Sizce hangisi...?
1] Türkiye - Brezilya maçını anlatan spiker: " Alpay arka ayağını burktu... "
2] İzzet Yıldızhan: "Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor."
3] Emrah: "Mozart dinlemiyorum, ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim."
4] Süleyman Demirel: " Neresini sıkacaktık gardeşim..!? " ( Muhabirin `Neden İngiliz Dışişleri Bakanı`nın elini sıktınız?` şeklindeki sorusuna cevabı )
5] Habertürk Spikeri: " Kazada 19 kişi öldü, 20 kişi hayatını kaybetti. "
6] Fatih Terim: " Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi. " ( Adanaspor-Galatasaray maçı sonrası toplantıda )
7] Ali Esin: " Donsuz geceler Türkiye... " ( TRT`nin tek televizyon olduğu yıllarda bir kış mevsimi hava durumunu sunarken )
8] Antalya Film Festivali her sene hangi ilimizde yapılmaktadır? ( En Büyük Yarışma`dan bir soru )
9] Süleyman Demirel: " Ege bir Yunan gölü değildir, Ege bir Türk gölü de değildir, binaenaleyh Ege bir göl değildir... " ( Ege Yunan denizi değildir diyecek, ama başarabilirse )
10] Cüneyt Arkın: " İstanbul`un beşte yarısını gezdim... "
11] Serdar Ortaç: " İlham kaynağım şu gördüğünüz boğaz, bu deniz öküze bile ilham verir. "
12] Ömer Üründül: " Coly, top diye Hasan`a vurdu, ama Hasan`ın kafası da top gibi baksana, vurabilir insan... " ( Türkiye - Senegal maçını yorumluyor )
13] Ali Şen: " Biri beni çağırtıp dört saat bekletse, yarım saat sonra giderdim. "
14] Meltem Cumbul: " Star, kendi şeyimde gördüğüm bir şey değil. " ( Star mısınız sorusuna cevap veriyor )
15] Özcan Deniz: " Madonna gibiyim, dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum. "
16] Turgay Şeren: " Hasan Şaş hızını alamayıp oyun istasyonuna çarptı. " ( Hasan Şaş PlayStation reklam panosuna çarptı demek istiyor )
17] Nükhet Duru: " Ses, bedende en geç yaşlanan organdır. "
18] Sergen Yalçın: " O derenin altından çok sular akar daha... " ( Köprü yerine derenin altında su akıtıyor )
19] Sinan Aygün: " Uzaya bizim borumuz çıkmış " ( Challanger Uzay Mekiği`nde bizim bor madenimizin kullanıldığını anlatmaya çalışıyor )