Gündem Özel - Serdar Akinan / Erdal Sarızeybek

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Gündem Özel - Serdar Akinan / Erdal Sarızeybek

İletigönderen Ram » Pzt Eki 15, 2007 21:56

Google Video'dan tek parca izle:

Erdal Sarızeybek, terör mevzusunda anlatılmayanları anlatıyor, konuşulmayanları konuşuyor. Acı gerçekleri ortaya Serdar Akinan ile ortaya koyuyor. Çözüm nedir, çözümsüzlük nedir¿? Yapılanlar nedir, yapılmayanlar nedir¿?

Serdar Akinan soruyor, emekli albay Erdal Sarızeybek anlatıyor.

[img]http://img143.imageshack.us/img143/9957/38439758ql6.jpg[/img]

Görüntü: XVID 25.00fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 99Kbps [Stream 01]
Süre: 111 dk. 19 sn.
Boyut: 698 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Bölüm IV
Bölüm V
Bölüm VI
Bölüm VII
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 15, 2007 22:28

Ram, eline saglik mirim. Herkesin izlemesi gereken bir program :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen orhunefe » Sal Eki 16, 2007 20:25

Çok sağol Ram ellerine sağlık...
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Ram » Sal Eki 16, 2007 20:51

Türk-Kan, öyle mirim öyle. Ben daha yarısını izleyebildim. Malûm... :)

orhunefe, rica ederim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen emiralp » Cmt Eki 20, 2007 14:54

ya saol kardes.. aradigim programi buldum.. yariasini izlemistim gerisini izleyemedim.. ama youtube.a koysaniz olmaz mi..1. bolum gibi.. rapidshareden malum indirmek zman aliyor.. selamlar..
Kullanıcı küçük betizi
emiralp
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 20, 2007 14:58

emiralp, en kisa zamanda Google Video'ya tek parca olarak yüklenecektir :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen phileo26 » Pzt Eki 22, 2007 0:06

çok teşekkürler arkadaşlar bende tam izleyemedim hatta tekrarını da Moldova-Türkiye maçı yüzünden kaçırdım. İndireyim herkese dağıtacam herkese izlettirecem görsünler sorunun kaynağını...
YA SEV YA TERKET!VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERKEDİLEMEZ!!!
Kullanıcı küçük betizi
phileo26
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Ram » Pzt Eki 22, 2007 0:15

emiralp, rica ederim. Tabi youtube sitesinde bir hesabımız yok, tek parça koyamayız. Parçalayıp koymak da hayli zaman alıyor. Google video içinse, Türk-Kan'ın tasarrufu.

phileo26, rica ederim. Dağıtın, herkes izlesin.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 22, 2007 0:15

Herkesin izlemesi icin google video'ya da yüklenmistir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Eki 22, 2007 0:17

İyi insan, lâfının üstüne gelirmiş. Benim mirim hem gelir, hem de istenen görüntüyle. :artis: Eline, emeğine, ayırdığın zamana sağlık...

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 22, 2007 0:21

Ram, estagfurullah mirim, o senin iyiligin :) Mehmedlerimiz sehit oluyor mirim, bizim yaptigimiz nedir ki :( Türk milleti izlesin ve uyansin artik, tek temennim bu....

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen phileo26 » Pzt Eki 22, 2007 0:32

arkadaşlar google video da bir hata veriyor, dosya açılmıyor bir baksanız.
YA SEV YA TERKET!VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERKEDİLEMEZ!!!
Kullanıcı küçük betizi
phileo26
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 22, 2007 0:36

phileo26, google video link verir vermez paylasmistim, canli yayina gecmesi biraz sürüyor. ama su andan itibaren izleyebilirsiniz.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Maxthrust » Cum Eki 26, 2007 4:22

Tesekkurler.
Kullanıcı küçük betizi
Maxthrust
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen AFYONLU » Pzr Kas 18, 2007 22:22

ALLAH klavyene mause na zeval vermesin

Eline emeğine sağlık
Vur yiğidim, köpeklere sakın ola acıma
Onlar nasıl kıydı öğretmene bacıma
Zaman yaklaşıyor, vakti yakın öcüme
Köpekleşen beyinlere kanlı kurşun sıkılsın
Zalim Gabar, Kahpe Cudi yıkılırsa yıkılsın...
Kullanıcı küçük betizi
AFYONLU
Üye
Üye

İletiler: 52

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x