HEPAR'dan Haber ve Görüntüler

Genel & Güncel Konular

HEPAR'dan Haber ve Görüntüler

İletigönderen bezgin » Pzt Eki 26, 2009 14:28

HEPAR cogumuz icin kapali kutu. Güncel siyasi anlasmaya (AKP-CHP-MHP) secenek olarak ortaya cikmis partinin izledigi siyaseti daha iyi tanimak icin (bazi arkadaslarimizin istegi ile) HEPAR'dan, "Milli Uyanis" toplantilarindan haberler ve görüntüleri burada yayinlamayi uygun gördüm. Lütfen fikirlerinizle tartismaya destek olunuz.

Mevcut toplanti programi tamamlandiginda görüntüler ilk iletiye tasinacaktir.

Not: HEPAR'la hicbir bagim bulunmamaktadir.

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ
“MİLLİ UYANIŞ” MİTİNGLERİ PROGRAMI

23 Ekim - 21 Aralık tarihleri arasında yapılacak "Milli Uyanış" mitingleri programı aşağıdadır.

BOLU
23 EKİM 2009 SAAT: 16:00 | YER: HÜKÜMET MEYDANI(KARDELEN)

DÜZCE
24 EKİM 2009 SAAT: 15:00 | YER: ANITPARK MEYDANI

ADAPAZARI
25 EKİM 2009 SAAT: 15:00 | YER: KENT MEYDANI

AMASYA
31 EKİM 2009 SAAT: 15:30 | YER: YAVUZ SELİM MEYDANI(ATATÜRK ANITI)

İSTANBUL / KAPALI SALON TOPLANTISI 04 KASIM 2009

İSTANBUL / TÜYAP KONFERANS - İMZA GÜNÜ
07 KASIM 2009 SAAT: 14:00 - 16:00

MUĞLA
08 KASIM 2009

SAMSUN
14 KASIM 2009

NEVŞEHİR
16 KASIM 2009

İZMİR
21 KASIM 2009

ANTALYA
22 KASIM 2009

BURSA / KONFERANS 25 KASIM 2009

İSKENDERUN 06 ARALIK 2009

MERSİN / TARSUS 12 ARALIK 2009

MERSİN 13 ARALIK 2009

AYDIN 20 ARALIK 2009

AYDIN / KONFERANS 21 ARALIK 2009
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: HEPAR'dan Haber ve Görüntüler

İletigönderen bezgin » Pzt Eki 26, 2009 14:42

25 Ekim Adapazari Bulusmasi

Hepar'in feysbuk gurubundan alinmistir.

Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

Bölüm 4

Bölüm 5

Bölüm 6

Genel Baskan, Bolu Bulusmasi öncesi, sehirde vatandaslarimizla sohbet etmisti.

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Eki 26, 2009 15:20

Ben bu başlığın kapatılmasını rica ediyorum. Güncel Meydan hiçbir partinin yayın kuruluşu değildir. Ben aileden CHP'li olmama rağmen böyle bir başlık açmayı düşünmezken bu yapılanı doğru bulmuyorum. Burada herkesin bir siyasi görüşü var. Hiçbir bir partinin reklamının yapılmasını doğru bulmuyorum. Ki bunun için internette birçok forum var. Güncel Meydan'ı herhangi bir siyasi oluşumun odağı olduğunu da düşünmüyorum. Burada CHP, MHP, İP veya başka görüşde arkadaşlar da bulunuyor. Hepimizin burada olmamızın nedenleri var. Taraf olduğumuz görüşler bellidir ve onlar bizi burada buluşturuyor. Onlar da Atatürkçülük, yurtseverlik, tam bağımsızlık vs. Onun için bu tür başlıkların açılmasını doğru bulmuyorum. Ben de Osman Pamukoğlu'nu severim ancak tarafsız olmalıyız.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Eki 26, 2009 18:28

Eklemeyi unuttuğum bazı hususları eklemek istiyorum. Öncelikle benim bezgin arkadaşla bir sorunum yok, kendisinden bu konuda gerekli açıklamayı da aldım. Kendi düşünce yapımı da bir nebze olsun anlatmak istiyorum. Benim yapım eleştiriye açıktır, kim olursa olsun düşündüklerimi hiç çekinmeden söylerim, sonu ne olursa olsun.

Söylediklerimi tekrarlamak istiyorum. Burası ne CHP'nin, ne MHP'nin ne HEPAR'ın ne de başka bir partinin bir şubesidir. Burada çeşitli görüşte olan insanlar var. Bizi burada buluşturan ortak nedenleri istismar etmemek gerektiğini düşünüyorum. Yukarıdaki iletimde de belirttiğim gibi CHP'liyim. CHP'yi birçok konuda kıyasıya eleştirmişimdir ve CHP'de eksik bulduklarımı söylemişimdir ve söyleyeceğimde. Ancak bu görüşlerimi burada kimseye empoze etmek gibi bir düşüncem yok. Ayrıca böyle bir başlık açmanın da gereği yok. Zaten birçok arkadaş, birçok başlık altında bu düşüncelerini belirtiyor.

