Kuvayi Milliyeci yazdı:bugüne kadar dine hep saygı gösterdiniz. dine saygı göstermekten anladığınız şey uzak durup yanaşmamak oldu. halk yığınları, dini siyasete alet eden, hurafelerden ve uydurmalardan oluşturulan bir dinin arkasına takılırken, siz hep saygı gösterdiniz, uzak durudunuz. ingiliz uydurmasına inandınız ve atatürkü dine uzak sandınız.
Kuvayi Milliyeci yazdı:Yukarıdaki cevaba bir bakın ve kimin kara çaldığına lütfen adaletle karar verin.
Kuvayi Milliyeci yazdı:Düzeltiyorum:
Neticeler kafanı karıştırmış senin, yanlış foruma yazmışsın veled! Bu gözlemleri nerede yaptı isen o foruma yaz. Güncel Meydan yanlış adres!
Yukarıdaki cevaba bir bakın ve kimin kara çaldığına lütfen adaletle karar verin.
Kuvayi Milliyeci yazdı:bakın din konusunda tartışmaya girmeyelim. ben atatürkçülerin içindeyim din konusundaki profillerini biliyorum. karşı tarafın sunduğunu dini din olarak kabul ettiklerini de biliyorum. din konusunda bilgi sahibi olunmasını istemek neden kara çalmak oluyor? hitaplarınızdaki aşağılamadan vazgeçin lütfen.
Kuvayi Milliyeci yazdı:genelin profilini bildiğim için tabii ki genelleme yapacağım. değerlendirmeler genel üzerinden yapılır istisnalar üzerinden değil. söylediklerimin istisnaları kapsamadığı açık iken (ve madem istisna iseniz) yazdıklarımı neden üzerinize alıyorsunuz. genelin durumunun bilincinde iseniz yazdıklarıma bir itirazınızın olmaması gerekir. (ayrıca Türk Kan hanımın Kur'an'la ilgilenmesi beni ancak mutlu eder.
ayrıca sitede yöneticilik yapıyorsunuz. forum katılanlar ne yazarsa yazsın aşağılamak gibi bir hakkınız yok.
tuşlar elinizin altında forumdan atarsanız olur biter.
burada doğruyu ve gerçeği bulmaya çalışıyoruz.
fikir tartışmalarına girişilmeyecekse herkes bir tornadan çıkmış gibi aynı şeyleri söyleyecekse forum açmaya ne gerek var.
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk