Mahiye MORGÜL yazdı:Prof. Şahin Filiz hocamız, Cumhuriyet İçin Güçbirliği platformunda bağımsız milletvekili adayıdır. Kendisini bu tutumundan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Mecliste bağımsız güçlü bir Cumhuriyetçi ve Tam Bağımsızlıkçı, antiemperyalist milletvekili grubunun bulunmasında ben de fayda görüyorum.
Türk-Kan yazdı:Mahiye MORGÜL yazdı:Prof. Şahin Filiz hocamız, Cumhuriyet İçin Güçbirliği platformunda bağımsız milletvekili adayıdır. Kendisini bu tutumundan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Mecliste bağımsız güçlü bir Cumhuriyetçi ve Tam Bağımsızlıkçı, antiemperyalist milletvekili grubunun bulunmasında ben de fayda görüyorum.
Kutadgu Bilig yazdı:[Çetin Bey, bir üstteki yorumumu size hitaben yazmadım, üzerinize alınmayın lütfen.
GEZGİN yazdı:Çetin Taş herşeyi en ince ayrıntısına kadar ne kadar güzel biliyorsunuz , ne kadar bilgilisiniz . Sizin düşünceleriniz ala sizle aynı düşünmeyenlerinki kaka. Öyle bir Dünya yok sayın Çetin Taş. Konuya gelecek olursak kemikleşmiş oylar harici kesimi özellikle tek başına iktidarlarda Akp ve Anap ı ele alırsak , iktidarı belirleyen güç her zaman o karasız seçmen tarafından belirlenmiştir.Sanırım buna itirazınız yoktur. Buna bir itirazınız yoksa eğer bu partilerede sol seçmenin ufak istisnaları göz ardı edersek oy vermediğinide biliyoruz.Siz çıkıpta şimdi hala istatistik mi tuttun derseniz buna bişey demiyecem açıkçası siz derin bilgilerinizle kalın.
Diğer başlıktada yazmış arkadaş gidin tayyibe oy verin diye. Sizde Özal , Yılmaz , Çiller vb . yazmışsınız da anlayamıyorum okuyan beni tayyipçi , özalcı zannedecek.
Ayrıca bu oluşumun beni ilgilendirip ilgilendirmediği yine beni ilgilendirir. Sizi kesinlikle ilgilendirmez. Ben liboş takımından değilim ya da yandaş ağır olunda söylediğiniz sözlere dikkat edin. Burası açık forumsa ben düşüncemi açık açık yazarım.
Kutadgu Bilig ile aranızdaki sorun ya da sorunlar nedir bilmem benide ilgilendirmez. Ancak ben ne Chp nede Mhp sempatizanıyım hoş olsamda yinede bu beni ilgilendirir. O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.
Yok hayır hala böyle saldırır tavırla yazacaksanız bi bildiri gönderin özel mesaj olarak bu konuda kimse muhalif olmayacak diye bizde güç birliğiyle ilgili konuları sadece okuruz ve yanıt yazmayız.
Biraz hiddetli yazdığımın farkındayım ancak sizin verdiğiniz lakayt cevap karşısında hala çok hoşgörülü yazdığımı düşünüyorum.
İrfan Tuna yazdı:GEZGİN yazdı:Çetin Taş herşeyi en ince ayrıntısına kadar ne kadar güzel biliyorsunuz , ne kadar bilgilisiniz . Sizin düşünceleriniz ala sizle aynı düşünmeyenlerinki kaka. Öyle bir Dünya yok sayın Çetin Taş. Konuya gelecek olursak kemikleşmiş oylar harici kesimi özellikle tek başına iktidarlarda Akp ve Anap ı ele alırsak , iktidarı belirleyen güç her zaman o karasız seçmen tarafından belirlenmiştir.Sanırım buna itirazınız yoktur. Buna bir itirazınız yoksa eğer bu partilerede sol seçmenin ufak istisnaları göz ardı edersek oy vermediğinide biliyoruz.Siz çıkıpta şimdi hala istatistik mi tuttun derseniz buna bişey demiyecem açıkçası siz derin bilgilerinizle kalın.
Diğer başlıktada yazmış arkadaş gidin tayyibe oy verin diye. Sizde Özal , Yılmaz , Çiller vb . yazmışsınız da anlayamıyorum okuyan beni tayyipçi , özalcı zannedecek.
Ayrıca bu oluşumun beni ilgilendirip ilgilendirmediği yine beni ilgilendirir. Sizi kesinlikle ilgilendirmez. Ben liboş takımından değilim ya da yandaş ağır olunda söylediğiniz sözlere dikkat edin. Burası açık forumsa ben düşüncemi açık açık yazarım.
Kutadgu Bilig ile aranızdaki sorun ya da sorunlar nedir bilmem benide ilgilendirmez. Ancak ben ne Chp nede Mhp sempatizanıyım hoş olsamda yinede bu beni ilgilendirir. O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.
Yok hayır hala böyle saldırır tavırla yazacaksanız bi bildiri gönderin özel mesaj olarak bu konuda kimse muhalif olmayacak diye bizde güç birliğiyle ilgili konuları sadece okuruz ve yanıt yazmayız.
Biraz hiddetli yazdığımın farkındayım ancak sizin verdiğiniz lakayt cevap karşısında hala çok hoşgörülü yazdığımı düşünüyorum.
Sevgili Gezgin,
Çetin dostumuzun verdiği son derece tutarlı yanıtların neresini lakayt buldunuz doğrusu anlamak güç. Bana kalırsa sizin yazdıklarınız ''hoşgörülü'' değil, fazlasıyla ''lakayt'' olmuş.
Haksız mıyım yoksa?
GEZGİN yazdı:O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.
bezgin yazdı:GEZGİN yazdı:O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.
Isci Partili olmayanlar da Perincek'e "Baskan" diye seslenirler. Son 10 yilda o ünvanin hakkini da vermistir. Partili olmayi gerektirmez. Benim partili oldugum savi, sizin ortaya attiginiz düsüncelere icerik olarak nasil bir katki sunuyor, anlamakta zorluk cekiyorum. Iftira atmadan da düsüncelerinizi savunabilirsiniz. Sizi kisitlayan bir sey oldugunu sanmiyorum.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk