HaberTürk gazetesinin reklamı..

HaberTürk gazetesinin reklamı..

İletigönderen Panzehir » Pzt Mar 02, 2009 0:45

Dünya hiç durmadan değişirken, cumhuriyetimizi, hürriyetimizi milliyetimizi, vatanımızı sahiplendiniz. Gözcüsü oldunuz.

Yıllarca sabah akşam demenizin çalıştınız. Yeri geldi en radikal görüşlere bile tercüman oldunuz. Kimi zaman taraf oldunuz, kimi zaman sözcü. Türkiye’ye hep o bildiğimiz gazeteleri okuttunuz.

Tüm emeğiniz için size ne kadar teşekkür etsek az. Ama artık gazeteleri değiştirme zamanı… Gazete HaberTürk.

Gazete Habertürk’ün reklamını reddeden kanallar

Gazetenin tv reklam filmlerini 2 kanal kabul etmedi. Süperpoligon-Bu kanallar Doğan Grubu’nun sahip olduğu Kanal D ve Star TV...

Doğan Grubu’ndan ajansa belirtilen gerekçe ise ’Rekabet şartları nedeni ile uygun görülmemesi’...

Bu tavır, Doğan Grubu’ndaki tedirginliğini ciddi şekilde ortaya koymuş oldu.
- Kaynak

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen bezgin » Pzt Mar 02, 2009 3:39

Israil'in tek rakibi yine kendisi, medya finansmani yönünden. Kimi nereye neden isindiriyorlar? Bu soru hala bir muamma.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Panzehir » Çrş Mar 04, 2009 23:00

Dün aldım bir tane. Diğer gazetelere nazaran boyut olarak küçük, içerisinde fazla konu / detay bulundurmaya çalışılan bir gazete olmuş. İçerik olarak sönük görüntü olarak güzel bir gazete diyebilirim. Boş haberler de var, takdir edilecek bilgiler de var.

Ne diyelim, herkesin fikri kendine elbet.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Çrş Mar 04, 2009 23:08

.Mehmet.'e katılıyorum. Çıktığı günden itibaren alıyorum. Her karışı dolu bir gazete; lâkin gerekli-gereksiz, yerli-yersiz ne varsa doldurmuşlar. Şimdi magazin eki veriyorsun, ana gazetende magazin haberleri, magazinvari haberler yer alıyor. Ekonomi eki veriyorsun, ilgisiz yerde piyasalarla ilgili bir haber göze çarpıyor. Allah'tan sporu, spor ekine bırakmışlar. Pek bir millî duruş beklemediğimden dolayı, en iyi yanı, söyledikleri gibi yaygın olan iki kutuptan da olmamaları gibi görünüyor.

Not: Reklam hoş olmuş ama, ikinci "zaman" kelimesinin yerine pekâlâ "vakit" kelimesini de koyabilirlermiş. Neden koymamışlar çok merak ediyorum. Baskı sayısını ya da dinî görüşü bahane etmesinler; yeni çıkan ve neyin tarafı olduğu açık çok satmayan Taraf adlı müsveddeyi, hocafendinin Zaman'nı koyan, bunu da koyardı.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Prş Mar 05, 2009 0:04

Ram, gazetelerini bilmem (yurtdisinda oldugum icin okuyamiyorum) ama internet sitelerinde, ozellikle secim donemine girildiginden beri surekli AKP propagandasi yapiliyor, bazen acik, bazen gizli. Kesinlikle bir kutuptalar. Zaten Ataturk'e meczubun birini kufrettirdikleri, karsisina da donanimsiz bir kadini cikarttiklari gun niyetlerinin ne oldugu daha iyi anlasilmisti.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kaye » Prş Mar 05, 2009 0:22

Pek bu konuyla alakalı değil gibi gözükecek ama benim için gazete, her satırını keyifle okuduğum, her okuduğumdan yeni şeyler öğrendiğim, her öğrendiğimi zevkle insanlara anlattığım, Yeniçağ'dır..
Banu Avar'da Dünya Düzeni'nde Yeniçağ'a teşekkür ediyor.
Yeniçağ olduğu için mi yoksa faydalandığı için mi bilemiyorum tabii :)
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Ram » Prş Mar 05, 2009 0:27

GöktürkMehmet, tam olarak öyle değil aslında. Fatih Altaylı "Habertürk’te bir soytarı" adlı bir yazı yazdı.

