aslında PKK ile gönül bağı azda olsa hala var.Nerden anladım.Çünkü Barzani Yalçın Küçüğe küfür ediyomuş.Çünkü Apoyu Türkçü yapmış,Kemalist yapmış.Yalçın Küçüğü izlemek aslında güzel,öğretici,insanları ayrıntılara yönlendiren birisi,ama her dediğinede inanmamak gerekir.Çünkü bazı şeyleri bilimsellikten çıkıp hisleri ile yorumladığı anlaşılıyo.
Hayir Apoyu Turkcu filan yapmadi, Kemalist hic yapmadi, sadece oyle bir algi uyandirmaya calisiyor.
Barzani Yalcin Kucuge kufrediyormus diye, PKK sempatizani mi olalim, hem zaten PKK Kemalistmis! Ne diyorsun Alperen?
PKK Emperyalist ve Kapitalistlerin usagi Eli Kanli, Turk dusmani bir orguttur, buna en ufak bir sempati gosteren bir adama sadece "dusman bir ulkenin Aydini" kadar saygi duyabilirim, sempati ise asla duymam.
Turk Ordusu, bizim de elestirdigimiz gibi, hava operasyonu ile yetinirken, Yalcin Kucuk elestirinin otesinde, PKKyi oven, guclu, ve basarili gosteren yorumlar yapiyordu. Biz bu gibi yorumlarin psikolojik savastaki yerini biliyoruz. Kesinlikle PKKnin psikolojik savas elemani gibi davraniyor, PKKlilara (dagdaki ve sehirdeki) moral pompaliyordu.
Neredeyse "Aslanlar gibi direniyorlar" demedigi kaldi. Ulusalci takilmasa, Kemalist takilmasa, yurtsever takilmasa onu da soyleyecekti!
Kemalist yurtseverler biraz daha uyanik olmalilar, benim Yalcin Kucuke gelene kadar, entellektuel birikiminden faydalanacak onlarca Kemalist aydinim var, kah topragin altinda, kah topragin ustunde! Artik Yalcin Kucuku "dusman nasil dusunuyor" diye izliyorum. Paylasilmasi gerekir, izlenmesi gerekir. Bu yaklasimla izlenmesi gerekir, bir Kemalist bu sekilde izlemelidir, bu sekilde bakmalidir kendisine, sizlere tavsiyem budur.
Saygilarimla