Hayatın İçinden - 01 Haziran 2009

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Hayatın İçinden - 01 Haziran 2009

İletigönderen kush » Cum Haz 05, 2009 15:43

Hayatın İçinden

Habertürk "Hayatın İçinden" tartışmaları ekranlara taşıyor. Sokak hayatta başka bir ritimle akıyor. Bu ritim değişik bakış açıları, özgün konuklarıyla canlı yayında kendine yer buluyor. Prof. Dr. YAŞAR NURİ ÖZTÜRK ve deneyimli televizyoncu AYŞE ÖZGÜN gündem yaratan konuları ve konuklarıyla (bu Programda Cem Yılmaz ) Pazartesi akşamları saat 20:00da Habertürkte...

Programi tasadüf eseri kayit ettim. Ne hikmetse de kayit ters düz edilmis bir sekilde oldu(Görüntü bas asagi(ters) olarak kayit edildi). Kayit sirasinda hangi ayariyla oynadigisam da Videoyu bir daha düzeltemedim.
Ama önemli olan Program ise zaten bu sorun olmaz ;)

İzle:
(Şifre: guncelmeydan)

Dosya 178 MB boyutunda ve .rm uzantilidir.(realplayer ile kayit edildi; süresi: 2 saat 27 dk.)

Sifre: guncelmeydan

:arrow: İNDİR :arrow:

Gelelim dosyayi izleyebilmeniz icin gereken programa. Normal sartlarda realplayer ücretsiz olarak bilgisayarina indirebillirsiniz. ama ben size su linke de bir göz atmanizi tavsiye ederim.

http://www.guncelmeydan.com/forum/4-tan ... 20687.html

Umarim yardimci olabilmisimdir.
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 09, 2009 20:56

Görüntü eklenmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Laçin » Çrş Haz 10, 2009 15:13

- Ciddi bir program değildi.

Doğal olarak; Cem Yılmaz vardı! :D

Tabi aslında iş farklı seyirciyi çekmek, bu programdan haberdar etmekti. Başarılı olmuştur herhalde.
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x