Güçbirliği'nin Kesinleşen Adayları

Genel & Güncel Konular

Re: Güçbirliği'nin Kesinleşen Adayları

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Nis 04, 2011 0:49

Bana türlü türlü yakıştırmalarda bulunmadan önce kullandığın sözlerin ne demek olduğunu ve kime söylediğinin farkına varsan çok iyi olur! Bazı konularda sizlerden farklı düşünüyorum diye bu derece ölçüyü kaçırmamalısın. Burada adam gibi düşüncelerimi açıkladım diye neredeyse küfür yemediğim kaldı.

Galiba bana bir yolculuk görünüyor, sanki birileri biletimi almış da yolcu etmek için bir sebep arıyor gibi!
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Nis 04, 2011 1:03

Mahiye MORGÜL yazdı:Prof. Şahin Filiz hocamız, Cumhuriyet İçin Güçbirliği platformunda bağımsız milletvekili adayıdır. Kendisini bu tutumundan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Mecliste bağımsız güçlü bir Cumhuriyetçi ve Tam Bağımsızlıkçı, antiemperyalist milletvekili grubunun bulunmasında ben de fayda görüyorum.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 04, 2011 1:34

Gezgin, yazdığım şeyler gayet açık. Sanırım baştan sona okumaya üşenmişsin, uzun gelmiş yazdığım yazı anlaşılan sana. Öyle ise bu yazdıklarına anlam veremiyorum.
Hiç kimseye hakaret etmedim. Haksızlık etmedim. Bir baltaya sap olmayan liderler demişsin, ben de "bir baltaya sap olmak için Özal, Yılmaz, Çiller, Erbakan, Türkeş, Erdoğan olmak gerekiyor çünkü" demişim. Anlamayacak bir şey yok ki burada!
Bu site her zaman açık bir forum oldu memleketten, milletten, Atatürk'ten yana olanlara. Öyle de olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Ben ne senin, ne Kutadgu bilig'in düşüncelerinize saldırmadım. Ama haksızlık yaptığınızı, eleştirilerinizde ve söylemlerinizde haksız olduğunuzu düşündüğüm için yukarıya gayet uzun, anlaşılır ve açıklayıcı bir yazı yazdım. Buna rağmen hala ANAP, AKP tek parti iktidarı olduğu dönem ki kararsız seçmenlerden bahsedip bir de bunların sol seçmen olmadığını falan karıştırmışsın. Bu ülke de nefes alan herkes biliyor ki kararsız seçmenlerin içinde pek azı AKP'lidir. Bu güçbirliğinin temel çıkış nedeni zaten o kararsız seçmenlerdir.
Bundan öte daha yazacak bir şeyim yok sana.

Kutadgu Bilig. Üzülmece, bozulmaca, kızmaca yok. Senin şahsında senin gibi düşünen arkadaşlara hitaben bir yazı yazdım. Meseleler öyle birilerinin ezbere söylediği gibi değil, bunu açıklamaya çalıştım. CHP'ye düşman falan değilim, olamam. Atatürk'ün kurduğu bir partiye düşman olmak, karşı olmak ne haddime, kimin haddine? Ama sorun da zaten Atatürk'ün kurduğu partinin ona layık şekilde yönetilmemesinde. Dediğin doğru, ben bu forumda ki yazılarımda CHP'yi de, MHP'yi, de, HEPAR'ı da ve diğer partileri de eleştirdim. Ama inan, içlerinde en çok CHP'yi eleştirmek bana acı veriyor. Çünkü bugün (olmaz ya diyelim ki oldu)Atatürk yaşıyor olsaydı ve CHP'nin başında olsaydı; ben dahil sanırım bu sitenin müdavimlerinin hemen hepsi CHPli olurduk. İşte sorun da tam da burada başlıyor. Atatürk ne yazık ki (en azından bedeniyle)yaşamıyor ve CHP'nin de başında değil, üstelik CHP'de hak eden kişilerin elinde değil.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Nis 04, 2011 1:37

Türk-Kan yazdı:
Mahiye MORGÜL yazdı:Prof. Şahin Filiz hocamız, Cumhuriyet İçin Güçbirliği platformunda bağımsız milletvekili adayıdır. Kendisini bu tutumundan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Mecliste bağımsız güçlü bir Cumhuriyetçi ve Tam Bağımsızlıkçı, antiemperyalist milletvekili grubunun bulunmasında ben de fayda görüyorum.

Şahin Filiz hoca gibi değerli bir insan keşke CHP çatısı altında seçimlere girseydi. Yine de kendisi için hayırlısı olur umarım.

Çetin Bey, bir üstteki yorumumu size hitaben yazmadım, üzerinize alınmayın lütfen.
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 04, 2011 1:46

Kutadgu Bilig yazdı:[Çetin Bey, bir üstteki yorumumu size hitaben yazmadım, üzerinize alınmayın lütfen.