Son olarak benim bu düşüncelerimin CHP'li olmamla bir ilgisi yok. Türkiye'nin yararına olan herşeyi desteklerim bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Düşündüklerim bunlar, daha fazla uzatmak istemiyorum.
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen jrking » Pzt Eki 26, 2009 19:02

Görüşün ve önerin ile fikirlerini bizle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Haklısın, haklısın da... zaman biraz farklı. Şu an HEPAR biraz farklı durumda. Kesinlikle tartışma başlatmak istemiyorum. Haklısın. Bende, kalması isteğimi açıklamak istiyorum. Şu an Türkiye Cumhuriyeti içerisinde, AB tarafında resmi olarak, tek önünün kesilmesinin istendiği parti HEPAR dır. Sanırım seninde CHP yi eleştirdiğin konular benle aynı konulardır. Muhalefette yeterli olamamaktır.

Zaman artık particilik zamanı değil. Vatan ve Yurk meselesidir. Bağımsızlık, özgürlük konularıdır. Sanırım bu siteyi tıklayan ve yorum yapanlar, izledikleriyle ve okuduklarıyla bu konulara kesin vakıftır. Bu site bir yerde yasaklanan, söylenmemesi istenen gerçekleri ortaya koyan bir sitedir. Bu sayede de bizim gibi kullanıcılar tarafından izlenmektedir.

Ben ailemden herhangi bir partici olmadım. Keşke olsaydım. Bu sistemin içerisinde olup vakıf olabilseydim. Çok şanslısın bence. Belki bende önce memleketin ayağımızın altından kaydığını fark etmişindir.

Ben HEPAR ı bir siyasi parti propagandası olarak görmemekteyim. Benim inancım, bu parti siyasal olan son şanslardan biridir. Bundan sonrası artık nereye giderse göreceğiz. Her zaman var olanlar partiler artık çözüm bulamamaktadır. Bu parti bizim gülümüz olmalı diye düşünüyorum. Nasıl yandaş medya bu partiyi görmezden geliyor, yurdun dört bir yanında yapılan yürüyüşleri gazeteler haber konusu yapmıyor, AB önünü kesin diyorsa, biz bir o kadar bu partiyi duyurmalıyız. Siyasetle ilgisi olan zaten tercihini yapmıştır. Nasıl bu site adeletsizliğe karşıysa. Bir kısım halkın sesi olan bu partinin de sesini bence duyurmalı.

Bu yazdıklarımda içten olduğuma inanmanı isterim. Bu zamanlar özel zamanlardır gibime geliyor. Lakabın, kutsal bilgi olduğuna istinaden, sanırım beni anlayacağına inanıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
jrking
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen recepkuyubasi » Pzt Eki 26, 2009 19:19

Bir konuşmasında Pamukoğlu, "Artık zaman internette ulusalcılık oynama zamanı değil" demişti. Videosu internette var ama bir türlü bulamadım.
BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR
Kullanıcı küçük betizi
recepkuyubasi
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen arazi » Pzt Eki 26, 2009 19:29

bu siteden partilerin kendilerini tanıtmasının ne sakıncası var anlayamadım..chp nin yada mhp nin yada herhangi partinin burada icraatlarından fikirlerinden projelerinden bahsetmesi insanları bilgilendirmeye çalışması bu siteyin herhangi bir partinin merkezi yada propaganda aleti yapmaz ki..

adamlar tv lere zaten çıkamıyolar kimsenin gördüğü yok bunları...internette de mi bu tür sitelerde insanlara ulaşmasınlar yani?

işçi partisinin tv kanalı var,chp mhp iyi kötü tv lerde gösteriyolar kendilerini, e hepar naapsın ölsün mü??

ben hepar lı falan değilim..ama burada yanlış bişey göremedim..aynı şekilde bence isteyen her parti kendine bi başlık açabilmeli bu sitede..isteyen takip eder isteyen etmez..
Kullanıcı küçük betizi
arazi
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen bezgin » Prş Kas 05, 2009 21:09

Amasya Bulusmasi 31 Ekim 2009
Bölüm 1

Bölüm 2

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Demo-X-Race-Y » Cum Kas 06, 2009 1:01

Kutadgu Bilig yazdı:Burada CHP, MHP, İP veya başka görüşde arkadaşlar da bulunuyor.

Kutadgu Bilig dogru guzel yazmissiniz. Lakin ben burada Hepar ile ilgili haberlerin yer almasi taraftariyim:

Oncelikle Hepar yeni bir partidir. Bu yuzden yaptiklari birer Haber niteligi tasir ve GuncelMeydan bunun paylasilmasi icin uygun bir ortamdir.

Ben kendim CHP'nin yerel kadrosunu iyi tanimakla beraber onlarin Ingiltere'ye yakinligindan tedirginlik duymaktayim. Bu secimlerde oyumu kesinkez Hepar'a kullanacagim ve bir umut tasiyorum. Lakin kendi fikrimi, nedenleriyle beraber konusmaya acmaya da hazirim.