Çarşamba akşamı Habertürk’te Kim Haklı proramını izliyorum.
Biri profesör diğeri İslamcı yazar ama iki cühela karşılıklı tartışıyorlar.
Profesörün adını duymuşluğum var, yazarı ise hiç tanımıyorum.
Ama eğer okunan bir yerde yazıyorsa vay okurlarının haline.
Bilgi yok denecek kadar az. Ama ahkam bol.
Profesör olanı ise bu bilgisizlik karşısında suskun. Belli ki, o da bilgisiz.
Ekran karşısında delirmemek işten değil.
Yazar bozuntusu uyduruyor.
“Milletvekili Mustafa Şükrü” diye anlatıyor.
Yahu öyle bir milletvekili yok. Bahsettiği Ali Şükrü.
Sallıyor.
Belli ki, profesör de bilmiyor dinliyor kuzu kuzu.
İslamcı yazar meydanı boş bulduğunu anlayınca sallamaya devam ediyor.
“Mustafa Şükrü’yü Topal Osman Meclis’te alnından vurdu” diyor.
Haydaaa.
Palavranının zirvesi.
Düzelteyim de neresini.
Vurulan Mustafa Şükrü diye biri yok.
Ali Şükrü var.
Ama Meclis’te böyle bir olay yok.
Ali Şükrü vurulmuş doğru ama nerede vurulduğu belli değil. Cesedi Samanpazarı’nda bulnmuş,
İslamcı palavracı Lozan’dan bahsediyor ama hepsi yalan, hepsi yanlış.
Belli ki, Lozan hakkında hiç bir şey okumamış. Kulaktan dolma bir iki bilgisi var ama uydurma.
Sallıyor.
Profesörümüz de dinliyor.
Programın adı kim haklı ama görülen o ki ikisi de haksız çünkü ikisi de bilgisiz.
Ama İsalmcının ağzı laf yapıyor.
Diğeri iyi dinliyor.
Sonunda kazanan İslamcı palavracı gibi görünüyor.
Aslında izleyenler kaybediyor.

Fakat bu tepkiye inanmayıp senin dediğine gelsek dahi, bu sivil örümceklik mevzusuna girer. Bu durumda iki ayrı kutup olarak gösterilen kutupların ortak paydasından söz etmiş oluruz. Yazık ki, örümceklik kutuplar üstü bir ortaklık.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 05, 2009 0:37

Gectigimiz Pazar günkü Teke Tek'in girisinde (öncesinde "Kim Hakli" adli soytariligin tekrari vardi), cildiriyordu Fatih Altayli, bu yazisi o anki tepkisine göre "hafif" kalmis :) (Görüntüsünü sunmak isterdim, fakat izlenceyi kaydetmedim :mrgreen:)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Mar 05, 2009 0:38

Şunu açıkça söyleyeyim bu gazete bu şekilde tutmaz. İlk önce bu gazete nerede duracağını bilmiyor, fikri, ideolojisi belli değil. İkincisi tarafsız olacağım diye iktidarın hatalarını dile getirmekten, muhalif olmaktan çekiniyor. Üçüncüsü gazete yazarları sağlam değil. Dördüncüsü ve en önemlisi Fatih Altaylı adlı fikri ile zikri bir olmayan genel yayın yönetmenine sahip. Beşincisi gazeteye herşeyi doldurmakla, kaliteli kağıt kullanmakla, içi boş yazılarla iyi bir gazete olunmaz ve iyi bir tiraja ulaşılmaz. Benim için gereksiz bir gazete.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen İlteriş » Prş Mar 05, 2009 1:21

Ram, ben Fatih Altayli'yi hep ayiririm zaten, gercek bir yurtsever gazetecidir. Benim kastettigim kurumsal davranis, yani Fatih Altaylinin nufuz edemedigi durumlarin tamami. Ah be Turk-Kan, keske kaydetseydin, merak ettirdin simdi:-)
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Re: HaberTürk gazetesinin reklamı..

