Gündeme Dair - 27/08/08 - Yalçın KÜÇÜK

Nuriye ATABEY ile Gündeme Dair

Gündeme Dair - 27/08/08 - Yalçın KÜÇÜK

İletigönderen tuba » Pzt Eyl 01, 2008 1:12

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Araştırmacı-Yazar ~ Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

BÖLÜM 3
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen rafet » Pzt Eyl 01, 2008 8:48

Tesekkurler.

Bu dosyalar kayit edilemiyor mu?
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletiler: 185

İletigönderen tuba » Pzt Eyl 01, 2008 15:30

rafet, rica ederim...

Bu izlenceleri kaydetmek için başka programlara ihtiyacınız var. Aşağıdaki linkte TurkGladio tarafından paylaşıma sunulan bir tane var:

http://www.guncelmeydan.com/forum/video ... 14607.html

Ama ben kullanım kolaylığı açısından realplayer'ı tavsiye ederim...İzlediğiniz herhangi bir videonun üzerine geldiğinizde "Download this video" opsiyonu beliriyor ve kolayca bir taraftan izlerken, diğer taraftan da kaydedebilirsiniz...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen BARHANN » Pzt Eyl 01, 2008 18:47

teşekkürler....
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen SOKRATES » Sal Eyl 02, 2008 5:19

Kardeşim desene bu vatanı kurtarmak Apo'ya kardeşim diyen Yalçın Küçük'e kaldı!
Bakıyorum da dünün ne kadar koministi,Apocusu Pkkcısı varsa bugün başımıza ulusalcı kesildiler!
Ayıptır kardeşim.
İnsan azcık omurgalı olur.
Geçmişte hata yapabilirsin ama hiçbir hata binlerce mehmetçiği şehit eden adama kardeşim demeyi kaldırmaz.
Bunun tövbesi de olmaz.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen rafet » Sal Eyl 02, 2008 11:43

SOKRATES yazdı:Kardeşim desene bu vatanı kurtarmak Apo'ya kardeşim diyen Yalçın Küçük'e kaldı!
Bakıyorum da dünün ne kadar koministi,Apocusu Pkkcısı varsa bugün başımıza ulusalcı kesildiler!
Ayıptır kardeşim.
İnsan azcık omurgalı olur.
Geçmişte hata yapabilirsin ama hiçbir hata binlerce mehmetçiği şehit eden adama kardeşim demeyi kaldırmaz.
Bunun tövbesi de olmaz.

Sen soyle o zaman hangi parti, gorus Turkiye'yi kurtarabilir?

Bugun senin dedigin gibi eski solcular ulusalci falan olmadilar, keske olsalardi.Cogunlugu AKP de,
sorosun derneklerinde, gazetelerinde.

Yalcin Kucuk, Dogu Perincek bir kac tane istisna var iyi ki.

Yalcin Hoca da kemalistim falan demiyor.Cikis noktamiz ulusalciliktir, kemalizmdir, daha geri adim
atmayiz, atamayiz diyor.

Bugun Turkiye'yi ortacag karanligina, kolelige dondurmeye calisiyorlar.Sen bunu gormuyorsun da
nelerle ugrasiyorsun "arastirici uye" SOKRATES.

Karsiyim demenin disinda bir gorusun varsa gercekten bilmek isterim.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletigönderen baragakal » Sal Eyl 02, 2008 15:52

saol tuba
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen SOKRATES » Çrş Eyl 03, 2008 5:59

rafet, Benim görüşlerimi burda sana uzun uzun anlatacak vaktim yok, profilimden yazılarımı takip edersen anlarsın, olmadı Çok sevdiğim ÇETİN TAŞ BEY'E SORARSIN O DA SANA AÇIKLAR.
Bu arada selamımı da iletirsin.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen rafet » Çrş Eyl 03, 2008 11:29

SOKRATES son yazilarindan anladigim Adnan Hocaci falan bir gorustesin.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletigönderen jejo » Çrş Eyl 03, 2008 17:46

paylasim icin COK SAGOLUN
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen SOKRATES » Çrş Eyl 03, 2008 17:51

rafet, neden olamaz mı? Benim görüşüm Türk ve İslam görüşü.Bu görüşten memnunum,
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen rafet » Çrş Eyl 03, 2008 19:26

Olabilir nicin olmasin.Herkes kendi yolunu kendisi cizer.

Saadet partisinin Turkiye ici islami goruste oldugunu, bazilarinin da ulke, vatan onemsemeden
Islam dunyasi icinde yasamanin onemli oldugunu savundugunu duydum.Sen simdi hangi
gorustensin?
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletigönderen ankarali06 » Pzr Eyl 07, 2008 6:48

Paylasim icin tesekkürler Tuba hanim. Hele sükür. Uzun zamandir ariyordum. Degerli Yalcin Kücük hocamizi izlemek bizleri teselli ediyor.
Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
ankarali06
Üye
Üye

İletiler: 24

Şu dizine dön: Gündeme Dair

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x