Gündem Özel - 6 Eylül 09 / Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Gündem Özel - 6 Eylül 09 / Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eyl 07, 2009 16:24

Ulusal Kanal - Gündem Özel

Halil NEBİLER'in konuğu Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

İzle

Bölüm 1

Bölüm 2

İndir: :arrow:

Parça I
Parça II
Parça III
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Gündem Özel - 6 Eylül 09 / Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK

İletigönderen orhunefe » Pzt Eyl 07, 2009 18:37

Çok teşekkürler Türk-Kan. :D
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen devimsel » Pzt Eyl 07, 2009 18:48

Programın ilk 15 dakikasını izleyememiştim.Yeniden izlemek güzel olacak.Teşekkür ederim Türk-Kan.
"Tam bağımsızlık demek, kuşkusuz siyasal, maliye, ekonomi, adalet, askerlik,
kültür... gibi her alanda bağımsızlık ve tam özgürlük demektir.
Bu saydıklarımın herhangi birinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin
gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksunluğu demektir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
devimsel
Üye
Üye

İletiler: 291

İletigönderen adem3 » Pzt Eyl 07, 2009 19:07

Teşekkürler Türkkan
Kullanıcı küçük betizi
adem3
Üye
Üye

İletiler: 19

İletigönderen kush » Pzt Eyl 07, 2009 19:31

cok cok cok tesekkürler Türk-Kan
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen thamos » Pzt Eyl 07, 2009 19:54

Hızın için teşekkürler Türk-Kan bu bir mesaj
Bilgelerin dudakları,anlamayan kulaklara kapalıdır.
Kullanıcı küçük betizi
thamos
Üye
Üye

İletiler: 152

İletigönderen ceylanmm » Pzt Eyl 07, 2009 22:00

Tesekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
ceylanmm
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen ulusalcı » Sal Eyl 08, 2009 4:30

Paylasim icin tesekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen bezgin » Sal Eyl 08, 2009 6:23

Yalcin Hoca savunmasini halka yapmis. En dogrusu da bu.

Yalniz nasil oldu da kan emicilerle temas kurdu, bu adamlar ona nasil zarar vermedi gibi kafama takilan sorular var. Bir de bu adamlarin düpedüz katil oldugu gercegi var. Bütün samimiyetine ragmen Yalcin Hoca ve Perincek'in yaptiklarini dogru bulmuyorum.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Sal Eyl 08, 2009 11:06

bezgin yazdı:Yalcin Hoca savunmasini halka yapmis. En dogrusu da bu.

Yalniz nasil oldu da kan emicilerle temas kurdu, bu adamlar ona nasil zarar vermedi gibi kafama takilan sorular var. Bir de bu adamlarin düpedüz katil oldugu gercegi var. Bütün samimiyetine ragmen Yalcin Hoca ve Perincek'in yaptiklarini dogru bulmuyorum.

Sana kesinlikle hak veriyorum, ben yaptiklarini yanlis buluyorum ustelik. 1970'lerde "bu ulkede Kurt vardir" demis olmakla gurur duyuyor. Peki, bugun bu etnik kimligin "Ulus Olma Hayalleri"nin tezahuru olan terorist faaliyetlerinden de gurur duyuyor mu?

Sen bir etnik kimlige "Ulus olma Mefkuresi" verirsen, onlar da bu mefkurelerini gerceklestirmek icin her seyi yapabilirler! Teror dahil! Ne yazik ki, Yalcin Kucuk te o zamanlar masa olmus! ve bunu kendisine dahi itiraf edemiyor! Veya baska bir ihtimal, kendisi Turklere cok tepeden bakiyor, ve Kurtlugu cok ovuyor. Burada bir zihinsel ayrimcilik seziyorum.

Bu arada, "Ben bilim yapiyorum" filan dedikce kah guluyorum, kah haline uzuluyorum. Ya bilim yapmanin ne demek oldugunu bilmiyor, ya da "sestes kelimelerin farkli dillerde farkli anlamlarda bulunabilecegi gercegini tamamiyle bir kenara birakmis ve her dilden dile ses benzerlikleriyle, "guya" koken arastirmasi yapiyor.

Adama sormazlar mi? Sen Kasgarli Mahmud'un, Orhun Abidelerinin "24 Oguz boyundan biri" olarak nitelendirdigi, ve halen pek cogu Turkmen geleneklerini surdurmekte olan Turkiye'de 7, Iran'da 10 milyon nufusu bulunan, Anadolu'da "halen" boy bilincine (Turk Boyu oldugunun bilincine) sahip olan yegane topluluk olan Avsarlari "SIRF HULYA AVSAR YAHUDIDIR DIYEBILMEK ICIN" nasil yahudi yaparsin? Bunu bilgisizlikle aciklayamiyorum, ancak Turklere olan antipati ve ilgisizliginden, hayatini Kurtlere adamis olmakla aciklayabiliyorum. (Acilim-macilim kimyamiz bozuldu, hic boyle laflarimda Kurtlerden "onlar" diye bahsetmezdim!)

O zaman butun Turkler yahudilerden gelmistir mi diyecegiz? Oguz Kagan da yahudiydi, Bumin Kagan da yahudiydi, Mete Han da oyleydi! Hele o Kasgarli Mahmud yok mu! Kesin yahudidir, Avsarlari Turk boyu olarak gosteren o kitabi yazdigina gore :-))! Ac yahudi sozlugunu, kesin bu heceleri bulursun:-)

Hem de 1. kisimda Turklere hakaret ediyor! Adam iyice sasirdi hani! Haddini bilmeyi bir turlu ogrenemeyecek! Bir gun Ataturk'u akli sira asagilar, obur gun "CHP'nin tabani b.." diyerek milyonlarca insanimizi asagilar, sonra cikar bize yurtsever ayaklari yapar! Bu adam ergenekon'daki masumlari yatirmak icin
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen G.Yıldız » Sal Eyl 08, 2009 11:28

Yalçın Hoca herkese gereken cevapları vermiş. Paylaşım için teşekkür ederim.
Baskı geldi diye bunu da vereyim, şunu da vereyim dersen o zaman bu oyunu kaybedersin. Maksatları bana kuvvetli bir tokat atmaktır. Biz hürriyet mücadelesinde görevli insanlarız. Bu görevi bizden kimse alamaz; mevkide olalım veya olmayalım. Dava bırakılmaz, bayrak yere düşürülmez.
Kullanıcı küçük betizi
G.Yıldız
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen bezgin » Sal Eyl 08, 2009 12:19

GöktürkMehmet yazdı: Bu arada, "Ben bilim yapiyorum" filan dedikce kah guluyorum, kah haline uzuluyorum. Ya bilim yapmanin ne demek oldugunu bilmiyor, ya da "sestes kelimelerin farkli dillerde farkli anlamlarda bulunabilecegi gercegini tamamiyle bir kenara birakmis ve her dilden dile ses benzerlikleriyle, "guya" koken arastirmasi yapiyor.

:D . Catlak profesör. Bir de kendine "orducu sosyalist " demez mi? Yazik, yazdigi onlarca kitaba, emeklerine yazik.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 19 konuk

x