bezgin yazdı:Yalcin Hoca savunmasini halka yapmis. En dogrusu da bu.
Yalniz nasil oldu da kan emicilerle temas kurdu, bu adamlar ona nasil zarar vermedi gibi kafama takilan sorular var. Bir de bu adamlarin düpedüz katil oldugu gercegi var. Bütün samimiyetine ragmen Yalcin Hoca ve Perincek'in yaptiklarini dogru bulmuyorum.
Sana kesinlikle hak veriyorum, ben yaptiklarini yanlis buluyorum ustelik. 1970'lerde "bu ulkede Kurt vardir" demis olmakla gurur duyuyor. Peki, bugun bu etnik kimligin "Ulus Olma Hayalleri"nin tezahuru olan terorist faaliyetlerinden de gurur duyuyor mu?
Sen bir etnik kimlige "Ulus olma Mefkuresi" verirsen, onlar da bu mefkurelerini gerceklestirmek icin her seyi yapabilirler! Teror dahil! Ne yazik ki, Yalcin Kucuk te o zamanlar masa olmus! ve bunu kendisine dahi itiraf edemiyor! Veya baska bir ihtimal, kendisi Turklere cok tepeden bakiyor, ve Kurtlugu cok ovuyor. Burada bir zihinsel ayrimcilik seziyorum.
Bu arada, "Ben bilim yapiyorum" filan dedikce kah guluyorum, kah haline uzuluyorum. Ya bilim yapmanin ne demek oldugunu bilmiyor, ya da "sestes kelimelerin farkli dillerde farkli anlamlarda bulunabilecegi gercegini tamamiyle bir kenara birakmis ve her dilden dile ses benzerlikleriyle, "guya" koken arastirmasi yapiyor.
Adama sormazlar mi? Sen Kasgarli Mahmud'un, Orhun Abidelerinin "24 Oguz boyundan biri" olarak nitelendirdigi, ve halen pek cogu Turkmen geleneklerini surdurmekte olan Turkiye'de 7, Iran'da 10 milyon nufusu bulunan, Anadolu'da "halen" boy bilincine (Turk Boyu oldugunun bilincine) sahip olan yegane topluluk olan Avsarlari "SIRF HULYA AVSAR YAHUDIDIR DIYEBILMEK ICIN" nasil yahudi yaparsin? Bunu bilgisizlikle aciklayamiyorum, ancak Turklere olan antipati ve ilgisizliginden, hayatini Kurtlere adamis olmakla aciklayabiliyorum. (Acilim-macilim kimyamiz bozuldu, hic boyle laflarimda Kurtlerden "onlar" diye bahsetmezdim!)
O zaman butun Turkler yahudilerden gelmistir mi diyecegiz? Oguz Kagan da yahudiydi, Bumin Kagan da yahudiydi, Mete Han da oyleydi! Hele o Kasgarli Mahmud yok mu! Kesin yahudidir, Avsarlari Turk boyu olarak gosteren o kitabi yazdigina gore

)! Ac yahudi sozlugunu, kesin bu heceleri bulursun:-)
Hem de 1. kisimda Turklere hakaret ediyor! Adam iyice sasirdi hani! Haddini bilmeyi bir turlu ogrenemeyecek! Bir gun Ataturk'u akli sira asagilar, obur gun "CHP'nin tabani b.." diyerek milyonlarca insanimizi asagilar, sonra cikar bize yurtsever ayaklari yapar! Bu adam ergenekon'daki masumlari yatirmak icin