İletigönderen yigitler » Cmt Ağu 01, 2009 19:17

Ufuk Guldemir doneminde'de Habertuk'un Gazetesi vardi. Onun da omru kisa oldu. Tirajlara bakilirsa da bu gazete'nin okuyucusu da cok az. Zaten Fatih Altayli gibi yanar doner birini artik kimse ciddiye almiyor, ve o kadar cok promosyona ragmen tiraji dusuk bu gazetenin. Sonu rahmetli Ufuk Guldemir'in donemindeki gazete gibi olacak galiba ve kaybolup gidecek.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Mustafa Recep » Cmt Ağu 01, 2009 20:37

Haber Türk neo-osmanlıcılığın propaganda organıdır,

ilerici hiçbir tarafı yoktur düzen medyasıyla aynı kefeye koyuyoruz,

ve dört işleme tabii tutuyoruz sonuç mu?

Haber Türk = cilalanmış köhne basınımız.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen Laçin » Cmt Ağu 01, 2009 21:52

İçerik ve başlıklar açısından en dolu gazete!
Ayrıca okumasıda keyif! Daha çok yeni olduğundan bazı şeyler amatör işi! Tabi ki muhabir kaynaklı.
Ama istekliler, koşturuyorlar, haber yapıyorlar. Köşe yazarları da çeşit çeşit! Tam istediğim şekilde!
Ekonomi eki çok güzel zaten. Orda yazar bakımından da sorun yok! Bir Ali Tezeli, Tecrübesiyle Gazi Erçeli, gazeteciliğiyle Abdurrahman Yıldırımı okumamak olmaz! Diğerleride iyi!

Ana gazetede: Eskiden beri Yiğit Bulutu bir çok konuda yetersiz bulurdum zaten, yine öyle! Yaşar Nuriyi zaten toplumla paralele düşünemeyen biri olarak görüyorum. Doğru konuşuyor ama anlatamıyor. Bu yüzden de eksik yazıları hep!
Balçiçek Pamir var birde. İyi muhabir bence. Ama o kadar. Köşe vermem ben olsam. Analiz sıfır. Saf!
Muharrem Sarıkaya var. O da çok iyi adamdır. Yazdıklarından fersah fersah fazlasını bilir, ama bu Ankara temsilcilerin bir huyu var, çok şey saklarlar. Sansasyonel olmadı mı, olmaz. Bu da öyle!
Fatih Altaylıyı, Murat Bardakçıyı, Soli Özeli, Osman Gençeri farklı yazsalarda tutarlı bulurum. En azından içi anlaşılır dolulukta olur.

Tabi çok anlatmaya gerek yok. Ama en korkusuz ve çeşitli gazete bu! Sever de, söver de! Bitaraf olduğundan ötekine hep bir taraf gözükür!

Herkesin sövmesinden belli değil mi? Bütün cephelerden bu gazeteyi eleştiriyorlar. Taraf ana avrat düz gidiyor. HaberTürk ise sallamdan, honlardan haber alıp yorumluyabiliyor bile. Adamların hiç bir şeyden zoru yok!
Hürriyet sevmez, bahsetmekten bile korkuyor. Sabahın sataşmalarına karşı, HaberTürk iki gazete arasındaki kavgayı haber yapınca; o da saldırıyor babında manşet attı! Şimdi duruşunu anladılar sadece Sabahla kapışıyorlar.
Sabah zaten haz etmiyor, tirajlar felaket düşüyor diğerlerinde.

