısına çıkan vatandaşları, “Askerlik yan gelip yatma yeri değildir” diye azarlıyordu!..
Ömür boyu alın teri akıtarak biriktirdikleri paralarını sözde İslamcı holdinglere kaptıran vatandaşlara, “Bana mı sordunuz kardeşim?..” diye çıkışıyordu?..
“Sattığımız malı yerine koyamıyoruz” diye feryad eden esnafı, “Maaşımız yetmiyor” diye isyan eden memuru, derdini anlatmak isteyen çiftçiyi, “Ananıda al git buradan lan” diye kovuyordu!..
Öyleki yanında bakanlık yapan eski yol arkadaşlarından ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, daha sonra kendisini şöyle tarif edecekti:
- “Ben tutarsızlığın, sahteliğin, kibirliliğin böylesini görmedim!..”

* * *

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için el altından ‘nabız yoklama’ turlarına başlayan Tayyip Erdoğan, bir anda yelkenleri suya indirdi!..
Birer birer görüştüğü milletvekillerinin ağzını yoklayan Erdoğan, “Başka bir alternatifimiz yok” diyen milletvekillerine şu karşılığı verdi:
- “Arkadaşlar, ben fakirin Köşk diye bir derdi yok. Cumhurbaşkanı olayım, Başbakan olayım derdim yok. Benim derdim, bu ülke vatandaşların ağız tadıyla yaşadığı bir ülke olsun. Bu ülke bölgesinde etkili bir ülke olsun, bölgesinde izzetli bir ülke olsun.”
Aynı Tayyip Erdoğan, Almanya gezisinde yaptığı konuşmada aynen şu ifadeleri kullandı:
- “Makamlar, mevkiler geçicidir. Musalla taşına koyduklarında er kişi niyetine diyecekler. Başbakan, Cumhurbaşkanı niteyine demeyecekler ki. Öldün. Seni koyacakları en fazla iki metreküp yer. 1.85 boyum var. Başbakan olsan ne yazar, cumhurbaşkanı olsan ne yazar.”
Hey gidi dünya nimeti!..
Hey gidi ‘mevki/makam’ sevdası!..
Şehitleri dahi ‘kelle’ olarak algılayan Tayyip Erdoğan, ufukta ‘Cumhurbaşkanlığı’ gibi bir makam görününce, bir anda yeniden ‘hidayete’ erip, ‘musalla taşını’ hatırlayıverdi!..

* * *

‘Fakirlik’ kavramı da artık nitelik değiştirdi!..
Rize’den göç eden ‘gariban’ bir balıkçının oğlu olan, İETT garajında ‘üçüncü sınıf’ bir memur olarak işe başlayan Tayyip Erdoğan, şu anda ‘Karun’unkine eş değer’ bir servete hükmediyor!..
365 günün en az üçte birini yurtdışı seyahatlerde geçiriyor, aldığı özel harcırahlar ve hediyeler ile ‘milletin sırtından’ servetine servet katıyor!..
Tatillerini ‘yedi yıldızlı’, ‘ultra-lüks’ otellerde geçiriyor!..
45 milyon dolara malolan, içinde ‘yatak’ odası, ‘toplantı’ ve ‘çalışma’ odaları ile ‘banyosu’ bulunan özel uçaklara biniyor!..
Bir oğlu, 2.3 milyon dolara gemi satın alarak ‘armatörlüğe’ soyunuyor!..
Bir oğlu, ‘Dünya Bankası’nda çalışıyor!..
Kızları ‘ABD’de okuyor!..
Ama ‘fakir’, dünya malına hiç değer vermiyor!..
Öyle fakirlik ‘dostlar’ başına!..
Şimdi eminim ki milletin büyük bir ekseriyeti, artık bundan sonra birbirlerine şöyle dua edeceklerdir:
- “Allah seni Tayyip kadar fakir eylesin!..”

* * *

Nefsi, “Durma çık” diyor, ama aklı “Aman ha” diye diretiyor!..
İster nefsi, ister aklı galip gelsin mazlum insanların ‘kan’ ve ‘gözyaşı’ üzerine kurduğu ‘şatafatlı saltanatın’ sonu yaklaşıyor!..
‘Din adına’ uygulamaya soktuğu ‘ihanet’ politikalarının bedelini bu dünyada ‘Türk milleti’ adına yargılama yapan ‘Yüce Divan’da yargılanarak ödeyecek!..
Peki öte tarafta ‘Allah adına’ yargılama yapan ‘Yüce Divan’da nasıl hesap verecek?..
Allah kurtarsın!..

Tarih:20.04.2007
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Nis 20, 2007 20:11

Şehitleri dahi ‘kelle’ olarak algılayan Tayyip Erdoğan, ufukta ‘Cumhurbaşkanlığı’ gibi bir makam görününce, bir anda yeniden ‘hidayete’ erip, ‘musalla taşını’ hatırlayıverdi!..

Fazla söze gerek var mı :?:

yazı için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x