Hayalet Türk starları çarptı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Hayalet Türk starları çarptı

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 18, 2008 10:06

Interpol'ü faka bastıran Türk hacker Cengiz Sarı, ünlü futbolcu Beckham’ın eşi ve artist Kim Bassinger'in kartıyla alışveriş yapmış.

DÜNYANIN en iyi hackerlarından biri olan Cengiz Sarı'nın, Antalya'da yakalanan ve 80 bin kişinin kredi kartı bilgilerine ulaşan Ukraynalı hacker Maksym'in de arkadaşı olduğu, bazı ünlülerin kart bilgilerini kendisinden satın aldığı belirlendi.

Ünlü kurbanları

SARI'NIN, dünyanın en önemli yıldızlarından biri olan Kim Bassinger'in adına sahte kart çıkarıp 2 bin 450 YTL'ye TV satın aldığı öğrenildi. Hayalet, kurban seçtiği ünlü futbolcu David Beckham’ın eşi adına 4100 YTL'ye plazma TV aldı.

MİT sınavını kazandı

SARI'NIN bir özelliği de, 24 yıl önce 21 yaşındayken Milli İstihbarat Teşkilatı'nın açtığı sınavlara katılmış olması. Sınavı başarıyla geçen Sarı'nın, daha sonra bu sevdadan vazgeçtiği anlaşıldı.

[url=http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=74666&baslik=Hayalet%20Türk%20starları%20çarptı&katid=6]Resim[/url]
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Hayalet Türk starları çarptı

İletigönderen erenus » Cmt Oca 19, 2008 9:34

Türk-Kan Haber için çok teşekkürler!

Haberi yapan teknoloji cahili muhabirini kınıyorum.

Okuyunca güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :x

Eger bu zat Kim Bassinger'in kredi karını cüzdanından çalmadıysa kendisi bu kadın adına bir kart üretmiş olabilir sonra tekno bir markete gidip merhaba ben Kim Bassinger bir TV alacaktim mi demiş. Ünlü futbolcu Beckham’ın eşi ne demek adı yok mu bu kadının yoksa onu googledan bulamamış mı yazan? Yoksa adamlar televizyonu internetten mi sipariş etmiş :lol:

Tabi Bassinger kardeşin kullanıcı bilgileri bizim veri tabanında ha yok yok ukraynada yoksa adamlar bize çok güvendikleri için tüm kullanıcı verilerini Türkiye'deki bir veritabanlarında mı saklıyorlar. :lol:

Hadi diyelim bu zatlardan biri bir ihtimal ünlülerin internetten alış veriş yaptığı bir sitenin veri tabanını çırptı veriler şifrelenmiş bir şekilde duruyor olduğundan bu verileri çözümlemesi yıllar alır helede yeni tip algoritmalarla korunuyorsa. Tabi aralarında kendi şifre çözümleme algortimasını geliştirmiş bir kişi varsa bilmem. (Hadi kapıyı tam kapatmayalım :lol: )

Haberi şöyle düzeltmek lazım kredi kartı kapazanları ürettikleri ünlü kişiler adına çıkartılmış sahte kartlarla yakalandı. Sorguları sırasında bir bu kartları bilgilerini yurt dışından edindik dediler.

Kredi kartı bilgileri ile YTL üzerinden alış veriş yapmaları çok ilginç yoksa yazar bu günkü kurdan mı çevirmiş. :evil:

Lütfen kızmayın kendimi tutamadım.

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 19, 2008 12:04

erenus, ben de haberi okuduktan sonra paylasmadan edemedim... :lol: Ayni seyleri düsünmüsüz :P

Madem "dünyanin en iyi hackeri"sin, neden "yararli" seyler icin kullanmazsin bu "becerini" be adam :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 12 konuk

x