Haz etmiyecek gibi de değil. 300 bin satıyo 4 aylık gazete! Korktu hepsi!Çünkü enbaştan fiyatı düşürmem, ben reklam verinin dalkavuğu olmam dedi, her haberi yapıyor şimdi adamlar. Diğerleri de bu fırsattan fiyat artırdı. Her gazete, HaberTürk çıkınca zam yaptı mecburen. Ama dalkavukluğa, ideolojik çıkarlara hala devam onlar.

Tüsiad da dinlemiyorlar, Müsiad da..! Reklam bile vermediler bu yüzden. İlk aylarda Ağaoğlu reklam veriyordu çok sattığı için, bir haber yaptılar vergi olayıyla ilgili, Ağaoğlu reklamı kesti.
Durmadılar yazıyorlar hala. Çünkü adamlar en başından beri dedi. Burda ikircikli, ali cengiz bir durum yok! Gazeteyi alan, gaztesini finanse eder. Biz reklam gelirleriyle, birilerin lehine işlerle, (diğerlerinin yaptığı gibi) para kazanmıyacaz, sizin verdiklerinizle çıkaracaz bu gasteyi! Bu yüzden de fiyatı yüksek tutular.
Şirket firma, grup filan dinlemiyorlar. Haberse yapıyorlar. Devamlı okuyucuları şahittir zaten.
Hele benim gibi günde 4 - 5 gazete okuyan diğerlerinin acziyetine şaşırır bile!

Kısa zaman içinde tartışmasız en iyi gazete olacaklar!

Bir de adamlar satışlarını denetletiyor. Diğerlerinde denetleme yok. Hep çağrı yapıyorlar diğer gastelere; "korkmayın denetletin de anlayın yerinizi" diye.

Benzincide, dersanede sokakta bedava gazete dağıtıp satış yazmak komik oluyor tabi!

Bu yüzden çok mert buluyorum bu gazetenin yayın anlayışını. Tabi bu kadar çok unsuru barındırdığı için yanlışlar olur, ama kararlılığı, öncü olma hedefi hepsinden ileri ve başarılı kılacak. Kısacası "Gazeteciliği tekrar öğretecez" gibi iddialı bir sloganı boşu boşuna kullanmadıklarına şahidim.
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen Ram » Cmt Ağu 01, 2009 22:41

HaberTürk gazetesi daha ikinci haftasından itibaren rengini belli etti. Gazete ile televizyon da yaymacalara başladı. Şimdi ise tutabilene aşk olsun. İki tutam yaygın medya, bir tutam Taraf, yarım tutam Cumhuriyet, bir tutam hükûmet, iki tutam da kendilerinden bir şeyler katmışlar, olmuş HaberTürk. İlk iletimde belirttiğim gibi basit çıkmadı. Gayet bilinçli ve istikrarlı hareket ediyorlar. Ülkenin içine etmekte, diğerlerinin yanında kendilerine de bir yer açtıkları için elbette kutluyoruz.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Laçin » Pzr Ağu 02, 2009 13:57

Resmin bütününü gösteriyor bu gazete!
Resmi algılarıyla seçer kişi, algıları ise tecrübeler belirler. Sen tecrübe etmedin diye yok mu sayacaz bazı şeyleri!
Bu kadar çeiştlilik her algıyı içerir, resmide verir. Bu yüzden herkese ters düşer. Göremediklerini görür çünkü!
Ama bakan için bir karmaşa gibi gelir. Çorba gibi gözükür. Bulamaç olur.
Oysa o resimin bütünüdür. Biraz uzaktan bakmak yeterli...

Algılayamadıklarımız için suçlamayalım başkalarını. Ben de algılayamıyorum bazı şeyleri. Ama şaşırmak, "olmaz bu da" demek hoşuma gidiyor. Söylenmeyini söylemek iyidir. Korkulardan kurtarır insanı.
Hele korkuları derya olan bizler gibilere, ilaçtır. Korkusuz, korkaklar gibi...
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

Sonraki

Şu dizine dön: Diğer Görüntüler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x