Gündem Özel - 25 Ekim 2009 / Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Re: Gündem Özel - 25 Ekim 2009 - Prof. Dr. Yalcin Kücük

İletigönderen thamos » Cmt Eki 31, 2009 14:10

Offtopic :
İnancınıza saygılıyım.
Ben okumaya devam edeceğim.
Şu anda "Türkiye üzerine tezler" ini bitirmek üzereyim.
Bitirince "CIA nin muteber adamı" adlı kitaba başlayacağım.
Ardından "6 Ay" sırada.
Kendi algılarımın olması daha hoşuma gidiyor.Bana kendi algılarını dayatan tv'leri ciddiye almadım hiçbir zaman.Dünyanın en kötü insanını bile melek mertebesinde gösterme becerileri var çünkü.
Bilgelerin dudakları,anlamayan kulaklara kapalıdır.
Kullanıcı küçük betizi
thamos
Üye
Üye

İletiler: 152

Re: Gündem Özel - 25 Ekim 2009 - Prof. Dr. Yalcin Kücük

İletigönderen Ram » Cmt Eki 31, 2009 22:31

Düşüncelerinizi bu konuda belirtebilirsiniz: yalcin-kucuk-ve-dogu-perincek-in-misyonu-ne-t8605.html
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Gündem Özel - 25 Ekim 2009 / Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Kas 01, 2009 1:40

Görüntüler yenilenmis, indirme adresi eklenmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Adsız » Pzr Kas 01, 2009 20:38

Elinize sağlık.Bir şey rica etsem mümkün mü acaba? Şu program linklerini sadece rapidshare a koymasanız da alternatif başka bir link de verseniz.Çünkü rapidshare ın free kısmı saatlerce bekletiyor artık.
Kullanıcı küçük betizi
Adsız
Üye
Üye

İletiler: 175

İletigönderen orhunefe » Pzt Kas 02, 2009 8:44

Teşekkürler Türk-Kan.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen kush » Pzt Kas 09, 2009 1:13

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen bezgin » Sal Kas 10, 2009 19:45

Catlak Profesör yazdı:“İslam daha mütecaviz. Güya en büyük televizyonlar bunlar. Bir adam çıkartıyorsunuz, karşısına da dekolteli, saçları yapılmış kadınlar. “A hocam demek çok kadınla evlenmek iyi, o ayette de o var değil mi hocam,” dedirtiyorsunuz. Bunu yaptılar. Bu İslam’ın aşırı agresif olmasıdır. Hiçbir ülkenin, ben tahmin etmiyorum Kahire televizyonlarında, şu anda bir takım kerameti kendinden menkul, kim oldukları belli olmayan bir takım insanları çıkartıp… Onu da söyleyelim. Benden “Teke Tek” programına çıkmamı istediler, siz cüppeli hocayı çıkartın, dedim. Sonunda çocukların oynadıkları bebeklerin cinsel tacizi teşvik ettiğini savunan adamı çıkartıyorlar. Bebeklerden cinsellik olduğunu söyleyen bu tür adamları… Bu İslam’ın tahmin edildiğinden daha fazla saldırganlık halidir. Sizler bilmezsiniz, bizim çocukluğumuzda bunu birkaç kişi savunurdu; onlara yobaz derdik. Yobazların hepsini en büyük televizyonlara çıkarttılar. İslam daha mütecaviz. Öbür tarafta da şunu görüyorsun. Tarihimizde olmadığı kadar bir anti-islam eğilimi var. Dolayısıyla laikler her türlü savaşa, şeriat rejimine karşı en olumsuz şartlarda dahi savaşa hazır bir hale geldiler. Mesele bu. Kürtler daha Kürt, Türkler daha Türk, güya İslam daha mütecaviz ve Kemalistler ise çok daha savaşkan. Bu hale getirdiğiniz zaman cumhuriyeti yıkıyorsunuz demektir. Buna biz, Gorbaçov ahmaklığı, diyoruz. Bunu ancak Gorbaçov gibisi yapar. Ne özelliği var, beni de yanılttı Gorbaçov. 1980’e geldiğimiz zaman Sovyet liderliğinin bomboş insanlardan oluştuğunu gördük. Komünist Partisi Genel Sekreteri, adam hiçbir şey bilmiyor. Demek ki Gorbaçov İmam Hatip Lisesi’nden mezunmuş.”

:mrgreen:
Tesekkür ederim.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Önceki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x