Her şey Beşiktaş için
Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme imzalayan Hakan Arıkan, Kulübede oturmaya gelmedim. Kale bundan sonra bana emanet diyor.
İMKBye de bildirildi
Hırvat file bekçisi Runjenin ayrılma olasılığını gözönünde bulunduran Beşiktaş, daha önce her konuda anlaştığı Ankarasporun başarılı kalecisi Hakan Arıkan ile sözleşme imzaladı. Teknik direktör Fatih Terimden özel izin alarak dün bir süreliğine Milli Takım kampından ayrılan Hakan, Siyah-Beyazlı yöneticilerle bir araya gelerek imzayı attı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ de, gönderdiği bir yazıyla transferle ilgili gelişmeleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına bildirdi.
Hep bugünü bekledim
İmza olayından sonra yeniden Milli Takım kampına dönen Hakanın çok mutlu olduğu ve yakın çevresine, Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giymekten onur duyacağım. Büyük takımlara gelenler genelde uyum sorunu yaşar, ama ben yıllardır kendimi buna hazırlıyorum. O nedenle hiç yabancılık çekmeyeceğim ve bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım. Beşiktaşa yedek kulübesinde oturmaya değil, ilk 11de oynamak için geldim. Çok çalışıp, takımın değişmez ismi olacağımdan hiç şüphem yok dediği belirtildi.