Yok, bana yazmadığınızı biliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt Nis 04, 2011 9:44

GEZGİN yazdı:Çetin Taş herşeyi en ince ayrıntısına kadar ne kadar güzel biliyorsunuz , ne kadar bilgilisiniz . Sizin düşünceleriniz ala sizle aynı düşünmeyenlerinki kaka. Öyle bir Dünya yok sayın Çetin Taş. Konuya gelecek olursak kemikleşmiş oylar harici kesimi özellikle tek başına iktidarlarda Akp ve Anap ı ele alırsak , iktidarı belirleyen güç her zaman o karasız seçmen tarafından belirlenmiştir.Sanırım buna itirazınız yoktur. Buna bir itirazınız yoksa eğer bu partilerede sol seçmenin ufak istisnaları göz ardı edersek oy vermediğinide biliyoruz.Siz çıkıpta şimdi hala istatistik mi tuttun derseniz buna bişey demiyecem açıkçası siz derin bilgilerinizle kalın.

Diğer başlıktada yazmış arkadaş gidin tayyibe oy verin diye. Sizde Özal , Yılmaz , Çiller vb . yazmışsınız da anlayamıyorum okuyan beni tayyipçi , özalcı zannedecek.

Ayrıca bu oluşumun beni ilgilendirip ilgilendirmediği yine beni ilgilendirir. Sizi kesinlikle ilgilendirmez. Ben liboş takımından değilim ya da yandaş ağır olunda söylediğiniz sözlere dikkat edin. Burası açık forumsa ben düşüncemi açık açık yazarım.

Kutadgu Bilig ile aranızdaki sorun ya da sorunlar nedir bilmem benide ilgilendirmez. Ancak ben ne Chp nede Mhp sempatizanıyım hoş olsamda yinede bu beni ilgilendirir. O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.

Yok hayır hala böyle saldırır tavırla yazacaksanız bi bildiri gönderin özel mesaj olarak bu konuda kimse muhalif olmayacak diye bizde güç birliğiyle ilgili konuları sadece okuruz ve yanıt yazmayız.

Biraz hiddetli yazdığımın farkındayım ancak sizin verdiğiniz lakayt cevap karşısında hala çok hoşgörülü yazdığımı düşünüyorum.

Sevgili Gezgin,

Çetin dostumuzun verdiği son derece tutarlı yanıtların neresini lakayt buldunuz doğrusu anlamak güç. Bana kalırsa sizin yazdıklarınız ''hoşgörülü'' değil, fazlasıyla ''lakayt'' olmuş.

Haksız mıyım yoksa?
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen GEZGİN » Pzt Nis 04, 2011 11:19

İrfan Tuna yazdı:
GEZGİN yazdı:Çetin Taş herşeyi en ince ayrıntısına kadar ne kadar güzel biliyorsunuz , ne kadar bilgilisiniz . Sizin düşünceleriniz ala sizle aynı düşünmeyenlerinki kaka. Öyle bir Dünya yok sayın Çetin Taş. Konuya gelecek olursak kemikleşmiş oylar harici kesimi özellikle tek başına iktidarlarda Akp ve Anap ı ele alırsak , iktidarı belirleyen güç her zaman o karasız seçmen tarafından belirlenmiştir.Sanırım buna itirazınız yoktur. Buna bir itirazınız yoksa eğer bu partilerede sol seçmenin ufak istisnaları göz ardı edersek oy vermediğinide biliyoruz.Siz çıkıpta şimdi hala istatistik mi tuttun derseniz buna bişey demiyecem açıkçası siz derin bilgilerinizle kalın.

Diğer başlıktada yazmış arkadaş gidin tayyibe oy verin diye. Sizde Özal , Yılmaz , Çiller vb . yazmışsınız da anlayamıyorum okuyan beni tayyipçi , özalcı zannedecek.

Ayrıca bu oluşumun beni ilgilendirip ilgilendirmediği yine beni ilgilendirir. Sizi kesinlikle ilgilendirmez. Ben liboş takımından değilim ya da yandaş ağır olunda söylediğiniz sözlere dikkat edin. Burası açık forumsa ben düşüncemi açık açık yazarım.

Kutadgu Bilig ile aranızdaki sorun ya da sorunlar nedir bilmem benide ilgilendirmez. Ancak ben ne Chp nede Mhp sempatizanıyım hoş olsamda yinede bu beni ilgilendirir. O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.

Yok hayır hala böyle saldırır tavırla yazacaksanız bi bildiri gönderin özel mesaj olarak bu konuda kimse muhalif olmayacak diye bizde güç birliğiyle ilgili konuları sadece okuruz ve yanıt yazmayız.

Biraz hiddetli yazdığımın farkındayım ancak sizin verdiğiniz lakayt cevap karşısında hala çok hoşgörülü yazdığımı düşünüyorum.

Sevgili Gezgin,

Çetin dostumuzun verdiği son derece tutarlı yanıtların neresini lakayt buldunuz doğrusu anlamak güç. Bana kalırsa sizin yazdıklarınız ''hoşgörülü'' değil, fazlasıyla ''lakayt'' olmuş.

Haksız mıyım yoksa?

İrfan Bey sonuçta her insanın bir fikri var ve o fikrini açıklama özgürlüğüde var. Doğru veya yanlış burası tartışılır ben bir şey söyleyince cevap olarak sıkma tatlı canını , üzülme , sıkılma gibi alayvari sözler ediliyorsa bunun adını siz koyun.

Ayrıca bu tarz olaylar çok oluyor ben siiznle ya da burada herhangi bir üyeyle aynı düşünmek zorunda değilim .Ancak birşey söyleyince kanıt , tez isteyenler antitezlerini sunmuyorlar ve ukalalıga varan bilgileri beni rahatsız ediyor.Hatta dahada ileri gidilip kahve sohbetleri kıvamında konustugumuz söylenebiliyor.
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen bezgin » Pzt Nis 04, 2011 14:52

GEZGİN yazdı:O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.

Isci Partili olmayanlar da Perincek'e "Baskan" diye seslenirler. Son 10 yilda o ünvanin hakkini da vermistir. Partili olmayi gerektirmez. Benim partili oldugum savi, sizin ortaya attiginiz düsüncelere icerik olarak nasil bir katki sunuyor, anlamakta zorluk cekiyorum. Iftira atmadan da düsüncelerinizi savunabilirsiniz. Sizi kisitlayan bir sey oldugunu sanmiyorum.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen GEZGİN » Pzt Nis 04, 2011 15:22

bezgin yazdı:
GEZGİN yazdı:O yüzden bu oluşumla ilgili iki başlıktan birinde bi arkadaş başkan Perinçek te İzmir den adaymış diyerek direk partili olduğunu belli edebiliyorsa bırakın bizde özgür irademizle düşüncelerimizi yazalım.

Isci Partili olmayanlar da Perincek'e "Baskan" diye seslenirler. Son 10 yilda o ünvanin hakkini da vermistir. Partili olmayi gerektirmez. Benim partili oldugum savi, sizin ortaya attiginiz düsüncelere icerik olarak nasil bir katki sunuyor, anlamakta zorluk cekiyorum. Iftira atmadan da düsüncelerinizi savunabilirsiniz. Sizi kisitlayan bir sey oldugunu sanmiyorum.

Efendi kimseye iftira atmışlığım yoktur .Partili olun ya da olmayan samimi olarak söylüyorum bu siz hariç kimseyi ilgilendirmez. Bu sadece bir örnekti ki başka örnekler verilebilirdi ancak olayın özü benim bazı arkadaşların doğru veya yanlış olabilir kendisini desteklemeyen düşüncelere , zıt fikirlere değersiz muamelesi yapması ve kendi düşüncelerini altın yapmalarıdır.

Rahatsız olduysanız örneği dğiştirebilirim ancak önemli olan konunun özüdür .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen bezgin » Sal Nis 05, 2011 12:14

"Bebek katilini getiren, E. Albay Hüseyin Atilla Uğur, Antalya'dan Gücbirligi adayi. Cumartesi günü seçim bürosunun açılışı ve basın açıklaması yapılacak."

kemalistler.org, 05.04.2011
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 06, 2011 2:31

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Yalova'dan bağımsız milletvekilliği adaylığı için İl Seçim Kurulu Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

http://www.tgb.gen.tr/haberler/3355-yasar-okuyan-bagimsiz-adaylik-basvurusunu-yapti
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 07, 2011 21:17

Ankara 1. Bölge Cumhuriyet İçin Güç Birliği Adayı: Avukat Ceyhan MUMCU
Ankara 2. Bölge Cumhuriyet İçin Güç Birliği Adayı: Em. Gen. Erdoğan Karakuş
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen İrfan Tuna » Prş Nis 07, 2011 21:28

AKP'yi iktidardan indirmenin şifresi: Cumhuriyet için Güçbirliği!
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 07, 2011 21:40

İzmir 1. Bölge Cumhuriyet İçin Güç Birliği Adayı: Yaşar Müjdeci (Emekli Korgeneral, İP Gen. Bşk. Yrdcsı)
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Nis 07, 2011 21:56

Yanlış bilmiyorsam İstanbul, Ankara, izmir'de bağımsız olarak seçilebilmek için 80-100 bin civarında oy alınması gerekiyor. Sizce bağımsız adaylar bu oyu alabilirler mi?
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x