Kutadgu Bilig yazdı:Burada CHP, MHP, İP veya başka görüşde arkadaşlar da bulunuyor.
Kutadgu Bilig dogru guzel yazmissiniz. Lakin ben burada Hepar ile ilgili haberlerin yer almasi taraftariyim:
Oncelikle Hepar yeni bir partidir. Bu yuzden yaptiklari birer
Haber niteligi tasir ve
GuncelMeydan bunun paylasilmasi icin uygun bir ortamdir.
Ben kendim CHP'nin yerel kadrosunu iyi tanimakla beraber onlarin
Ingiltere'ye yakinligindan tedirginlik duymaktayim. Bu secimlerde oyumu kesinkez Hepar'a kullanacagim ve bir umut tasiyorum. Lakin kendi fikrimi, nedenleriyle beraber konusmaya acmaya da hazirim.
Hepar'in soylemlerinin GuncelMeydan ruhu ile
Zitlasmadigi surece burada yayinlanma hakki var. Lakin burada Hukumet Partisi yahut o parti gecmisinden gecerek, kacarak parti kurmakta olanlarin elestrisi yapilmakta, CHP MHP IP ve diger partiler incelenecekse gerekli basliklara tasinmakta ve belgesel bir konusma platformu olusturulmaktadir. Kimse senin partin iyi benimki daha iyi diyemez. Onun yeri, haklisiniz, burasi degildir. Ama bu savundugumuz partiye iliskin soyleyeceklerimiza ve aktaracaklarimiza da mani degildir.
Okur ve yazarligim surece farkettigim bir husus, Hepar realist ve Ataturkcu bir partidir. Bu iki ozelligi tasiyan, yani Ataturkun yolunda eylemlere girisimlere basvuran kurumlar desteklenir. Sadece Ataturkculukle on plana cikan, muhalefetinin arkasinda eylem ve cozum isigi tasimayan partilerin sunumuna da pek istekli degildir burdaki arkadaslarimiz. Ama ornegin
Onumuzdeki Secimde Hangi Partiye Oy Vereceksiniz basliginda bir arkadasin talebi vasitasiyla
Yurt Partisi yoktu ve hemen eklendi. Demokratik platform ve saygi budur. CHP lehine gerekli baslik talebinde bulunursaniz ki geri cevirilmez.
Saygilar
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk