Gündeme Dair - 02 / 27 / 08 ~ Sabih KANADOĞLU

Nuriye ATABEY ile Gündeme Dair

Gündeme Dair - 02 / 27 / 08 ~ Sabih KANADOĞLU

İletigönderen Ram » Pzr Mar 02, 2008 16:08

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Yargıtay Onursal Başsavcısı - Sabih KANADOĞLU çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

Görüntüyü İndir
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 02, 2008 16:53

Ram, ellerine saglik mirim... Bende de kayda takilmisti, ne olur ne olmaz diye silmemistim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzr Mar 02, 2008 17:19

Türk-Kan, :)

Mirim, Ayın Gündemi'nin tekrarına bu gece rast geldim. Gündüz de varmış zaten. Onu da silebilirsin. Bugün elektirikler kesildi sabah, Ceviz Kabuğu'nu küçültüyordum, tam da bitmek üzereydi, 20 dakika kadar vardı bitmesine. Benim bilgisayar jeneratörü 15 dakika dayanabildi. :| Neyse, elektrikler gelince yeniden küçülttüm.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 02, 2008 17:28

Ram, hem de Ceviz Kabugu... :| Allah sabir versin mirim, benzer aksilikleri arada yasadigim icin cok iyi anliyorum seni... :) (Ama bir de Ceviz Kabugu yahu.. :? :) )
Bende Ayin Gündemi'nin ilk 6 dakikasini kacirdigim ve tekrarina rastlayamadigim icin üzülüyordum :) :r
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzr Mar 02, 2008 17:56

Türk-Kan, tek Ceviz Kabuğu değil, Jeopolitik Analiz ve Ayın Gündemi dahil olmak üzre 6 program şimdi çoktan bitmiş olacaktı. :? Bilgisayar hafızasını dengelemek için kötü oldu. Yeni kayıtlar geliyor, yer açmak zorlaşıyor. Ayın Gündemi'nin ilk 2 dakikası bende eksik, zaten açılış yapıyor 4 dakika kadar Balbay, mühim değil. :)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen kgursu » Çrş Şub 18, 2009 0:17

Bilginize, bu izlence de silinmiş...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 18, 2009 0:21

kgursu, silinen görüntüleri tek tek hatirlatmaniza gerek yoktur. Yükledigimiz izlencelerin, hatta onlarca hesabin tamamen silindigini defalarca dile getirdik. Yeni izlencelere zoraki yetisirken eskileri yeniden yüklemeye su an icin vakit yoktur. Ayni kisilerin diger izlenceleri ile idare edeceksiniz.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kgursu » Çrş Şub 18, 2009 0:26

Kusura bakmayın, bilgi olsun diye gönderdiğim mesajlardı bu bahsettikleriniz. Aslında bunlar için bir sunucu kiralasak mı daha iyi olur bilemiyorum ki, gereken eski bir izlence için her dakika sizi meşgul edeceğimize orada durabilirdi mesela...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 18, 2009 0:31

kgursu, estagrullah da, silinen izlencelerin farkindayiz. Bir sabah uyandiginizda 200 küsur izlencenin yüklü oldugu hesabinizin silindigini görmenin (sadece bir örnek) "acisini" tahmin bile edemezsiniz.

Sunucu kiralamayi biz de düsünüyoruz. Lâkin, hicbir maddi destege sahip degiliz. Farkindaysaniz sitemize reklam dahi almiyoruz. Yine de düsünüyoruz...

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kgursu » Çrş Şub 18, 2009 0:35

Anlıyorum, bu konuda birşeyler yapabilir buradaki birçok kişi. Bir havuz hesap oluşturup hedeflenen paraya ulaşılması sağlanabilir. Örnek: Wikipedia
Bu sitenin en üstünde bir bar şeklinde hedeflenen ve şu anda ulaşılan miktar görünür. Bunun gibi bir uygulama yapılamaz mı, mesela bu tür ihtiyaçlar için?
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 18, 2009 0:48

kgursu, yükledigimiz izlence sayisina ve toplam boyutuna bakarsaniz oldukca yüksek kapasitede bir makina kiralamamiz gerekiyor, bu da aylik ücretin yüksek olmasi anlamina geliyor haliyle. Ayrica "disaridan" maddi destege sicak bakmama sebebimiz, bagimsizligimizi, cizgimizi korumak adinadir.

Su an icin sifreli paylasimlarla ve diger görüntü yükleme siteleri ile idare ediyoruz. Yönetim olarak ileride kendi sunucumuz üzerine bir mutabakata varacagimiza inaniyorum.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kgursu » Çrş Şub 18, 2009 2:02

Tabii, buradaki amaç yüklenenleri kaybetmemek olduğu için önemli buluyorum bu konuyu.
Bu yüzden bizi de unutmayınız, her zaman yardıma hazırız... :)
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

Şu dizine dön: Gündeme Dair

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x