00boss yazdı:arkadaşlar bu insan türkiyede ve dünyada milyonlarca insanın tanıdığı sevdiği ve sözünü dinlediği bi insan siz bu insanı aşağılamaya çalışarak kensinlikle birşeyler kaybediyosunuz. benim cemaatle veya fetullah gülen in şahsıyla bi ilgim yok yanlızca şunu düşünüyorum; "Diğer insanlara saygı gösterdiğin kadar büyüksün ve saygı değersin."
Ram yazdı:Sen Apo itine saygı gösteriyor musun genç¿? Ya da Bush denen katile ve türevlerine¿? Bu yaratıklar da, dünyada belli kitlelerin saygısını ve sevgisini kazanmış durumda. CIA korumasında çiftliğinde yan gelip yatıp millete vaaz veren, Papa'nın petkasından ayrılmayan bir yaratığa saygı duymamazı bekleme bizden.
|Kuralsız| yazdı:Başımın Güleni niye aranıza gelip de bi sohbetinize katılmıyo da Amerikadan fetva veriyo .. hiç mi sormazsınız..
gidin işinize yaa..![]()
melodi yazdı:Ram yazdı:Sen Apo itine saygı gösteriyor musun genç¿? Ya da Bush denen katile ve türevlerine¿? Bu yaratıklar da, dünyada belli kitlelerin saygısını ve sevgisini kazanmış durumda. CIA korumasında çiftliğinde yan gelip yatıp millete vaaz veren, Papa'nın petkasından ayrılmayan bir yaratığa saygı duymamazı bekleme bizden.
Apo yada Bush ile Fetullah Güleni aynı kefede koymanıza bi anlam veremedim doğrusu. Fetullah Gülen ile hiç bi alakam yok yanlış anlaşılmasını istemem ancak Fetullah Gülen ile Bush yada Aponun aynı cümlede adının geçmesine neden olacak kadar zararlı bi şahıs olduğunu düşünmüyorum![]()
melodi yazdı:|Kuralsız| yazdı:Başımın Güleni niye aranıza gelip de bi sohbetinize katılmıyo da Amerikadan fetva veriyo .. hiç mi sormazsınız..
gidin işinize yaa..![]()
İnsan vatanına giremezse kendine başka vatan arar. Fettullah Gülen içinde böyle olduğunun kanısındayım. Türkiyeye girdiği anda tutuklanacak diye biliyorum. Bu yüzden Amerikada ve bizim bayrağımızı dalgalandırıyor
melodi yazdı:Ram yazdı:Sen Apo itine saygı gösteriyor musun genç¿? Ya da Bush denen katile ve türevlerine¿? Bu yaratıklar da, dünyada belli kitlelerin saygısını ve sevgisini kazanmış durumda. CIA korumasında çiftliğinde yan gelip yatıp millete vaaz veren, Papa'nın petkasından ayrılmayan bir yaratığa saygı duymamazı bekleme bizden.
Apo yada Bush ile Fetullah Güleni aynı kefede koymanıza bi anlam veremedim doğrusu. Fetullah Gülen ile hiç bi alakam yok yanlış anlaşılmasını istemem ancak Fetullah Gülen ile Bush yada Aponun aynı cümlede adının geçmesine neden olacak kadar zararlı bi şahıs olduğunu düşünmüyorum
melodi yazdı:|Kuralsız| yazdı:Başımın Güleni niye aranıza gelip de bi sohbetinize katılmıyo da Amerikadan fetva veriyo .. hiç mi sormazsınız..
gidin işinize yaa..![]()
İnsan vatanına giremezse kendine başka vatan arar. Fettullah Gülen içinde böyle olduğunun kanısındayım. Türkiyeye girdiği anda tutuklanacak diye biliyorum. Bu yüzden Amerikada ve bizim bayrağımızı dalgalandırıyor
00boss yazdı:Komplo teorin güzel ama yalışlar war. İslam da evlenmek tavsiye edilir. yani herkes evlenmek zorunda denmez ucu açık bırakılmıştır. Evlilik normal bir insanı zina dan korumak için her zaman tavsiye olunur ama kişi de istek yoksa ve kendini zinadan koruyabileceğine inanıyosa ve yaptığı iş (asker olmak, denizci olmak) evlilik hayatına zarar vericekse kişi evlenmeye bilir. hıristiyan din adamlarında kesin yasak wardır ama bu demek değilki her evlenmeyen hıristiyan din adamı??
00boss yazdı:1) Fetullah Gülen ' in Hıristiyan olması mason olması vs. vs. bizi neden ilgilendiriyo??
00boss yazdı:2) Fetullah Gülen le ne alıp veremediğimiz war? Kendisi amerikada yaşıyo ara sıra türkiye ye videolar yolluyo onlarla da dalga geçiyoruz zaten?? bizim için problem olmasa gerek?
00boss yazdı:3) Niye Fettan, Feto gibi lakaplar takarak konuşuyoruz?? Sizcede gereksiz ve biraz ayıp olmuyo mu??
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk