Halife seçelim

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Halife seçelim

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 04, 2009 14:39

Lübnan’da yayınlanan Dar ül Hayat gazetesi: "Osmanlı dirilsin, Erdoğan’ı halife seçelim"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’taki çıkışına ilişkin yorumlar dünya basınında yer almaya devam ediyor. Lübnan’da yayınlanan Dar ül Hayat gazetesindeki bir yazıda "Osmanlı dirilsin, Erdoğan’ı halife seçelim" dileği dile getirilirken ABD’den Wall Street Journal, "Erdoğan, Peres’e mecazi ayakkabı fırlatarak Türk misafirperverliğine leke düşürdü" diye yazdı.

LÜBNAN’da İngilizce de yayınlanan Dar ül Hayat gazetesinde çıkan bir yazıda "Osmanlı geri gelsin, Erdoğan’ı da halife olarak seçelim" dileğinde bulunuldu. Gazetede Cihad el Hazin tarafından kaleme alınan yazıda Erdoğan’ın Davos’ta İsrail’in "şarlatan" Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e gösterdiği tepkinin Müslümanlar için övünç kaynağı olduğu belirtilerek şu görüşlere yer verildi:

"Davos’ta her yıl karşılaştığım bir Arap işadamı, Erdoğan’ın terk ettiği panelin ardından bana şöyle dedi: Türk Başbakanı beni bir Müslüman olarak gururlandırdı ama bir Arap olarak da utandırdı. Olayın ardından görüşümü soran Türk televizyonuna söylediğimi tekrar etmek istiyorum. Bir Arap olarak Erdoğan’ı selamlıyorum. Osmanlı devletinin geri gelmesini ve Erdoğan’ı halife seçmeyi çok isterdim. Teşekkürler Erdoğan."

Yazıda ayrıca Peres’in kendini savunmak için sorduğu "İstanbul’a füze atsalar ne yapardınız" sorusunun "iğrenç bir zihnin ürünü" olduğu belirtilerek "Türkiye 41 yıldır nereyi işgal etmiş ki oradan füze atılacak" denildi.

Türkiye’nin itibarını lekeledi

ABD’nin etkili finans gazetelerinden Wall Street Journal ise Erdoğan’ın Peres’e mecazi ayakkabı fırlattığını ve "dostlarının kim olduğunu unuttuğunu" iddia ederek şunları yazdı: "Türk Başbakanı, geçen hafta Davos’ta sahneyi hışımla terk etmeden önce Şimon Peres’e mecazi bir ayakkabı attı. Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı’na ’yaşlı’ ve ’yalancı’ diyerek birdenbire patlaması, misafirperverliği ve toleransı ile tanınan Türkiye’nin itibarını lekeledi. Erdoğan, sakinleştiğinde kendi kendini biraz gözden geçirirse yerinde olur."

Time dergisi de "Türk siyasetçi, Arapların son kahramanı mı oldu?" başlığıyla yayınladığı makalede, Arap dünyasının önce Hizbullah lideri Nasrallah’ı, daha sonra da İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad’ı kahraman olarak gördüğünü, Erdoğan’ın Davos’taki çıkışıyla, son kahraman olarak ortaya çıktığı belirtildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Çrş Şub 04, 2009 18:30

Etegi kaltak, salvari saltak, ekende bicende yok, yemede ortak Osmanli'ya Turk'un bir karis topragi yoktur verecek! Alsinlar Osmanlilarini, Lubnan'da kursunlar! Buradaki Araplasmislari ve onlarin liderlerini de alabilirler!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen antalyalim » Cmt Şub 07, 2009 13:29

:P
Bu nedir yaw, sadece gülüyorum yorum yapmaya bile gerek yok.Bütün sorunlar dertler bitti, tek bisey kaldi; o da Halifelik :alkis:
alin size o zaman ortalarda görecegimiz Tayyip :imam:
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 08, 2009 18:54

Hele otur bi soluklan yigenim :kikirik:

Şaka bir yana biz Arap zihniyetinden kurtulmaya çalışıyoruz bunlar Arapları daha da başımıza bela edecekler.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen onurileri » Çrş Şub 11, 2009 6:47

ya arkadaşlar aslında tek taraflı bakarsanız bu durum o kadar da kötü değil... Neden mi? yahu adam gitmiş Davos'u (yani Soros'u) yerle bir etmiş... Kime göre..? Evet Filistin'deki durum gerçekten kötü bir hal almış durumda. Buna veryansın edene kimsenin lafı yok. Fakat buna laf edenin sözünün doğruluğunu anlamak için bundan birkaç sene öncesindeki duruma göz atmak gerekiyor... Filistin için "Davos'u yerle ihsan eden", Irak da 1.5 milyon insan katledilirken neden ses çıkarmadı acaba!? onlar da Müslüman değil miydi? onlar da Komşumuz değil miydi? Onlar da yardım istemedi mi? Onlara da ambargo koyulmadı mı? bunların cevabını vermeden kimseyi "Fatih" ilan etmeye gerek yok... Arkası yıllar sonra gelirse, o zaman deriz ki; "excuse me"! ama şimdi "one minute" lütfen...
Ayrıca bu Davos'un acısı kötü çıkacak... Artık petrolün vairlini mi 300 dolardan alırzı, yine yüzlerce şehit vererek mi öderiz bu Davos'u bilmem. bunu zaman gösterecek. Fakat bildiğim tek bir şey var...

Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz...

Üşenmeyip de okuyanlarınıza teşekkür ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
onurileri
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Panzehir » Çrş Şub 11, 2009 17:28

Şahsen gösterilen tepki karşısında tebrik etmiştim ama samimi olunmadığını dile de getirmiştim bundan önceki mesajlarımdan birinde. Ayrıca; seçim yatırımı olacağı hususunda da şüphelerim vardı -ki durum şuan bunu gösteriyor, bunun pazarı çok iyi yapıldı. Bu insanı nasıl Fatih'in yerne koyarlar hayret ediyorum zaten. Bu açıkca Fatih Sultan Mehmet'e hakarettir. Kemiklerini sızlatacaklar Fatih Sultan Mehmet'in.

Geçenlerde bir video izletmişlerdi arkadaşlar. Görüntüleri izlerken bir adam beliriyor, adam kaymış sarhoşluktan, elde sigara, bir cep telefonu satış dükkanında akşam üzeri kameraya çekiyorlar, muhtemelen seslerden de anlaşıldığı üzere birden fazla kişi var ortamda. Adam İstanbul'u Fatih Sultan Mehmet'in değil, kendisinin fethettiğini filan anlatıyor, şarapcı ağzıyla.

Şimdi bahsedilen Fatih'lik bu şarapcıdan kaynaklanıyorsa yine ters bir durum söz konusu? Davos Fatihi diye övdükleri parti başkanlarını o adamın yerine koyuyorlarsa bilemem tabi. :roll:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Raider_Turk » Prş Şub 12, 2009 22:26

Davos fatihi tayyip!
İslam dünyasının yeni lideri :mrgreen:
TARİH ONDAN ÇIKARDIĞIMIZ ANLAMDIR!
Şimdiki gibi devam edersek tarih intikamını alır ve hak ettiğimiz ceza bizi yakalarken asla gevşek davranmaz!
Kullanıcı küçük betizi
Raider_Turk
Üye
Üye

İletiler: 19

İletigönderen dervishizir » Cum Şub 13, 2009 5:34

Yav gitsinler işlerine aman 1 milyon kilometre uzakta olsunlar bizden. KAncıklaşıp arkadanmı vuacaksınız, herkezin dolmuşuna binen araplardan ne alıp vereceğimiz olur kışt bree sinneeekkkk. Amma hareketler bunlar, Osmanlı sağip çıktıda bunlarmı anladı, aslanlar gibi örnek alabilirsiniz bizi ama bizim bu adamlardan kurtulmaya çalışırken bir de bunlar çıkıp arkasında durmasın amma oyuna geldiler isterlese Tayyip i verelim ayıpsınız. Tayyip deyin biz size verelim etiyle sütüylen alın ama sonra geri gönddermey kalkmasınlar :D istemezüükkk
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x