hakan arıkan:Her şey Beşiktaş için

Futbol ile ilgili hersey burada.

hakan arıkan:Her şey Beşiktaş için

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 13:06

Her şey Beşiktaş için

Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme imzalayan Hakan Arıkan, “Kulübede oturmaya gelmedim. Kale bundan sonra bana emanet” diyor.

İMKB’ye de bildirildi
Hırvat file bekçisi Runje’nin ayrılma olasılığını gözönünde bulunduran Beşiktaş, daha önce her konuda anlaştığı Ankaraspor’un başarılı kalecisi Hakan Arıkan ile sözleşme imzaladı. Teknik direktör Fatih Terim’den özel izin alarak dün bir süreliğine Milli Takım kampından ayrılan Hakan, Siyah-Beyazlı yöneticilerle bir araya gelerek imzayı attı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ de, gönderdiği bir yazıyla transferle ilgili gelişmeleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi.

‘Hep bugünü bekledim’
İmza olayından sonra yeniden Milli Takım kampına dönen Hakan’ın çok mutlu olduğu ve yakın çevresine, “Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giymekten onur duyacağım. Büyük takımlara gelenler genelde uyum sorunu yaşar, ama ben yıllardır kendimi buna hazırlıyorum. O nedenle hiç yabancılık çekmeyeceğim ve bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım. Beşiktaş’a yedek kulübesinde oturmaya değil, ilk 11’de oynamak için geldim. Çok çalışıp, takımın değişmez ismi olacağımdan hiç şüphem yok” dediği belirtildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x