Hepar'in soylemlerinin GuncelMeydan ruhu ile Zitlasmadigi surece burada yayinlanma hakki var. Lakin burada Hukumet Partisi yahut o parti gecmisinden gecerek, kacarak parti kurmakta olanlarin elestrisi yapilmakta, CHP MHP IP ve diger partiler incelenecekse gerekli basliklara tasinmakta ve belgesel bir konusma platformu olusturulmaktadir. Kimse senin partin iyi benimki daha iyi diyemez. Onun yeri, haklisiniz, burasi degildir. Ama bu savundugumuz partiye iliskin soyleyeceklerimiza ve aktaracaklarimiza da mani degildir.

Okur ve yazarligim surece farkettigim bir husus, Hepar realist ve Ataturkcu bir partidir. Bu iki ozelligi tasiyan, yani Ataturkun yolunda eylemlere girisimlere basvuran kurumlar desteklenir. Sadece Ataturkculukle on plana cikan, muhalefetinin arkasinda eylem ve cozum isigi tasimayan partilerin sunumuna da pek istekli degildir burdaki arkadaslarimiz. Ama ornegin Onumuzdeki Secimde Hangi Partiye Oy Vereceksiniz basliginda bir arkadasin talebi vasitasiyla Yurt Partisi yoktu ve hemen eklendi. Demokratik platform ve saygi budur. CHP lehine gerekli baslik talebinde bulunursaniz ki geri cevirilmez.

Saygilar
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Demo-X-Race-Y
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Kas 06, 2009 2:07

Demo-X-Race-Y, sorunum HEPAR ile ilgili değil. Belli bir görüşün ön plana çıkması ile ilgili çekincelerimi yazmıştım. Konuyu açan arkadaş ile bu sorunu hallettik. Benim için HEPAR veya başka bir parti düşüncelerimi değiştirmez, doğru bildiğimi yazmaktan çekinmem. Amacım burada HEPAR'a sansür uygulamak değildir. İsteyen dilediğini yazar, buna karışmak gibi bir niyetim yok. HEPAR'ı hedef almadım, hedef almak gibi bir niyetim de yok. Üstteki iletilerimde böyle düşüncelerimin olmadığını görmen gerekir. CHP ile ilgili başlık açılması için bu düşüncelerimi belirtmedim. Böyle bir takıntım yok. Partici değilim, hiçbir partinin militanlığını yapmam. Söylediklerim gayet net, daha fazla uzatmak istemiyorum.

Sadece Ataturkculukle on plana cikan, muhalefetinin arkasinda eylem ve cozum isigi tasimayan partilerin sunumuna da pek istekli degildir burdaki arkadaslarimiz.

Sadece meclisteki partilerin değil, meclis dışındaki partilerin de doğru dürüst bir çözüm planı yok. Yaptıkları sadece kuru gürültü, başka da bir şey yok.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Ram » Cum Kas 06, 2009 2:56

[mod="Ram"]Bu başlıktaki HEPAR tanıtımı, kuruluşun yeni bir hareket olması, belli bir kitleyi bünyesine katması ve birçok kimse tarafından da umut olarak görülebiliyor olması nedenleriyle açılmıştır. Bu başlığın esas amacı, ilgili kuruluşun incelenmesi ve -yerilecek yerleri varsa- yerilmesidir.[/mod]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ayee » Cum Kas 06, 2009 3:17

teşekkürler bezgin
Kullanıcı küçük betizi
ayee
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen GökKrallığı » Cum Kas 06, 2009 9:02

Hepar mitinglerini gösteren bu vidyoların bir sakıncası yok.

Zaten milliyetçi iktidarların Türkiye'nin yönetimini çok uzun yıllar ele geçireceği dönemlere geldik..

500 milyonluk Türk dünyasının buna ihtiyacı var...
Türklerin Ataları...
Kullanıcı küçük betizi
GökKrallığı
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen BabaHoroz » Cum Kas 06, 2009 11:50

Hiç bir partiyle yakından uzaktan alakam yoktur,politikadan da nefret ederim.Çünkü hemen hemen tamamının derdi, vatan millet değil, kendi cepleri ve koltuklarıdır.
Osman Pamukoğlu ise başka.O yüzden partisini bir parti gibi görmüyorum.Bir kurtarıcı,bir dik duruşlu idare kısacası istediğim tarzda bir yönetim anlayışı olarak görüyor ve benimsiyorum.kendimi görüyorum Osman Paşada.
Şu da var,yanlış yaparsa,uzaklaşmasınıda biliriz.Takım tutar gibi parti tuttuğu için halkımız bugünlere geldik.Öyleleri var ki tuttuğu partinin başına bir öküz geçirsen (hayvan olan bildiğimiz öküz),oy verirler.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen bezgin » Cum Kas 06, 2009 14:24

Bulusmalardan da anlasildigi gibi, HEPAR, CHP'nin oylarina talip degildir. Mevcut siyasi örgütlerden umudunu kesmis olanlara sesleniyor.

BabaHoroz'un dedigi gibi HEPAR büyük ihtimalle bir Müdafaa-i Hukuk örgütü olarak islev görecek. Cünkü yikimi, yikilisi en iyi gören Osman Pamukoglu.

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x